...

torsdag 20. januar 2011

Detaljar inn på stova, med inspirasjon frå Factory VintageDet er i hovudet mitt konstant. Tankane om korleis eg kan skape dei ulimate romma. Korleis eg kan bruke mine gjenstandar i dette prosjektet, å finne meg sjølv interiørmessig, 2011. Eg meiner at vi må kunne vere kreative uten å bruke masse pengar på nye ting. Men det er mykje eg har lyst på. Misunner av og til folk som har råd til å drøyme og realisere med pengar. Men så tek eg meg i det. Det er ikkje der lykka ligg. Den ligg i å vere fornøgd med akkurat det ein har. Og det er utan pengar, ein er mest kreativ? Eller? Somme er likevel flinkare enn andre til å bruke tinga sine på smakfulle måtar. På spennande måtar. Så det er det som surrar inni toppen, fyller hovudet, spørsmålet om : KORLEIS? For av og til trur eg at eg har kontroll. Ser for meg kor bra alt skal bli... Mi store inspirasjonskjelde er stilen Factory Vintage. På stova skal eg prøve å få opp ein del bilder. Trur dei blir i svart kvitt. Min nye printer gjekk dukken, før eg hadde fått brukt han. Men når den kjem att frå reparasjon, skal eg realisere draumen om bilder i rammene eg har samla saman. Gjennom ti år. Skal nok bli bra til slutt. Eg har meir enn nok arbeid med å setje desse saman, så får eg fylle dei med bilder etterpå?
Ein start i alle fall. Alltid litt skummelt å slå stiftar i veggen, etter at ein har sparkla att hola som var der frå før, og måla. Og eg berre ELSKAR lerkegreina mi, som har venta på å få kome oppunder taket sidan før desember... Ting Tek Tid :) Og slikt er GRATIS! Det er det beste. Har hatt andre greiner i taket før, men ikkje lerk med kongler. Og unnskyld meg, viss nokon har gjort dette før? Dette trur eg bestemt at eg har kome på sjølv? Viss ikkje skulle eg ha gitt kreditt til den som gjorde det først. Det synes eg er ein flott regel, å linke til leverandør eller blogger som ein låner idèar frå. Men av og til trur ein at ein er original, og så er det andre som har funne på det same før.

 Forresten, leste i JDL om ei leilighet i denne stilen eg har lagt min elsk på.
Hadde også veldig sansen for Honning & Flora Rikke sitt hus, i siste Boligdrøm.
Her FLYT det av gamle interiørblad, eg badar i inspirasjon ;)

TIPS: Lag deg ei samling av bilder du likar godt,
slik kan du faktisk finne ut korleis du
har lyst å ha det!


15 kommentarer:

 1. Så stiling, Elin! Og enig i at TTT (tingtartid)

  Ha en super dag!

  SvarSlett
 2. Elsker stuebordet ditt og den gamle benken!

  Og Jeg er helt enig med deg - det er skummelt å slå i stifter i veggen når den er helt "ny" igjen. Holder på å planlegge bildevegg selv, og plukket opp et godt tips om å bruke en remse med gråpapir som var så stor som feltet du ville ha bilder på. Tegne opp på gråpapiret hvor man vil ha rammene og så feste det på veggen med litt tape. Det har spart meg for mye jobb;-)

  Håper du har en fin dag og at helga blir god - klem fra meg:)

  SvarSlett
 3. ..vakkert ;)
  helt enig..ganske skummelt å spikre inn den 1.spiker`n på en helt ny vegg ;))
  lerkegreiner er jeg så heldig at jeg har fått flere av med ei god venninne som har et stooort tre på tomta si..(heldiggrisen)..lekkert i en vase også ;)
  her har jeg 2 syke barn idag og en mage selv som ikke er helt god..jaja..smittsomt e det jo :)
  ha en fine dag Elin..
  klem Anne♥

  SvarSlett
 4. Nydelig og lerkegreinen din er jo som støpt inn ,))
  Herlig Elin! ,)
  Ja ting tar tid, men til slutt blir det bra ;))
  Nyyt av dagene! ,)

  Klemmer i masser,
  Anki

  SvarSlett
 5. Så fint det ble, selv uten bilder i rammene. Det tar virkelig tid det der med innredning. Jeg "sliter" litt selv om dagen, men lerk har jeg ikke. Her blir det brukt en del bjørk, som du sikkert har sett hos meg før. Det føles vårlig med de brune greinene. Kos deg videre, det ser helt lekkert ut:)

  SvarSlett
 6. Haaalø:)
  Ja..du har rett i det Elin mor..at vi vil jo gjerne være første mann ut alle sammmen...tror det er gjengs:)
  Synes tomme rammer er så dekorativt bare i seg selv og:)Har et par av de jeg og ja..:)Men jeg skulle jo ha hatt et hus på 500 kvadrat ..kanskje alt hadde kommet til sin rett da..er ikke det samme når det blir for mye..men det var den begrensningen da:)kom over en liten trompet i går...uten knopper og trykke ned...kommer innlegg senere i dag...
  kos deg med puslingen...tror aldri at vi blir fornøyd og stopper opp helt...det er vi for kreative til:)
  klemklemklem

  SvarSlett
 7. Hei.
  Nydelig stue du har,
  du er flink til å få
  det til,stilig.
  Klem:)

  SvarSlett
 8. Råtøft !!!
  Å henge opp bilder er vanskelig. men så lurt å henge opp rammene først. Flotte rammer forresten. Og stilig med lerkegreina, eg har ei stor trollhasselgrein hengande i stuetaket.
  Ha ein fin dag.

  SvarSlett
 9. Tøff stil du har!
  Å henge opp bilder på veggen kan være en utfordring, så ofte klipper jeg til pappmaler/ark av rammene jeg skal henge opp - og taper de på veggen. Da får man et godt inntrykk av hvor man vil ha de, så kan man flytte rundt på de til man er heeeeeelt sikker på hvor spikerene skal slås inn :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 10. Ja det er lett for å ønske seg mer enn man har ... men en skal være fornøyd med det en har...

  og det å være sammen med sine er nok det aller viktigste...

  liker den nye stilen din veldig godt...

  O=)

  klemmer

  SvarSlett
 11. Tøfft!!

  Liker så godt stilen din ;o)
  Klem Anna

  SvarSlett
 12. Elsker lerkegreiner, de er så dekorative! Spennende med forandringer! Selv har jeg holdt "basen" i stilen (egentlig heller mangel på stil)i mange år, men en blir jo uten tvil påvirket av trendene... Har aldri skjønt meg på de som endrer alt en har etter trendene... som du sier så må det jo bli himla dyrt, og det blir jo litt upersonlig også, spør du meg!
  Gleder meg til å få se mer av dine "avsløringer" :)
  Ha en fin kveld!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 13. wow! love the result!
  happy eve,
  Rosa

  SvarSlett
 14. Jeg elsker gamle rammer. Så spennende den prosessen du er inne i. Her er det travelt for tida, og jeg lengter virkelig etter å holde på med noe kreativt snart. Ha en fin kveld, og jeg er helt enig....en bra stil har nødvendigvis ikke så mye med penger å gjøre.....klem

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!