...

søndag 9. oktober 2011

Bakst med inspirasjon frå Interiørmagasinet, styla på hagestovaEndeleg bilder av muslibollar med hakka svisker og aprikos :)
Veldig gode, også nokre dagar etter status som ferske! Min favoritt er nok med smør og brunost.
Eg bytta ut foreslått mjøl med speltvariantane. Du finn oppskrifta HER og i siste utgåve av Interiørmagasinet.Som eg skreiv ein annan dag, leverandøren Affari anbefalte IKKJE bruk av krukkene i steikeovnen, men eg har ein tendens til å gjere ting eg ikkje har lov til... Trassalder i staden for 40-årskrise antageleg... Det gjekk imidlertid heilt fint! :) Eg bygde opp med aluminiumsfolie i botnen, og fora krukkene med bakepapir. Lett å fjerne, eller ha på som pynt også etter steiking.


ANBEFALAST PÅ DET VARMASTE!


ADVARSEL : Filosofering på gang...

Så over til noko heilt anna. Eg er så glad for alle helsingane eg har fått siste dagane i forbindelse med jubileum og GiveAway. Ei av dei inneheld orda flott og ærleg. Slikt gjer inntrykk på meg... Men er eg ærleg? Kanskje av og til. Men det meste av tida er Draumesidene ein stad eg har fri frå livet sine problem og bekymringar. Av og til ein stad tilsynelatande full av smilande menneske som snakkar til meg, andre gongar ein stad der eg kjenner meg litt åleine? Det er jo store debattar rundt dette å vere sosial på ulike nettstadar. Eg hadde kanskje fnyst av det for nokre år sidan, men eg ser at dette er noko eg har blitt veldig avhengig av. Og i desse samanhengane treng ein tovegskommunikasjon for å føle seg sett.

Eg misunner dei som bur i områder der ein treff andre med same interesser ofte, eg brukar bloggen for å leve ut min noko overdrevne fasinasjon for interiør. Poenget mitt er, at eg ser at eg får påfyll til å fortsetje når lesarane mine gir tilbakemeldingar til meg. I starten av blogginga mi, huskar eg at eg brukte å skrive at eg ikkje trong så mange kommentarar. Har sett gjennom gamle innlegg, og med 150-200 unike treff i døgnet, var eg var oppe i 20-30 kommentarar pr.innlegg ein periode. Eg følte at eg måtte svare alle, og gjorde det nok også. Resultatet var ei stadig dårlegare fysisk form i rygg og nakke. Eg måtte ta grep, og minska kommenteringa mi i fleire omgongar. Resultatet vart sjølvsagt at eg også fekk færre kommentarar. Siste månedane har eg følt at blogginga mi ikkje har vore bra nok. Ironisk, sidan besøkstala stadig går opp. Eg seier til meg sjølv; folk hadde ikkje fortsett å kome innom deg viss dei ikkje likte det du viser? Eg er nok berre ei slik ei som treng feedback. Er du? 

Kanskje dette er noko ein ikkje skal skrive så ærleg om? Eg touchar vel Jantelova og andre lover? Men dette med å blogge for sin eigen del, ... Eg bloggar jo også for andre sin del? For alle dokke der ute som kjem innom og finn glede i bilder, og kanskje tilogmed tekst? Eg føler eg har lov til å vere litt filosoferande i desse dagar. Dessuten veit eg at det er eit fåtal som heng med i desse utgreiingane mine, dei fleste har nok switcha over til ein ny blogg for lenge sidan ;) Og det er greit. Det er det som er så fint her inne, ein vel sjølv kva ein vil sjå og lese. 


Eg vil i alle fall takke dei som stadig tek seg tid til å kommentere på Draumesidene,
det betyr ALT for fortsettelsen!

Bli gjerne med på trekning om
fine premiar :)
GiveAway link HER!


