...

torsdag 9. desember 2010

Draumebord i adventstida på kjøkkenet!


Eg har fått lov til å lage nok eit inspirasjonsinnlegg i førjulsstria. Er det ikkje greit å få eit "litt utan om det vanlege innlegg" på ein torsdag? ;) Men det er ikkje lett å få tatt gode bilder når snøvkavne står i kø utanfor vindua. Eg må innrømme at eg nesten gav opp å ta bilder i dag. Så kom heldigvis postmannen med mine nye kjøkkengardiner, og då vart eg så glad, at energien steig igjen :) I dag er tinga eg viser lånt frå BELLA ROSA i Stordal, nabobygda vår. Så eg har faktisk ein interiørbutikk 6 minutts køyretur unna... ;) Og eg har ein veldig merkeleg følelse av at ein del av tinga eg har fotografert, kanskje har fått seg ein ny heim i dag? (... men er det ikkje snart jul?) Hyggjelege Ursula arbeider med å få seg si eiga heimeside eller blogg. Eg anbefaler absolutt ein tur innom, dersom du er i området! Stordal ligg midt mellom Ålesund og Geiranger. Butikken er ikkje åpen alle dagar, men kan du ringe dette nr.for informasjon,  41 36 90 38  41 36 90 38 .

Bord og stolar er mine bruktfunn.

You see? Hjertet laga av små bjeller, med verdas søtaste lyd, skal i alle fall få bli ein del av julpynten vår heretter! Ursula kan også kontaktast for spørsmål om kjøp med postforsendelse. I morgen kan du vinne eit skilt frå Bella Rosa inne på julekalenderen til Drømmen om en Eplehage.


Håper du fekk kjensla av herleg advent! Fekk du forresten med deg dei nye gardina mine på øverste bildet? LOVE! Hi,hi! :) Tusen takk til alle som har registrert seg på nytt på følgjarlista til venstre! Dokke er berre SÅ snille! :)
(informasjon om dette øverst til venstre)
9 kommentarer:

 1. Jeg er helt målløs!!! Utrolig lekre bilder du viser!!! Ønsker deg en herlig helg!
  Klemmer

  SvarSlett
 2. Vakkert rett og slett, det bordet står veeeldig langt opp på min ønskeliste. Ha en herlig helg, snart...klem fra meg

  SvarSlett
 3. Så nydelige bilder du viser; et skikkelig førjulssstilleben! Sa jeg nydelig... ?!!!
  Jeg likte også det bjellehjertet ekstra godt, så det var moro å se at du ville beholde det... ;-)
  Bor nok laaangt unna Stordal, men det kan jo være andre som har lignende... ?

  Kan ikke skjønne annet enn at du må få mange oppdrag etter hvert, så fine bilder du viser... !!

  Førjulsklem :-)

  SvarSlett
 4. Så mye flott!!!Bildene dine er som vanlig rålekre!!

  SvarSlett
 5. så flotte bilder og stilig interiør...

  SvarSlett
 6. Så fine gardiner! Dem likte jeg, og alt det andre også. Vakkert og stemningsfullt som alltid her inne. Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 7. Det var et koselig dekket adventsbord! Hva serveres? Te og smørbrød fra etasjefatet - en gang i livet må jeg få oppleve et sånn engelsk teselskap med mat på etasjefat :)

  Det som er så bra med deg, Elin, er at du lever opp til navnet ditt - Draumesidene. Jeg drømmer alltid til bildene dine :)

  Putene i kurven er helt nydelige!

  Moccamamma

  SvarSlett
 8. Nydelig, nydelig som alltid her hos deg Elin :o) Ja, og lyset er det heller ikke noe å si på, bildene er jo perfekte...

  Nyt adventsdagene videre på Møre!!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 9. Stilig og fint!
  Så flott at nokon satsar heilt ute på landet ;-)

  Nattaklem♥

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!