...

torsdag 20. januar 2011

På leit etter fargerike og røffe ting til stovaSom fargane på bloggen viser, er eg i eit turkis modus for tida. Turkis er den fargen som alltid kjem tilbake til meg. Uansett trendar. Det er noko friskt og oppmuntrande med denne fargen. Eg har problemer med å ha for mykje fargar rundt meg i heimen. Trives veldig godt med grått og beige, kvitt og svart. Så opplegget no, er nærmest å tvinge litt friskare tonar inn i interiøret. Og eg likar dei små fargeklattane. Får fram smilet mitt. Samtidig leitar eg kvar dag etter litt røffare innslag, som kan skape spennande detaljar. Er så glad for det siste bruktfunnet mitt; ei gamal kakeform, som sjølvsagt var den perfekte telyshaldaren til stovebordet. (eg som ikkje skulle bruke så mykje lys...) ;) Bokstavane i metallsjablongane inne blant bilda på veggen, er betydningsfulle for oss som bor her.
Kjøpt hos Emmas Verden. Dei små vasane i vinduet, er frå Kremmerhuset,
og setter verkeleg standarden for resten av rommet.
Ikkje så mykje som skal til?


I forrige innlegg, kan du sjå oversiktsbilde over den delen av stova eg har møblert på nytt.

Eg mista to følgjarar i går. Kan det vere etter det vesle hamskiftet mitt?
Det har kome til to nye etterpå, men som eg har sagt før; eg er litt spent...
Håper at bloggen stadig kan inspirere, og at dokke som
har vore her før, har glede av innlegga mine,
trass i at eg legg om stilen litt.  Ynskjer alle ein fin kveld!


22 kommentarer:

 1. Eg er med..
  Nydelege ting du finn deg :-)

  god natt!

  SvarSlett
 2. Så fine ting. Enig med deg at turkis er en herlig farge!

  SvarSlett
 3. Spennende med forandring - gleder meg til å følge med:-)

  Klem

  SvarSlett
 4. Jeg er absolutt med deg jeg, forandring er alltid spennende. Bildene dine er like flotte og inspirerende som før. Ønsker deg ei fin helg Elin.

  SvarSlett
 5. Synes da ikke det er så mye forandringer, jeg! Litt farge gjør da ikke at du "mister" de flotte Elin-bildene! Fortsett å kose deg du, Elin!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 6. Det var visst meningen at jeg skulle finne deg akkurat nå! Den retningen du tar nå, er mer "meg" enn den jeg ser på de gamle innleggene at du hadde før. Så her har jeg veldig lyst til å følge med videre :)

  Ser vi har samme arbeidsfordeling hjemme - en ligger og planlegger, mens den andre stort sett må stå for gjennomføringen ;)

  Ønsker deg gode dager!

  Klem Linnette :)

  SvarSlett
 7. Mye stilig du har fått tak i. Lekre bilder av det hele også.

  Problemet når jeg ser på bloggen din, er at skrifta nesten ikke kommer fram, jeg tror fargen du bruker er for lys. Jeg må markere teksten for å greie å lese ordentlig. Du kan jo se, kan jo være at det bare er slik på min pc.

  SvarSlett
 8. Hei! Likar veldig godt bloggen din, både før, og slik den er no. Blir veldig inspirert av dei flotte bileta dine! Men tenkte eg ville benytte anledninga til å seie at det kan vere litt vanskeleg å lese teksten- slik som Hulda seier her. Litt for lyst på ein måte..?

  SvarSlett
 9. Nei, men Elin ... Du er jo i gang for fullt igjen!?! Så koselig:))) Har ikke fått med meg det, jeg;)) Har ikke hatt tid til bloggrunden min i det siste:(

  Deilige bilder - som alltid!! Stå på!

