...

lørdag 1. oktober 2011

More stars, for dei som ikkje har drivved! Hekta på hesjestaur! :)Er STARstruck om dagen, og har prøvd meg på større stjerner i dag. Som nokon skreiv på kommentarfeltet i går, ein kan sjølvsagt bruke f.eks.greiner til å lage slike ting. Eller plankebitar osv. Eg har lenge hatt diverse prosjekt på gang meg hesjestaur. Og kvifor ikkje bruke slike til å lage stjerner? Prøvde å lage ei gigantisk, men fekk ikkje dreisen på det. Denne eg viser er ganske stor, og eg har skrudd den saman med skruar. Slik blir det ingen synlege punkt som festar den saman. Fint. Eg likar godt hesjestaur, synes litt synd i dei. Ingen som treng dei lenger. Ein finn det nok over alt i landet? Eg har som sagt mange planar for det lageret eg har fått tilgang til.

Inspirert til å lage dine versjonar av stjerner?
Tips meg gjerne om dei bloggifiserte resultata! :)


Ha ein fin laurdag!


Elin


9 kommentarer:

 1. Så kreativt å lage stjerner av hersjestaurer, kjempestilig! Liker rommet ditt så godt også, det er virkelig kjempefint! :)

  SvarSlett
 2. Kjempenydelig!!!! :)

  Tusen takk for fine ord hos meg.

  God lørdagsklem fra Lene

  SvarSlett
 3. woow så flink du er,skikkelig fine ble de.
  Riktig god helg til deg og dine.

  SvarSlett
 4. Å Elin, det vart kjempe flott! No må eg berre få med meg lillebror til sjøen i morgon, så kan me leita etter drivved :)

  Klem Eli

  SvarSlett
 5. Før en idé... dette må jeg prøve i dag... klem klem

  SvarSlett
 6. røfft og tøøfft. Jeg har så lyst til å lage meg en stige, men vet ikke hvor jeg skal få tak i hesjistaur her i Vestfold.
  Anki

  SvarSlett
 7. Ja, du får det til! Den ble stilig. Jeg har hauger med staur under låven. Ha en fin dag videre.

  SvarSlett
 8. Hei! Så utrolig fin blogg du har!! Full av kreative og inspirerende innlegg!! Legger meg til som følger og gleder meg til å følge deg videre. Elsket den stjernen av drivved og tror nok jeg må ta meg en tur ut i naturen og finne litt drivved selv - for en slik vil jeg ha til jul :) Ha en herlig søndagskveld!! Klem fra Pauline

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!