...

fredag 3. desember 2010

Eit juleunder! Den vesle guten har vakna opp!Vi er så glade! Den vesle guten på halvtanna år, som vart funnen nedkjølt og livlaus i nabobygda tidlegare i veka, er vakna opp, og sitt på fanget til mammaen sin! Fulgte med på nyheitene no, men der var ikkje noko høgt HURRA, berre ei stadfesting av at pappaen var utanfor mistanke for omsorgssvikt. Eg blir så provosert! Nyheiter er visst best, når dei er sørgjelege og dramatiske? Skulle ikkje han opplesaren smilt som ei sol i kveld, og jubla : han har klart seg! Han berre mumla at barnet er stabilt. Eg vil kalle det heile eit juleunder, og ei hending som har gjort veldig sterkt inntrykk på meg. Eldste søstera mi døydde då ho var sju år. Det er hennar bursdag i dag. Ein dag som alltid har vore trist. Men heretter vil eg også hugse datoen som den dagen denne vesleguten vakna, og prøveresultata var fine. No skal vi fortsetje forberedelsane til jul, og barna i barnehagen kan smile og glede seg til dagane som kjem. For han som var så nær å bli borte, får kome att! 
Husk å vere takksam for alt du har! 

25 kommentarer:

 1. og alle hjerter gleder seg ;)

  og eg er SÅ glad for at det gjekk så bra --- har tenkt så masse på familine .... og håper dei får god oppfølging
  klemma

  SvarSlett
 2. Hurra! Så fantastisk! Godt med gode nyheter! Enig med deg, nyhetene skulle være mye bedre på gladsaker! God adventsklem til deg!

  SvarSlett
 3. Fine ord, Elin :) Hipp hurra for lillegutten og alle rundt han :)
  Klem!
  Amalie

  SvarSlett
 4. Fantastisk...viduderlig er det bare...så godt at noe går bra ...
  ha ei kos kveld
  eddaklemmer

  SvarSlett
 5. Åååå så fantastisk!! Her pressa tårene på når eg les det du skriv, og det har dei gjort fleire gongar etter dette skjedde... omtrent kvar gong eg har hørt snakk om det på radioen eller på tv..
  Det må vere ein umennesklig situasjon å vere i... livet er virkelig skjørt... så det er berre å ta godt vare på kvarandre!!

  God helg til deg og dine Elin!

  p.s. dei rundt deg er heldige som har deg rundt seg... du virker så utruleg god og omsorgsfull ;)
  klem frå mej til dej

  SvarSlett
 6. Takk at du deler også dette...

  Så godt med gode nyhende innimellom alt det andre som skjer i verda...

  stor Adventsklem♥

  SvarSlett
 7. Dette er en mamma og en pappa sitt verste marreritt, og som mamma til to så treffer det hjemme når sånt skjer. Heldigvis gikk det bra denne gangen, virkelig et juleunder:)
  Og så synes jeg det er så fint at du nå kan knytte gode tanker til denne dagen også, som tidligere bare har vært trist:)
  Jeg har lest mye hos deg, men ikke vært flink til å legge igjen et spor etter meg. Men vit at jeg setter pris på det du skriver, og elsker stemningen i bildene du tar:)
  Ønsker deg og dine en fin kveld og en riktig god helg.

  SvarSlett
 8. Hei Elin,nå fikk jeg tårer i øynene av det du skrev...du er så flink med ord også.Helt enig,er ikke dette godt for sjela så vet ikke jeg.Og dette er en gladnyhet som varmer hjertet,kanskje ikke til de som leser opp nyhetene,hva er det med de?! Dette har jeg opplevd før også.Gladsaker er liksom ikke det de liker virker det som.Så godt for familien å mamman da,litjguten på fanget,det er et virkelig julemirakel.Og du skriver så vakkert..og orda dine traff meg i hjerterota..Takk!

  SvarSlett
 9. Ja det er et julemirakel...:-)

  God weekend fra Lisbeth

  SvarSlett
 10. Vakkert skrevet og jeg er hjertens enig. :o)
  Klem Jenny

  SvarSlett
 11. Helt enig i at det er en fantastisk nyhet at gutten klarte seg og er utenfor fare !!! :-) Men til dere som reagerer på nyhetsoppleseren - han hadde flere andre nyheter å formidle som var like hjerteskjærende som denne var i begynnelsen. For å nevne noen: to ungdommer funnet døde i en bil i bergen, en mor funnet død i sitt hjem... hun også ung. Det hadde nok ikke vært særlig kjekt for de pårørende i de sakene at nyhetsankeret var kjempeblid da... Ellers har du min dypeste medfølelse vdr din søsters bortgang. En sorg som jeg vil tro er uoverkommelig.

