...

søndag 23. januar 2011

Meir inspirasjonSøndag igjen. Tida går veldig fort! Her er det lite tid til blogging, prøver verkeleg å få gjort litt andre ting, i mitt tempo. Tenkte at eg skulle dele nokre bilder i dag, som eg ikkje har tatt sjølv. Det er ikkje så ofte eg gjer. Desverre ligg dei i ei inspirasjonsmappe, der eg ikkje har vore flink å skrive opphavsretten til bilda. Difor likar eg ikkje å bruke dei. Har funne ut at eg heretter skal skrive inn nettadresse til slutt i bildenavnet. Då har eg litt meir kontroll.
No er det ikkje slik at eg plukkar bort alt eg har i huset, eg framhevar berre meir det som eg har i denne stilen. Eg kjem til å behalde det meste av det eg hadde her før. Det har vel med å setje saman tinga på nye måtar? Stilskifte er kanskje eit feil ord å bruke. Meir eit skifte av måten eg brukar tinga mine på. Tusen takk for alle kommentarar under her, dei gjer godt!
23 kommentarer:

 1. ..godt med inspirasjon ;))
  har vært ute og fått oss litt frisk luft..deilig ;))
  skal kose meg å flytte om litt i heimen..godt det også ;))
  ha en fin søndag Elin..
  klem Anne♥

  SvarSlett
 2. Treng jo nesten ikke interiørblader når man har deg :) Jeg har i mange år ikke prøvd å gjøre hjemmet mitt til meg, rett og slett fordi jeg innerst inne ikke har vært forsonet med å skape meg et hjem her....sakte har jeg kommet til at jeg kan jo gjøre det til mitt likevel, og er underveis i prosessen.

  Jeg håper en dag å få en gammel skuffereol fra landhandelen hjemme, 2 m høy og 1 m bred, med masse skuffer. Pengeskapet er visst også innen rekkevidde, sort utenpå og grønnaktig inni. Det er mer et spørsmål om vekt og transport. Egentlig burde jeg dratt hjem til alle skattene og skapt noe fint med dem der. Det er jo en del fine saker etter 100 år med butikkdrift, og jeg har lyst til å ta vare på dem. Det er nok drømmen akkurat nå, men i morgen kan den være en annen. Mulig det er min form for 40-årskrise å lengte intenst hjem :)

  Moccamamma

  SvarSlett
 3. Så deilig med litt inspirasjon! Jeg har også et inspirasjonsinnlegg i dag:) Enig med deg i at ikke alt trenger å byttes ut ja. Man må liksom bare prøve å finne sin egen stil... Men om det kommer noen nye elementer inn nå og da så er jo det bare deilig det da:)

  Nyt søndagen!

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder! :o)

  Ha en fin søndag videre, og en fin ny uke.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 5. Ikke enkelt det der med eksterne bilder nei. Men de fleste gjør det, også i utenlandske blogger ser jeg. Å finne inspirasjon og så lage en egen midlertidig mappe til linkene går ann.Jeg har forsøkt å gjøre det men burde nok bli litt flinkerere. herlig det skapet gitt.
  Line-Cathrin

  SvarSlett
 6. Masse kul inspirasjon :D

  Gleder meg til å se stilskiftet!
  Den stolen din under her er så utrolig tøff altså :)

  God søndagskveld
  Klem!
  Amalie

  SvarSlett
 7. Så flink du er vennen:)
  Vært moro å tatt en liten ommøblering og opprydding her også:)
  Likte kjempegodt den stolen din under her..vakker:):)

  Ha en fin ny uke:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 8. Du har rett i det der med lagring av bilder - hvis man ikke merker dem med "funnstedet", er det vanskelig i ettertid å finne ut hvor i all verden man egentlig fant bildene.
  Det øverste skapet var knalltøft!

  SvarSlett
 9. Jeg digger denne stilen selv!! Herlige inspirasjonsbilder du viser her. De Tolix kopi stolene på nest øverste bilde har jeg faktisk bestilt meg to nesten like av fra Living.no. Gleder meg masse til jeg får de til våren. Uber lang bestillingstid på de!!

