...

fredag 5. august 2011

ABC for lillebror :)


Hadde ein serie innlegg på gang for nokre veker sidan, med tema "sommar i huset". Tenkte å vise nokre bilder frå rommet til lillebror i dag. Der er ikkje så mange forandringar, men han fekk seg ei ny pute ei tid tilbake. Eg synes den var kjempefin, men eg hadde også andre baktankar for kjøpet. Lillebror skal byrje på skulen, og øver seg friviljug på tal og bokstavar dagleg. Han har lært seg å lese, og er flink å regne. Puta, som skal minne om ei slik synstest-tavle, blir flittig brukt for å repetere alfabetet :) Ingen ting er bedre enn at vakre ting, også viser seg å vere veldig praktiske!
Pute frå Kremmerhuset, søtt stoffhjerte med trykk frå Emmas Verden.

Og så vil eg seie eit spesielt Tusen Takk til dei som tek
seg tid til å leggje att kommentarar!

 Det er faktisk desse som held i gang bloggen min no. Dei som driv med blogging, veit at det i periodar kan vere vanskeleg å halde piffen oppe. For min del har det vore eit skal/skal ikkje heile våren og sommaren. Somme dagar er eg overbevist om at eg ikkje har meir å dele. Andre kan eg ha ei kjensle av at eg faktisk gjer ein forskjell for nokon der ute. Gjerne gjennom ein kommentar eller ein mail. Eg ser likevel at eg sjølv ikkje klarer å gje så mykje tilbake. Når bloggen var fersk, gjekk det med mest tid til å kommentere og hente inspirasjon hos andre. Eg har ikkje nubbetjangs til dette no. Fekk ein mail om dette, og føler berre for å beklage at eg ikkje strekk til med gjenbesøk til dei som er innom. Til det har dei siste månedane vore litt for krevande i livet ellers. Veit at dette er noko fleire bloggarar kjenner på, og eg har skrevet om det tidlegare. Men sidan her er stadig nye lesarar, kjende eg for å  lufte temaet igjen.

Trur dei aller fleste av oss brukar bloggen som ein fristad. Det er få eller ingen som er heilt ærlege om sin eigen situasjon. Det er som eg bruker å seie; kjem eg skikkeleg sminka og ordna på butikken ein vanleg kvardag; ja, då har eg ofte ein dårleg dag. Det hjelper meg i alle fall, å prøve å gjere det beste ut av ting som ikkje er så bra. Så sjølv om ein stråler gjennom eit blogginnlegg, er det ikkje sikkert at det verklege livet er like strålande.

Vel, nok om det. Eg stikk nok innom igjen ganske snart. Litt vemodig å gi opp Draumesidene også, fordi dei har gitt meg så utruleg mange fine opplevingar, oppdrag og ikkje minst nye vener :) 


Ha ei fin helg!

Elin 

21 kommentarer:

 1. Hugs at det er for din del du skal blogge, ikkje for alle andre sin. Ikkje la bloggen verte det som fører til auka stress eller noko som gir deg dårleg samvit. Då er det betre å ta seg ein pause og kvile seg litt. Eg gjorde det ein gong og det var faktisk herleg! Eg trudde eg skulle sakne blogginga, men det gjorde eg altså ikkje. Eg fann ut at Bloglandia overlevde sjølv om ikkje eg var med lenger.


  Blogg når du vil og har lyst - ikkje når du føler at andre forventar det!