  SvarSlett
 12. Ja så bra....at det endte så godt... tenkte masse på de stakkars foreldrene når jeg hørte det...

  Ønsker deg en fin og koselig adventshelg..

  klemmer =))

  SvarSlett
 13. Å, det var virkeleg godt å høyre at det går bra med det vesle gullet. Familien som vart råka av dette har vore i tankane mine heilt sidan det kom i nyheitene.

  Gode tankar til deg også, trist å høyre om søster di.

  Ei god helg til deg og dine
  frå Regina

  SvarSlett
 14. Kor godt det var å høre at det har gått bra med guten.. Har tenkt mykje på denne hendelsen, spesielt sida eg har ei jente i samme alderen.

  Gode tanker til deg denne dagen, det må være utrulig tøft sjølv so mange år etterpå.

  Klem

  SvarSlett
 15. Så bra at den lille kommer seg. Fælt når sånt skjer. Det er jo så mye tragisk som skjer, men når det gjelder noen i nærheten, noen man vet om, blir det jo ekstra fælt.
  Trist å høre om søstera di.

  SvarSlett
 16. Og amen til det. ja du har så rett, media er bare sørgelig i slike stunder. Den gutten og familiens hadde fortjent et jubelbrøl og vi andre seerne ville satt veldig pris på det og.
  Synes tanken din å snu denne ellers triste dagen om til en gledens dag å minnes.
  Det er vakre tanker som gleder.

  SvarSlett
 17. Sååååå rett har du!!
  Her set eg og griner..Når det kjem til barn er eg svak!
  Ein god ting at du vil snu denne dagen slik..Seire så mykje om kor god du er..♥
  Denne hendinga har gått inn på oss heri heimen også.Har snakkka myke om det.Vi har og ein liten ven som søv middag..
  Vi er SÅ GLADE for at den vesle har vakna:)

  ♥ Astrid

  SvarSlett
 18. Hei vennen:)

  Etter jeg fikk barn selv så griner jeg for alt. Blir så rørt når barn er involvert. Jeg er veldig glad for at det gikk bra med denne lille gutten, heldigvis skjer det positive ting i verden også:)

  Nyt den 2. adventshelga:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 19. Nydelig - og rørende innlegg!

  Ja, dette er i sannhet et mirakel og en solskinnshistorie. Tenker julen i år får en ekstra mening for familien :)

  ♥ Ønsker deg en god helg ♥

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 20. Du har så inderlig rett. Fantastisk er det. Jeg tror det er mange som har ventet på en sånn gladmelding i denne saken, og jeg sier i alle fall HURRA inni meg selv om jeg aldri kommer på nyhetene. God adventshelg!

  SvarSlett
 21. Nydelig innlegg, tenk at det gikk bra, ja et under, og undere skjer det er jeg sikker på. Nydelig header, ha en herlig helg..klem

  SvarSlett
 22. Eg er berre såååå glad for den fantastiske nyheten! Har tenkt på familien heile tida sidan det skjedde, et STORT mirakel er det! Trist å høre om søstra di, godt det ikkje berre blir ein trist dag for deg! Klem fra Anne-M

  SvarSlett
 23. Så bra det gjekk godt..Har tenkt masse på det.Når det gjelder media så vet vi jo hvordan de vrir og vender på saker.Det er greit å ha med seg når vi leser..
  Trist å høre om søsteren din...Du er en fantastisk fotograf og flink skribent!!God helg Elin:)

  SvarSlett
 24. Så godt at undrenes tid ikke er forbi! Har egentlig ventet litt på at du skulle nevne saken på en eller annen måte, siden du er fra området. For en utrolig lettelse det må være for foreldrene. Kjenner ikke bakgrunnen i saken, men har lest smp.no da det hendte. Med en 16 mnd gammel gutt har det blitt mange turer ut i vogna i sovetida de siste dagene.

  Trist å høre om søsteren din, og du er sterk og klok som klarer å legge noe positivt til datoen i går.

  Ja, jeg prøver å vere takknemlig for alt jeg har - jeg har kjent mye på det i høst :)

  God helg! Skal ut og kjøpe SMP.
  Klem fra Moccamamma

  SvarSlett
 25. Flott og rørende innlegg, Elin!

  Herlig å lese at gutten klarte seg! (jeg har ikke fått med meg denne saken i media)

  Ha en riktig flott adventshelg!

  klem.

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!