  Du er nok ikke den eneste som ikke har lagret kildene til bildene i inspirasjonsmappa di. Samme problemet her, så å kopiere inn nettadressen høres ikke dumt ut!!
  Håper helgen din har vært fin og kos deg så masse med det som er igjen av den.
  Goklem Marie :)

  SvarSlett
 10. Glemte forresten å svare deg på hvor du kunne få tak i kabeltrommel.

  Om du kontakter et elverk, verft eller elektroinstallatører, så får du sikkert tak i :)
  De kastes jo uansett, så kan jo hende de har en tom en til deg :)

  Lykke til, håper du får tak i :)

  SvarSlett
 11. Mange fine inspirasjonsbilder, Elin!! Skal bli spennende å se flere bilder fra kjøkkenet ditt;)

  Ha en fin ny uke, vennen!

  KLEM KLEM
  Anette:)

  SvarSlett
 12. Deilig med inspirasjon! :)
  Gleder meg til å se mere :)
  Stor klem!
  Og en ny fin uke ønsker jeg deg! :)

  SvarSlett
 13. Heia!
  Omøbleringa var nok berre for anledninga, måtte få plass til alle gjester på stua:) Men lysta er stor på å forandre litt på stua på et vis, men klarer ikkje heilt å finne ut av det...enno! Er spent på den veggen du har forandra på, ser knallfin ut;)

  Go ny veke til deg også!

  SvarSlett
 14. Masse inspirasjon i de bildene der. Jeg er blitt litt mere opptatt av farger i interiøret, kanske det er et behov oppi alt dette hvite både ute og inne. Iallefall, gleder meg til flere bilder.
  Ha en super mandag, og en fin uke.

  Klem fra Mona

  SvarSlett
 15. Så tøffe bilder. Mye spennende her synes jeg:)
  Ha en god uke Elin:)
  Varm klem fra Line

  SvarSlett
 16. Eg har anbefalt deg til Franciskas Vakre verden, håper det er greit! Ho skal lage sommerbok, og vil gjerne låne sommerbilder til boka si.

  Kikk innom ho og send inn bilder viss du vil!

  Ha ei fin uke klem,

  (har ikkje valgt skilt enda),

  SvarSlett
 17. Aner en litt "røff" stil ja:) Fin inspirasjon:) Ha det fortsatt fint:)

  SvarSlett
 18. Kos deg med forandringene:)Har en plan jeg og..eller ikke bare en kankje:)
  klemklem

  SvarSlett
 19. Utrolig stilig! Takk for inspo! Klem

  SvarSlett
 20. Ja, vi trenger inspirasjon. Det øverste skapet falt jeg helt for. Så praktisk med alle de rommene, og så enkelt i formen. Nice!

  Ha en fiiin mandagskveld, min venn!

  God klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 21. Klart vi må ha puter! Mange, mange puter :) Blir nok godt å få dem ned igjen, ja... herlig inspirasjon! Likte veldig godt det første skapet. Og den stolen din under her var helt fantastisk! Nydelig! Gleder meg til å få se mer bilder, Elin!
  Ha ei flott uke!!!
  klem
  Lise

  SvarSlett
 22. Herlig inspirasjon, vennen. Håpe du har det bra? Tenkt på stemningsbilde? Ikkje e...
  Har vært på handballtrening i dag, kjempekjekt! Lite blogging på meg om dagen, har rett og slett ikkje overskudd til det. Litt smålei kanskje? Men kjem sterkare tilbake:)
  Ønsker deg også ei flott veke!

  Klemmer

  SvarSlett
 23. Tusen takk for flott inspirasjon, Elin! :) Eg har også ein del slike mapper, og dessverre er eg like dårlig med å skrive kor eg finner ting. Er kjempeglad for at enkelte har allerede skrevet navnet på bildet. Hehe, så lat ;-)
  Ja, håper formen berre blir betre. :) Berre å tenke på at det blir litt meir vår for kvar dag, hjelper på :)
  Håper du har det bra, kjære du :) Godklem tilbake fra min kjære mann :) Og sjølvsagt godklem fra meg til deg også!! :)

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!