  SvarSlett
 2. Hei skjønne Elin ღ ... og tusen takk
  for sist - det var bare såååå koselig
  å endelig treffe den flotte jenta bak
  bloggen ;) Kommer helt sikkert til å
  stikke innom deg igjen ღ

  ... og skjønne lille gutten din, det
  blir nok en spennende tid for han når
  han skal begynne på skolen ღ og puta
  var knall-stilig!!! - som resten av
  ditt vakre hjem ღ

  Bare blogge du vennen, vi titter
  innom selv om du ikke legger igjen
  spor - jeg vet alt om å ikke være
  i form ღ Blogg og inspirer Elin for
  dette kan du ღ Jeg har så vidt
  begynt å komme i orden etter at vi
  kom hjem på onsdagen, men har ikke
  fått lastet inn bilder og blogget
  ennå (det tar litt tid med meg også)
  Nå skal vi på kaffe besøk til min
  tante og onkel, så får jeg se om
  jeg tar meg en bloggrunde i kveld.
  Det er jo såååå masse jeg ikke har
  fått med meg av nyere innlegg rundt
  omkring i blogglandia ღ

  Ønsker deg en kjempeflott kveld og
  helg som kommer, og ta vare på deg
  selv - jeg titter innom igjen snart
  Stor klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Flotte bilder,tenker han gleder seg til og begynne på skolen..
  En må blogge og kommentere ettersom en greier.Er litt flat for tiden jeg og...om det er noen trøst...
  klemklem på deg

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder både i dette innlegget og i innleggene under:) Stikker innom i ny og ne med eller uten gjenbesøk:) Blogging og bloggbesøk må en gjøre som det passer best for en selv...nemlig:) Ønsker deg ei fin helg:)

  SvarSlett
 5. Hei Elin,så tøft rom gutten din har, skolegutten.Så flink han er! Må bare kommentere forrige innlegg også,nydelige bilder av ei vanvittig nydelig jente.Helt skjønt ansikt hun har. Syns du har mye å dele jeg Elin.Men en skal ikke føle at bloggen blir et mas,syns man skal kose seg med det. Ønsker deg en riktig god helg.Klem

  SvarSlett
 6. Hei, så kjekt at du har slike innlegg, som viser at alt er ikkje heilt topp alltid, nemlig. For det er det ikkje. Eg trur nok også at dei fleste som besøker blogger som er godt besøkte, som din, har forståelse for at du ikkje kan væra på "gjenbesøk". Det skal vel ikkje vera slik at dersom nokon legg att ein kommentar hos deg så forplikter det.

  Blogg etter energinivå og humør du, som Karin skriv over her så skal jo blogging ikkje vera eit ork men ein kreativ fristad som ein skal kosa seg med.

  Ønsker deg ei rektig god helg, og håper at du har det bra.

  Klem frå Eli :)

  SvarSlett
 7. Helt ljuvliga bilder allihop!

  Kram

  SvarSlett
 8. Snille Elin!
  Deg vil eg alltid kome innom enten eg fekk kommentar tilbake eller ikkje.. Sjølvsagt kjekt med gjenbesøk, men må ikkje la "bloggelivet" øydelegge det andre livet ;-)

  Måtte vi få ei vakker helg!!

  klem til deg frå meg

  SvarSlett
 9. PS: Rommet vart SÅ stilig altså :-)
  Godt at fine ting ting også kan vere praktiske!

  SvarSlett
 10. Kære du, alle bloggere ved at det er sminkede mikroskopiske dele af vores verden og liv som vi viser i vores indlæg.... og alle bloggere der har været med i flere år har været præcist hvor du er nu.
  Blæs på det, lev dit liv og gør de ting som du synes der skal gøres og som du ikke kan lade være med at gøre!

  Klem Helle

  SvarSlett
 11. Kjempefin alfabet-pute til lillebror! Leseglede er så viktig, og det er så herlig når man ser at koden er knekt! Vi har en lillebror her i huset som er blitt en skikkelig lesehest; han har til og med sin egen bokblogg! ;-) Han lærer så utrolig mye gjennom bøkenes verden, og det er virkelig artig å oppleve! Så fortsett å øve på alfabetet; det åpner en stor verden for de små!

  Støtter deg i det du sier om blogging, Elin. Du vet vi er her uansett ;-). Good days and bad ;-)

  Klem

  SvarSlett
 12. Vill bara skicka dig en liten hälsning och säga att jag är så glad för att jag hittade till din underbara blogg. Ha en bra helg!
  Varma kramar Raina

  SvarSlett
 13. Hei Elin!
  Så fint rom lillebroren hos deg har! Det er så koselig når de små lærer å lese og kan ta til seg kunnskap på ny måte. Jeg synes du har en lekker og røff stil!

