...

torsdag 2. desember 2010

Interiør-dyr i julerus!
Ikkje hadde eg tenkt over at eg skulle bli kjend med så mange firbeinte vener i dei 4 husa eg skulle besøkje for å lage julereportasjer? Eg trur ikkje at eg har vist all verda med dyrebilder her inne på Draumesidene før? Med lillebror full av astma og allergiar for dei fleste koseklumpar, har vi kun gullfisk. Dei er ikkje så opptekne av å kommunisere? Men det kan ein ikkje seie om desse eg viser i dag. Interesserte, meir eller mindre, i alt eg foretok meg. Pusen til Kristine, som eg har gløymt navnet til, satt i fanget mitt når eg fotograferte på huk. Hunden til Linda passa også på, og var fantastisk som modell! Tove hadde to pusar. Viser bildet av divaen av dei :) Passa så godt inn i interiøret! I dag har eg avslutta besøksrunden min i det fantastiske huset til Amalie. Og jammen var der ikkje ei lita dame der som heitte Lulu, med tonnevis av sjarm og leikenheit :) Ho hadde den nydelegaste senga, i ein gamal koffert på eit skinn...
Det er nesten litt trist å vere ferdig med besøksrunden? Eg har fått meg nye bekjentskap, som har berika meg så veldig! Tusen takk til alle fire, eg gleder meg veldig til å ferdigstille alt eg har på pc`en! Eg håper at Linda også får seg blogg i 2011? Og kanskje kan vi få til eit bloggtreff på nyåret? Det hadde vore kjempesupert! Difor bed eg om noko spesielt i dag:

Viss du bor på Sunnmøre eller i omegn; ver så snill å leggje att ein kommentar i dag? Eg har så lyst å få kartlagt alle saman! Då er det enklare å få til fellesting i framtida! Og eg er så rasande koseleg, at det ikkje er farleg å gi lyd frå seg ;)

Håper kvelden din er god!
30 kommentarer:

 1. Skjønne dyr! Glad dei ikkje er i mitt hus, hihi, men nydelige:-)

  E bur på Skodje! Ønsker veldig gjerne å få til bloggtreff på nyåret! Hadde vært så hyggelig med nye bekjentskap. Har eit fint lokale her på Skodje, gamle jentekollonien, som kunne egna seg til eit treff? :-)

  Klem Marianne

  SvarSlett
 2. Jeg må bare si noe til deg som klikker inn på kommentarfeltet for å se hvem som finnes på Sunnmøre, men ikke tør å legge igjen et spor selv: Kom an da!!!

  Elin er faktisk rasande koseleg. Beint frem, og ikke er jeg så verst selv heller. Det hadde vært utrolig kjekt å så til et stortreff her på våre trakter, så hyl ut!


  =o)

  SvarSlett
 3. Det var noe rasende flotte kosedyr dette her:)
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 4. Var veldig kjekt med besøk i dag! Skikkelig koselig dame du :D

  Fantastiske bilder av dyra :) Og det av Lulu-mor var bare dødsherlig!!

  Ha en finfin kveld!
  Klem!
  Amalie

  SvarSlett
 5. Hei Elin :)
  Så vart det en kommentar fra meg også, måtte nesten ta utfordringa sjøl om eg absolutt ikkje driv med interiør eller bloggar. Er støtt og stadig innom og ser på bloggen din, og er like imponert kvar gong. Du er så utrulig kreativ, og tek så fantastisk fine bilder. Flott reportasje i Sunnmørsposten på laurdag :)Lykke til vidare, ha en fin kveld :)
  Mvh, Gro.

