...

fredag 28. januar 2011

Rammer på veggen, og gode menneske rundt meg!


Eg har hatt ein dag med fullt opp å gjere. Ute på tur, litt handling, litt skattejakt, og masse ærender. Konklusjon : du verden så mange hyggjelege menneske som finns!? Slik som eg har det no, er det ikkje så greit å ordne opp i ting som har med bæring å gjere. Prøver å vere forsiktig, for ikkje å bli verre. Og viss ein liksom berre klarer å lire ut av seg; æh... kan du hjelpe meg? DU VERDEN! Folk er kjempesnille! Gullmedaljen går til han snille kontormannen på kraftleverandørkontoret, som blei med meg ut på glattisen for å hente ein skatt til meg på baksida av bygget, bar saken hundre meter for meg, OG fekk den på plass bak i bilen min!!! I fine klede. HURRA! :) Han fekk ein stor klem!Det er slike historier som skulle stått meir om i avisene. Eg er i alle fall overbevist om samfunnets godheit etter turen min i dag. Til slutt kom også bordplata mi i hus. Og ho vart som eg håpa! Blir ikkje forundra om eg berre MÅ ta bilder av henne i morgen? ;) Då skal eg også prøve å få ferdig rammeveggen min!


NYT fredagskvelden!
15 kommentarer:

 1. Takk for koselig hilsen, vennen:) Ja, hva skulle en gjort uten gode hjelpere?! Er så TAKKNEMLIG for snille venner og foreldre som stiller opp. Er ikke bare bare når en ikke kjører bil og ikke kan løfte en bærepose en gang;)

  Gleder meg til å se den nye bordplata di!!

  STØRSTE klemmen:)

  SvarSlett
 2. Så vakkert med rammene på veggen! Stilig var det. :)

  SvarSlett
 3. Hei på deg.
  Måtte drage litt på smilebandet når du he vore på skattejakt bak kontoret til kraftleverandøren. Du ser nok en skatt i det andre ikkje vil ha du, Elin :-)) Har vært i snekkerboden å lage hus til ugla ej i kveld. Det e litt større dimensjona her ute, når en tenker på fuglane. He-he. Husk å gå inn på fuglevennen.no, og vær med på fugletelling i helga.
  Ha ei fin helg, på indre strøk!

  Klem Trond.

  SvarSlett
 4. Nydelig vennen!!♥
  Herlig med hjelpsomme og blide mennesker som trer støttende til og gir hjelp med et smil!! ,) Skulle vært fler av de! Men de som finnes bidrar iallefall til å gjøre hverdagen fin! ,)
  Gleder meg til å se!!
  Håper at du har det bra vennen♥
  GOD HELG du godeste gode!!
  Varme klemmer fra meg, Anki

  SvarSlett
 5. Du er en liten "skrotnisse", Elin ;) men med BARE POSITIVE fortegn altså! For alt det vakre du finner rundt omkring...helt imponerende!
  Elsker allerede bildeveggen din!
  Takk for hyggelig hilsen! Håper helgen blir bra og at menneskene fortsetter å gi deg positive opplevelser!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 6. Hei Elin
  Hørtes ut som en kjempefin dag du har hatt :) – koselig med slike dager innimellom… Folk generelt er snille tror jeg, tror det er bare å spørre. Vi skal jo prøve å være tøffe og sterke, - og ikke minst klare alt selv :) Tror vi må være flinkere til å hjelpe hverandre, og det er som regel et takk og et smil som gjør at man gjør dagen til noe spesielt for mange… Tipper kontormannen syns det var kjekt med en stor klem i bytte mot å hjelpe deg ღ Gleder meg til å se bordplata di, blir sikkert veldig fint :) Ha en flott kveld videre, Elin… Klem fra Mette

  SvarSlett
 7. Helt enig med deg , slike historier burde vi ha så mye mere av i media. Folk klager over agurk nyhetene i sommerferien. jeg er glad når de kommer for verden blir hakket hyggeligere sted å være.
  Gleder meg til å se funnet ditt.
  Klem!:)
  Line-Cathrin

  SvarSlett
 8. JA!Slike historier skulla det stått meir av i avisene.

  Eg er sikker på at mannen som hjalp deg i dag,fekk ein god dag..For, den STØRSTE gleda ein kan ha,er å gjere andre glad! :)

  Interiøret i heimen din er berre NYDELEG, VAKKERT♥

  Ønskar gode deg ei strålande helg:)

  Klem frå Astrid♥

  SvarSlett
 9. Herlige inspirasjonsbilder!! Godt å starte helgen med så mye posetive mennesker rundt seg:)) Håper du og dine får en strålende solskinnshelg:))
  Klem Tone

  SvarSlett
 10. Joda jeg er fremdeles online. Multitasker vet du, drikker vin og taster samtidig. ;-)
  Ble 39 år, og har nok tenkt som du hot shot 40 yes!! Man er jo ikke blitt gammel akkurat. Bare et latt anstrøk av fjollete tanker :))
  Klem!

  SvarSlett
 11. Er det ikke herlig vel, at hjelpsomme og hyggelige mennesker finnes 'der ute'... Forstår godt at herremannen fikk en skikkelig go'klem ;o)

  Da er den deilige helgen her, og godt er det! Føler denne arbeidsuken har vært laaang. I morgen venter jeg venninner på besøk, og da blir det 3 retters, vin og hygge til langt inn i den nye dagen - blir kos!

  Ha en herlig helg gode du!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 12. Hvem kan sige nej til at hjælpe en smuk kvinde som dig Elin....:-)
  Men hvis man ber pænt så tror jeg de flæste vil hjælpe hvis de kan.
  Det ser spændende ud med rammene og bordpladen glæder vi os til at se...:-o)

  Fortsat god weekend fra Lisbeth

  SvarSlett
 13. God morgon !
  Godt at det finnes slike hjelpsomme folk for dei har vi bruk for.
  Ønsker deg ein fin lørdag. Klem fra meg.

  SvarSlett
 14. Fantastisk Elin!

  Mennesker er utrolig hjelpsomme tror jeg men vi må nok bli spurt i dette landet...for vi vil jo ikke trenge oss på heller;)
  Skulle så ønske at du ble bedre snart...hjelper det kanskje med sol og varme?...håper det for det er jo ikke sååååå lenge til!
  Vi sliter med mye av det samme,jeg og du...legetime på meg på onsdag.

  Men vonde rygger og nakker trives litt bedre i vakre omgiveleser eller hva? ;)

  Gleder meg til å se bordplaten din!

  Stooor klem fra meg!
  Ps!
  Vet du forresten hva de bildene heter som du har på veggen? Har en del av dem selv og mener på at de har et spesielt navn.

  SvarSlett
 15. Godt sjå du er aktivitet..

  Hatt tre dagar i Oslo på kurs og er litt attpå med det meste.. Men litt luftforandring gjer godt..

  God helg klem!

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!