  Jeg finner masse inspirasjon hos deg - og bildene dine er så fine å drømme seg bort i :)

  Gjenbesøk kan være tidkrevende og vanskelig, selv for meg som har en liten blogg - jeg har noen jeg er ganske flink med, og så blir det litt sporadisk ellers. Jeg tror det må bli sånn for de fleste, og en må ikke bli fornærmet om man ikke får kommentarer tilbake. Sånn er bloggelivet. En må leve livet utenfor datamaskina også :)

  Håper du finner lyst og tid til å dele bilder og tekst med oss framover også.

  Ønsker deg ei god helg!
  Klem fra Moccamamma :)

  SvarSlett
 14. Heia søte du. ;o)

  Så utrolig fint rom lillebror har da, skikkelig koselig med alle de gamle tingene. ;o)

  Ja blogging tar tid, så en får bare blogge når en føler for det og har tid mener jeg. <3

  Klem Simone ;o)))

  SvarSlett
 15. Heisan Elin

  Blogging skal være positivt og hyggelig..når det blir en belastning gir det en dårlig samvittighet og stress... det er det ikke verdt..

  I perioder orker man andre perioder gjør man det ikke...

  Håper du fortsetter å dele de nydelige bildene fra hjemmet ditt..

  har selv vært litt lite på bloggen de siste mnd...

  Men legger et innlegg inn når jeg har tid...
  har heller ikke fått vært rundt så mye som jeg skulle ønske... men sånn er det noen ganger..

  varme klemmer til deg =)

  SvarSlett
 16. Flotte bilder både her og i forrige innlegg! Jeg er hvertfal glad du blogger og du gir meg mye inspirasjon til min interiørinteresse! MEN du må så klart blogge for din egen skyld, ikke bare for leserene sin...Når bloggingen bare blir noe du må og ikke noe du vil er det kansje en god ide å ta en pause..
  Ønsker deg en herlig søndag!

  SvarSlett
 17. Hei på deg kjære Elin.
  Ført og fremst vil jeg ønske dere lykke til med skolestart om noen dager..
  Utrolig flotte bilder fra gutterommet. At man kan kombinere praktist og fint - supert!
  Til slutt vil jeg bare si, som jeg også har sagt tidligere, jeg er veldig glad for bloggen din :D Husk at du blogger for din del, at det også kan være til glede og inspirasjon for andre, er jo bare et kjempepluss.

  Ønsker deg en riktig fin ny uke.

  SvarSlett
 18. Jeg finner alltid masse inspirerende bilder hos deg, håper ikke du legger ned bloggen!! Inspirasjonen i dag var nok trekassen som du hadde gjort til stol. Superflott ide. Takk for en spennende blogg =)

  SvarSlett
 19. Hei Elin:)

  Det er mye sant i det du skriver her i innlegget men jeg må si meg enig i en av kommentarene her om at du skal blogge for din egen del og ikke for andres. Trenger du en pause så tar du det og ikke ha dårlig samvittighet...

  Livet skal LEVES...

  Ha en fin kveld.
  Klem

  SvarSlett
 20. Håper virkelig ikkje du legg ned dramesidene helt! Ett innlegg i ny og ne er mykje bedre enn ingen :) Syns ikkje du burde føle deg forplikta til å kommentere tilbake,
  det går jo ikkje når man har ein så stor blogg... Ønsker deg ein flott søndag :) Hilsen Grete

  SvarSlett
 21. Hei, Elin! Det er leenge siden jeg har hatt tid og overskudd til å besøke andre blogger også. Mest pga. bloggtrøbbel. GODklem til deg. Ta vare på deg selv, vennen. Gjør det som føles ritkig ...


  KLEM

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!