Elin

16 kommentarer:

 1. ♥ + NAM til müslirundstykkene! Eg vart sulten på kvelds no! :)

  søndagsklem

  SvarSlett
 2. Hei! Jeg har fulgt bloggen din en stund!! Synes det er helt greit å være ærlig på dette, og helt greit å bruke bloggen som et fristed. Flesteparten av oss gjør vel det? Og da trenger man vel kanskje bare å være ærlig om det man føler for, og ikke brette ut hele livet. Jeg pleier å si til meg selv, at bloggen er min måte å ta vare på de gode øyeblikkene i livet, de jeg vil ta vare på - og de mindre gode vil jeg jo bare glemme, så de trenger jeg ikke å ta vare på.
  Jeg stortrives på bloggen din,synes du tar helt fantastiske bilder og gir meg mye inspirasjon, så bloggingen din er absolutt bra nok - og jeg fortsetter å følge deg jeg selv om du ikke kommenterer tilbake til meg ;) Ha en nydelig søndag kveld!! Klem Pauline

  SvarSlett
 3. Hei :)
  Det at man får kommentarer på innleggene sine gjør det morsomt å blogge. Jeg hadde ikke syntes det var like artig om ingen hadde kommentert.
  Men jeg blogger når jeg orker og kommenterer når jeg har tid.
  Jeg går ikke inn og takker hver og en for kommentarer, men tar det i et innlegg. Jeg vil at bloggen skal være 100 % fritid uten forpliktelser. Jeg forventer ikke at de jeg kommenterer hos skal kommentere hos meg, men en ekstra glede om de gjør.

  Ønsker deg en fin kveld videre. :)
  Klem

  SvarSlett
 4. Hei på deg Elin. Mmm de ser jo bare så gode ut da, å så fine. Passer jo helt inn hos deg også de der da. Hihi

  Skriv hva du føler for, moro å lese uansett. :0))) Ha en superduper uke!!!

  Klem Simone

  SvarSlett
 5. Ser kjempegodt ut,jeg elsker bakst..og med brunost..naaaaaaaaaaaammmmmmmmmm..
  Hadde nok ikke vært like gøy uten kommentarer nei...men en må bare gjøre det en føler for og orker....
  Ha en kos kveld med deilig bakst...
  klemklem til deg:)

  SvarSlett
 6. Ser innom deg eg Elin :-)
  Var hjå svigers i dag, såg eit gamalt skulebilete frå 1937 der både svigermor og pappa din var avbilda..Artig!
  Blogg for deg sjølv fyrst og så for oss andre..
  Ha vakker ny veke!

  SvarSlett
 7. Eg er inne og nyter bildene dine:)

  SvarSlett
 8. mmmm...deilig bakst. Jeg burde vært mye flinkere til å bake!
  Kjenner meg igjen i det du filosoferer om. Selv om jeg i utgangspunktet blogger for å ha en friplass fra den travle og ofte slitsomme hverdagen og en plass for å slippe ut litt kreativitet, kan jeg ikke legge skjul på at det å få fine kommentarer gir ekstra motivasjon for å holde på med dette!
  Jeg har ikke vært den flinkeste til å kommentere selv den siste tiden, men jeg er stadig innom deg for å nyte de nydelige bildene og det flotte interiøret ditt!!
  Fortsett å blogge og glede så mange med det du gjør kjære deg!!
  Stor klem Marie :)

  SvarSlett
 9. Fantastisk innlegg og fantastiske bilder fra årets bakst ;)
  SÅ flink...

  Jeg leser alle innleggene dine jeg!
  Du inspirerer :)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 10. Flinke Elin!!! Du bør få jobb i Interiørmagasinet!!! Fantastiske bilder - og så elsker jeg bordet ditt med sinktoppen på!!!

  SvarSlett
 11. Jeg er en av de (sikker mange) som leser bloggen din, men som dessverre ikke er så flink å kommentere. Det er jo veldig rart siden jeg har blogg selv, og ELSKER å få kommentarer på det jeg skriver. Jeg synes det er bra at du skriver et slikt innlegg hvor du sier hva du mener. Drit i janteloven! Du er fantastisk! Skal prøve å bli flinkere å kommentere på blogger jeg liker. :) Takk for påminnelsen!

