...

søndag 14. august 2011

Hagestove-makeover :)


 


 

Her kjem eit innlegg til alle som har kommentert, og sendt mail om hagestova mi.
Det er enkelte rom og stadar i huset eg ikkje bloggar om. Føler for å ha litt for meg sjølv ;) Men : no skjer det saker og ting i heimen! Og eg er mildt sagt HAPPY! For eg har venta sidan 2006 på at hagestova skulle bli ferdig. I kveld har vi tømt ut alt, og i morgen er vi i gang. Det kriblar i magen, men eg er litt redd også, for å gjere dumme valg for framtida. Synes alltid det er ei utfordring, å velge løysingar som held seg gjennom åra. Det er lett for ein interiørfreak, å la seg lede av notida sine trendar. Prøver å tenkje langsiktig.

Ynskjer alle som er innom ei flott, ny veke!

Elin


11 kommentarer:

 1. Så spennende da:) Alltid gøy å få gjort ting på plasser som ikke er helt som en ønsker de skal være......Det finnes en del av det her hos oss også;)

  klem

  SvarSlett
 2. ojoj så spennende! kult med veskene på veggen :) gratulerer med skolegutten, det er en spennende overgang, kan ikke forstå at min skal begynne i 3 klasse nå! hvor ble årene av? *♥*

  SvarSlett
 3. Dette vert kjekt! Lykke til :-)

  VAKKER VEKE TIL DEG!

  SvarSlett
 4. Så spennende !!
  Ja, når det er så fint og sommerlig som vi har hatt det nå noen dager, kommer energien til å gjøre forskjellig forefallende. Holder på å fornye litt i uteområdet vårt jeg også.
  Håper vi får en fin høst....det treng vi no !

  SvarSlett
 5. Så gøy med hagestove! Så spennande med make-over! Det kjem garantert til å bli nyydeleg! Og dersom du angrar på nokon valg om nokon år, så kan du jo alltids ta ein make-over-again! Lukke til!

  SvarSlett
 6. Å så kjekt at du visar i frå hagestova :) Den ser veldig fin ut! Og med din flotte smak - kan det gå gale? I don't think so!

  Ønsker deg ei god veke!

  Klem Eli

  SvarSlett
 7. Kjempefint der inne...
  Flott lampe...
  ha en fin mandga
  klemklem på deg

  SvarSlett
 8. Kjempespennende da... hage stue har jeg hatt lyst på og.. så ville jeg et driv hus... og min mann mente det var bedre med en vinter hage... og det var jeg enig med.. så nå holder vi på med forberedelsene til det... og jeg gleder meg ...og det går ikke fort nok for meg.. men må være tolmodig..

  ha en fin uke
  Klem =)

  SvarSlett
 9. I sommer har det bare vært å slippe alt man har hatt i fingrene de få dagene med varme og/eller sol som har vært :) Men, det hjelper like lite å klage over dårlig vær som å gråte over spilt melk :) Da kan sikkert ei koselig hagestue være fin å ha, når man vil ha sommer uten at værgudene spiller på lag. Synes du har en fin stil - og er sikker på at du også her klarer å finne en fin basis som kan leve lenge og leve med nye interiørtrender som skifter.

  Mitt prosjekt om dagen er egentlig det samme som aldri blir ferdig - skape orden og systemer rundt i huset. Nå er det skoskap som skal monteres i gangen. Ser at alt må være i system om hverdagen med to barn, skiftarbeidende mann og full jobb selv skal gå uten å ta knekken på mor :) Glad jeg har en kjekk jobb å starte opp i, men er ambivalent i forhold til om det var slik jeg ville livet skulle bli.

  Ønsker deg også ei fin, ny uke. Lykke til med skolestart.
  Stor klem :)

  SvarSlett
 10. Ønsker deg også en fin uke. Takk for fine bilder du alltid viser.

  SvarSlett
 11. Spennende! Det blir nok kjempefint :)

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!