  SvarSlett
 6. Et lite vink frå mej :) E lite blogging på mej for tida, men det blir nok meir etterkvart. Blir gjerne med på bloggtreff :) Koselige bilder av firbeinte og vakre lykter i det forrige innlegget ditt. Klem fra mej

  SvarSlett
 7. Herlige bilder:) Stakkars hundene her i huset er motvillig litt fotomodeller rett som det er.....nå også med nisselue;)

  Fine islykter du har laga:)

  Ha fortsatt fin uke:)

  SvarSlett
 8. Jeg tar utfordringen....En hilsen også fra Sunnmøre,- men ingen blogg på meg.... leser andres og får inspirasjon fra dere. mange flotte bilder,- ja jeg måtte også forte meg å lese sumpen på lørdag for å se reportasjen din... Spennende å se hva du får til,- har fulgt deg en stund og duverden så flott at du har fått det så bra! Mange fine bilder tar du,-kreativ og spennende interiør også. Ønsker deg en flott førjulstid og noen flotte vinterdager.
  J.

  SvarSlett
 9. Hei Gro og J! Takk for at dokke la att kommentar i kveld! Ser ikkje ut til at forspørselen blir ein stor suksess? Og det er veldig synd... Men vi som har blitt kjend med kvarandre allereie, får slå oss saman! GIRLPOWER! :) Takk for så fine ord om bilda og bloggen min. Det varmar!

  God klem frå Elin,
  som har fått på plass ny peisinnsats i kveld! :) HURRA!

  SvarSlett
 10. Nå kunne jeg ønske at jeg bodde på Sunnmøre! Men det blir desverre lang vei helt fra Nannestad.
  Herlige bilder som alltid Elin. Blir helt mo i knærne når jeg ser sånne sjarmtroll. Godt jeg sitter i sofaen da.
  Håper du har en fin kveld og grattis med ny peisinnsats:)
  God Elinklem!

  SvarSlett
 11. Bor visst på Sunnmøre eg også..
  Men eg er ikkje ein interiørbloggar Ha god kveld :-)

  SvarSlett
 12. Fantastiske fine bilder! Har hund og er svært glad i katter også:).
  Synd jeg ikke bor i nærheten for da hadde jeg blitt med.

  Ha en fin kveld!

  Jennifer

  SvarSlett
 13. tjo hoo Elin
  eg og bur vist på sunnmøre - lite med ineriør blogging her hos meg ... men vi har vel plass til alle ;)
  og på ny året har eg STORT rom disponibel ;)
  smiler fra monika

  SvarSlett
 14. ups... ja da va eg vist pålogga med fjøsbloggen og da skjønna du vel kor eg vil ha bloggparty henne ;)))

  SvarSlett
 15. ej e nå sunnmøring da ;)))
  og vil veeeeldig gjerne på bloggetreff!!
  ..her i huset har vi også et koselig dyr..ei pusedame som har helt sin egen mening..og gjør ingenting ho ikke vil..ja..en skikkelig katt med andre ord ;)
  imorra blir det Carola konsert på meg..jippiiii :)
  god klem til deg kjekka :)
  ♥Anne♥

  SvarSlett
 16. Linux, navnet på panterpusen vår er Linux,hihi!Han vart raskt glad i deg ja:) Tenke du og Amalie he hatt en kjekk dag i dag!

  Klem Kristine

  SvarSlett
 17. Hehe ja dyr er nå koselig skapninger ja. ;o))) Har 2 jeg, Baya mi, schæferhund på snart 4år. Å Raptus, en sort katt på 7 år. ;o) Sistenevnte er svært vanskelig å ta bilde av da han er svart å lukker øya hele tiden når jeg skal ta bilde av han. hehe Har du noen tips til meg kanskje? hehe
  Flotte bilder du har tatt i værtfall. ;o)

  Klem Simone

  SvarSlett
 18. Heia.
  Eg la meg til som følger på bloggen din idag :) Det jeg har sett er meget bra og liker godt å få inspirasjon fra andre. Blogger litt sjøl, men har sååååååå mye å lære; dvs at ett bloggtreff for oss sunnmøringer hadde vært topp. Bor sjøl på Stranda. Såg ♥LYKKE♥Marianne la igjen at ho også ønsket bloggtreff og henne kjenner jeg fra før- og Skodje er en flottt plass. Håper inderlig det blir på nyåret og at amatører innen bloggverden er velkommen til å lære av dei erfarne som deg og mange andre :)
  Ha en fin fin tid fram mot jul.

