...

tirsdag 16. august 2011

Det å bli inspirert av sitt eige hus, detaljar frå stova overført til hagestova


Eg er veldig imponert over blogginga mi i det siste! :) Men det har sjølvsagt samanheng med at det er mykje interiørting i hovudet mitt for tida. Eg har prøvd å forklare litt om kva som inspirerer meg. Får av og til mailer om dette. Det er ikkje så enkelt å forklare eller lære bort slikt. Vi er alle så veldig ulike, heldigvis! Men kanskje du kan plukke opp ein idè eller to likevel? I dag vil eg vise kva som blir med ut på hagestova, frå tidlegare prosjekt inne i huset. Det heimesnekra bordet mellom tv-stolane held stand. Eg er veldig glad i fargen, eller d.v.s. fargane i treverket. Plankane er veldig gamle, vèrslitne og røffe. Eg har nokre fletta lykter frå Riviera Maison, som har vore her i fleire år. Har aldri blitt lei av dei heller. Geviret på veggen viser seg også å vere ein stayer. Trudde kanskje det var ein slik trend- og innfallsting som raskt ville forsvinne ut igjen, men nei. I tillegg har eg ei stor svakheit for skinn i ulike variantar. Dei er ikkje i bruk inne no.
Men reknar med at dei snik seg
 inn om nokre veker?


 
Desse detaljane vil (i alle fall i hovudet mitt) kome igjen på hagestova...
Trur eg ;)
Det er ingenting som er fastspikra enno. Som eg sa i går;
 dette er ein stadig pågåande prosess.

 
Håper dagen din er fin!


Elin
  

8 kommentarer:

 1. I love your pictures and I love your blog.
  Hugs from germany
  Tanja

  SvarSlett
 2. En evig prosess vi er i:):)
  Fine bilder snupp
  klemklem

  SvarSlett
 3. Så utrolig lekkert!!! Skjønner godt du er fornøyd nåde med hus og blogging jeg. Utrolig inspirerende er det iallefall:)

  Jeg lurer på en ting: De fantatsiske vegglampene - Er det lov å spørre hvor de er kjøpt? Elsker dem!

  Ha en herlig kveld søte!

  Klem Anita

  SvarSlett
 4. Hå hå hååå - DET bordet likte eg! Har du snekra det sjølv? Seriøst?? Du er god :)

  Klem ELi

  SvarSlett
 5. Bordet ditt er utrolig flott! Elsker de grove plankene! Har lenge vært veldig fascinert av Piet Hein Eek og nå står en vegg hos lillebror og venter på litt Eeks inspirasjon :)
  Så artig at du viste det bildet under her. Da jeg så det fikk jeg sommerfugler i magen og måtte sporenstreks fikse på terrassen; og resultatet ble mitt 2. bidrag til NIBs uteromsutfordring i juni! Elsker simpelthen ALT på det bildet!
  Gleder meg til å få se hvordan det blir hos deg! Er sikker på at jeg kommer til å ELSKE det!
  ha en fin kveld!
  klem
  Lise

  SvarSlett
 6. Du har SÅ masse flott Elin!
  Tenkte på deg då eg stod i kjellaren på SPAR i går. Der hadde dei møblar som såg ut til å vere inspirert av deg ;-) Men dine er MYKJE finare!

  Stor sol klem

  SvarSlett
 7. Tøff stil du har. Fine detaljer ;O)
  Takk for hilsen på min blogg. Her er vi to typer håndtverkere og blander våre stiler sammen. Det er også veldig morsomt...
  Har jeg tid, skal jeg vise mere og flere bilder av huset, så kan du få se hva jeg mener ;O) Legger meg som følger og linker deg til min blogg, så finner jeg deg igjen!
  Ha selv en fin dag.;O)
  Mvh MineBlom

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!