  SvarSlett
 12. Dette såg steikje godt ut! Og så delikat presentert!

  Kanskje skulle vi filosofere mer? Jeg startet å blogge fordi jeg ville ha et sted der jeg kunne være bare meg. Bli sett for litt av det som er meg. Ikke bare som noens kone, noens mor, noens kollega - men et eget individ med egen historie, egne meninger og egne drømmer. Jeget mitt forsvant litt da jeg flyttet til Sunnmøre - og blogging er et ledd i å finne tilbake til meg :) Og, ja, jeg kan si høyt at det er en kanal for å få oppfylt behovet for å bli sett :) Jeg tror alle har et behov for å bli sett, uansett om vi blogger mye for egen gledes skyld. Men, det hadde jo ikke vært givende uten følgere eller kommentarer? Jeg er milevis fra din standard, men det gjør likevel godt å bli sett av både store og små bloggere :)

  I kveld tok jeg meg tid til å starte musikken på siden din - så fin! Blir så glad når noen leder meg til musikk som går rett hjem. Takk!

  Jeg tenker at det er greit at man velger hva man vil vise, og hvilke sider av seg selv man vil vise i bloggen sin. Det er ikke alt som egner seg like godt på trykk alltid :)

  Ønsker deg ei fin ny uke!
  Klem fra Moccamamma :)

  SvarSlett
 13. Hei Elin :)
  Så nydelige bilder, blir veldig inspirert av bildene dine ღ herlig, herlig… veldig flott satt sammen, dette er et bilde jeg skal lagre til inspirasjonsmappen min ღ du er bare kjempeflink!!!

  … og det er DET som er så fint med blogglandia – inspirasjon ღ og det å bli inspirert og prøve å inspirere andre. Kjenner jeg bobler over av ideer over alt det flotte jeg ser rundt omkring ღ Jeg prøver så iherdig nå, er så full av inspirasjon at det må bare ut, hihi… men jeg er livredd for å gå på en smell –you know…

  Jeg er enig med deg ang besøkstall og kommentarer. Jeg liker og inspirerer og glede andre, så det gjør at jeg legger meg mer i selene for at bilder og innlegg skal bli bedre…. Og det er utrolig motiverende å få så mange kommentarer, men det er ikke det viktigste ღ Jeg, med flere føler vel dårlig samvittighet over og ikke rekke å besøke alle som legger igjen koselige ord, og jeg vet at vi ikke skal føle det slik! – men det er letter sakt enn gjort! Vi prøver vel alle så godt vi kan å gi det beste av oss selv – enten det er flotte innlegg eller kommentarer til hverandre… Det går nok i bølgedaler når det kommer til å gi av selg selv.

  Jeg prøver i alle fall så godt jeg kan å besøke mine bloggvenner. Ikke alltid jeg har tid eller energi til å legge igjen noen ord, men bloggrunder er jeg på hver dag ღ Ønsker deg en fortsatt fin kveld, Elin ღ Her har jeg fått med meg den siste episoden av ”The Kennedy” som har gått på Nrk1 – så nå blir det en bloggrunde på meg :) Ha en fin uke som kommer, stor klem fra Mette

  SvarSlett
 14. Da har jeg lest igjennom alt. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 15. Så enig med deg o de andre som kommentert!
  Et fristed, ja takk c",)
  Her er det deilig å være, kan gjerne bli sittende både leeenge og litt til jeg noen ganger!
  Skjønner det du skriver med å bo langt fra treffer bla. Jeg føler meg noen ganger litt "utenfor" alt det artige som skjer. Da må jeg lese litt koselige blogger å hente meg opp igjen!!
  Kos deg med dagen, Klem Anna

  SvarSlett
 16. Fantastiske bilder, Elin!! Jeg leser ALLE innleggen dine (joda, dette også) men legger ikke alltid igjen spor etter meg;)

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!