...

mandag 1. august 2011

Ei prinsesse på besøk

Life goes on...

Vi har alle vore gjennom nokre vonde og uverkelege sommardagar. Likevel har vi her vore heldige å ha hatt mange menneske rundt oss. Opplevd fine ting, og vore på fleire små turar. Eit verkeleg høgdepunkt, var å få vere på konsert med Susanne Sundfør på Giske sist laurdag. Eg synes likevel at det er vanskeleg å byrje å blogge igjen. Det føles så uviktig med interiør, når verda står på skakke... Men i dag fekk eg besøk av vår alles gode Mette. Det var fint å lufte tankane kring blogginga med henne. Vi var enige om at ein må i gang igjen med det meste i landet vårt. Difor bestemte eg meg for å lage dette innlegget.

Bilda eg viser, er av ei lita prinsesse som budde hos oss sist helg :)
Stor klem til E + lillebror, mamma og pappa! :)


Ynskjer alle fine dagar vidare!

Elin

   

7 kommentarer:

 1. Så vakre bilete..
  Livet må opp å gå igjen, viss ikkje vinn terroristen..
  Men vi skal ta vare på og halde rundt..

  klem

  SvarSlett
 2. Fine bilder av ei fin jente! Blogginga er en fin måte å få tankane over på noko anna synest eg. Såg forresten du la att fin kommentar inne hos meg, kl 2 den natta var vi vel akkurat slokt lysa og tatt natta. Tenke du hadde det kjekt på festival;)
  Klem!

  SvarSlett
 3. Me er oppfordra til å omgi oss med kunst, musikk og fine ting no i desse dagar, ha gode tankar og berika kvarandre. Du beriker oss følgjerar med innlegga dine veit du :) så me er takknemmelige for å sjå på dei fine bileta dine og lesa dei gode orda. Takk!

  Klem Eli

  SvarSlett
 4. Hei på deg.


  Så flotte bilder Elin. ;o))) Tok en rask runde inne hos deg igjen, ikke så ofte jeg er innpå her lengre...Men det er jo sommer!!! ;o))

  Ha en super uke.

  Klem klem :o)

  SvarSlett
 5. Heisann:)
  Flotte blder elin......kan kke si at blogglysten er av den største her heller....men den kommer vel sigende på etter hvert om høsten nærmer seg....etter at jeg kom tilbake til Oslo har jeg vært mere som i en koma tilstand....hyggelig at d har hatt en koselig sommer:)
  klemklem på deg

  SvarSlett
 6. Vakre bilder av prinsessa ♥ Enig med deg i at det ikke er så lett å komme i gang, men hverdagen må gjenerobres, selv om den har sørgekanter på :) *♥*

  SvarSlett
 7. God morgen Elin!
  Nydelige bilder av ei nydelig jente <3
  Tragedien som rammet oss for to uker siden er bare helt ufattelig. Men som du sier. Livet må gå videre. Heldige deg som har hatt Mette på besøk. Kan tenke meg dere hadde mye å prate om:) Jeg var på Kim Larsen konsert på onsdag og da sang han også sangen av Grieg. Da sto jeg med tårer i øynene. Sang til ettertanke ja. Håper du får en fi helg. Nå er jeg klar for bryllup i helga:)
  Klem fra meg!

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!