  SvarSlett
 19. Hei kjære Elin.
  Hadde vært så koslig å blitt med på bloggtreff og få møte dere herlige bloggdamer fra Sunnmøre. Nå bor jo jeg i Trondheim, men er jo ikke all verdens avstand det. Hmmm...og så har jeg jo tante og onkel i Tomrefjord :) Hvis dere vil ha med ei trønderdame, er det kanskje ikke helt umulig at jeg kan ta turen. Hadde vært veldig gøy ihvertfall!!!
  Nydelige bilder av herlige husdyr. Gleder meg veldig til å få se disse hjemmene du har besøkt i det siste.
  Natti natt fra Marie :)

  SvarSlett
 20. Heisan skjønne Elin

  Så nydelige bilder av dyrene... virkelig vakre.. du må bare komme på en besøksrunde her kan du skjønne..her i huset er det to hunder og en katt å knipse bilder av...

  HIHIHI

  Så koselig me dtreff da...

  Ønkser deg en fin fin dag..

  klemmer )=)

  SvarSlett
 21. Tenken om eit bloggtreff lokker meg i alle fall...
  no er eg kanskje ikkje den aller største bloggaren på Sunnmøre, men eg blogger... litt no og litt då ;)
  Eg er veldig glad i å følge alle damene rundt omkring, og det hadde vore utruleg kjekt å fått til eit treff! Ej e forresten uta Ulsteinvik ;)

  Krysser fingrane, og håper dette blir!! :)

  God helg til deg og dine Elin :)

  p.s. veldig bra initiativ!! :) klem

  SvarSlett
 22. Hejsan Vännen!
  Tittar bara in på din underbara blogg som snabbas och önskar dig en fin andra advent!
  Kram Raina

  SvarSlett
 23. Så fantastiske bilder av herlige dyr! :o) Den lille krabaten til slutt bare jo bare helt bedårende! :o)

  Ønsker deg en god helg!
  Klem Jenny (som ikke er fra Sunnmøre... :o))

  SvarSlett
 24. "Eg har villa meg inn i eit område der det ikkje går tog....", altså Sunnmøre avd Søre :)

  Søte firbente venner! Jeg fikk spørsmål i går av storesøster om vi ikke pleeease kunne kjøpe gullfisk. Hun har astma og allergi også, og har jo selvsagt lyst på både hest, hund, katt, kanin, hamster...Jeg hadde fisk som ungdom, men......kommuniserte ikke så veldig mye på min kanal. Storesøster er nok litt forledet av Nemo eller Dennis (fisken til Stanley):)

  Ha en fin fredag!
  Klem Moccamamma :)

  SvarSlett
 25. Hei. Jeg er en "familieblogger" siden familien vår er spredt over hele landet. Men jeg klikker meg stadig inn på nye og spennende blogger som din. Blir gjerne med på bloggertreff på nyåret! Nye mennesker i hverdagen gjør seg. God Jul så lenge!
  Heidi.

  SvarSlett
 26. Herlig med dyr og det er ikke lett å fotografere dem heller...så bildene dine var skjønne. Kul den lille mopsen =)

  SvarSlett
 27. Hadde vært kjekt med et bloggetreff for oss fra Sunnmøre :)
  Har jo blogg, men er ikke blant de mest aktive interiørbloggerne.....

  SvarSlett
 28. Hoho.ej bor også på skøye:o)
  Hadde interiørbloggen pink moon før,men mista litt futten og laga en ny:D

  SvarSlett
 29. Så fine bilda av dyran:-D
  har sjøl 2 monser, store og kastrerte..akkurat som d skal være:-)
  Og skikkeli kosne:-)

  SvarSlett
 30. hei, hei, Elin!
  Eg "oppdaga" deg etter reportasjen i Smp-en sist helg, men har no sveipa innom deg før og - utan å vite at du var så nær! Flotte og inspirerande innlegg både på bloggen og i avisa.
  Ha ei fin adventstid vidare.

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!