  KLEM KLEM
  Anette:)

  SvarSlett
 10. Hallo:)
  Skjønner ikke hva du snakker om jeg:):)mistet følgere..ja ja..men så kommer det nye...er ikke så farlig det...liker stilen og bildene uansett jeg:)I kveld har jeg hatt en god kompis som bor på Gjøvik på besøk...og han har hjulpet meg med så mange Pc problemer...han leser HTML koder som vi leser ABC...så jeg er så gla og takknemmelig:)
  sov godt...
  klemklem

  SvarSlett
 11. Først av alt - spennende med forandring!! Jeg følger med i spenning - og liker det :)

  Tusen takk for kos hilsen, måtte bare sende et tilbakesvar.. Hver gang jeg tar i bruk tyll tenker jeg på deg :) Begynte egentlig med inspirasjon fra himmelen du hadde over bordet i en bursdag.. Nå kjøper jeg stading inn nye 10 meter og synes det passer til alt (nesten da)..

  Nattaklem fra T

  SvarSlett
 12. Hei Elin, ja eg ser så vidt i den, ramma altså:) Har ikkje vært inne på bloggen tidligere i dag, men hadde nok kjent den igjen, trur eg. Planlegg maling av en "gammel" Aanø pult, så eg får sjå kva helga bringer...av god helse og arbeidslyst.
  KLEM fra torill n

  SvarSlett
 13. Turkis er en skøøøøøøøn farve...:-)
  I det hele taget blå toner kan jeg lide som farveklatter. Men i øjeblikket er der lilla der er farven hos mig.Lod nogen af de lilla farver fra jul få lov til at blive. Jeg kan best lide hvidt/grå og naturfarver som grund og som dig kan jeg lide nogen enkelte klatter.
  Og PW bokstavene ville passe perfekt her...min datter har initialene PW...det havde hendes far også.

  Dejlige billeder som altid Elin

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlett
 14. God morgen:)
  Jeg liker hvordan bloggen din ser ut nå jeg. Og turkist er en flott farge! Følgere kommer og går vel akkurat som venner på FB. Jeg så at jeg har mistet en venn der inne i løpet av natta, men jeg klarer aldri å finne ut av hvem det er som har ditcha meg;) Tenker ikke så mye på det i grunn.
  Veldig glad for at du er back on track. Trenger å oppdatere meg litt bare her.
  Hjemme så går det sakte men sikkert fremover. Min kjære danske beveger seg bedre nå så jeg er positiv jeg:) Og farmor har kommet på sykehjemmet og har det bra. Nå er jeg glad for at det er helg, selv om jeg ikke får slappet av før til søndag. Men deilig skal det bli.
  Tusen hjertelig takk for skryt av bildet mitt. God rekreasjon ja:) Håper nakken er bedre nå. Tre prolapser høres heeelt forferdelig ut:( Ser bare hvordan min kjære sliter så jeg føler virkelig med deg.
  Håper du får en fin helg Elin. Nå skal jeg oppdatere meg her:)
  Goood Elinklem!
  PS: Nyyydelige bilder som alltid!!!

  SvarSlett
 15. jeg følger deg trofast videre.. liker den stilen du er inne i nå også jeg.. og masse inspirasjon får jeg...
  jeg er litt enig med Hulda.. skriften syns nesten ikke på min PC.. kanksje en aning mørkere..


  Er også blitt velidg glad i turkis..

  ønsker deg en fin helg Elin..

  klemmer =))

  SvarSlett
 16. Du mister i hvertfall ikke meg.
  Jeg synes det er herlig å se litt farge. Jeg er akkurat som det, trives best med nøytrale toner,men må ha en klatt farge i mellom alt det nøytrale.Jeg er i lys blå modus for tiden. Skal ordne med noe i den dur til våren. Lå å tenkte på et bilde jeg har spart på som jeg fant en eller annen plassen for loenge siden. Der er nettopp turkis elementet som gjør hele forskjellen.Turkis har fulgt meg lenge. Det er noe magisk med den fargen.
  Ønsker deg en herlig Fredag.
  Klem!
  Line-Cathrin

  SvarSlett
 17. Heia
  Her har jeg ikke vært inne før. Kjempeflott blogg!!!!!
  Så jeg har lagt meg til som følger, du har det kjempetøft i stuen.
  Så her skal det kikkes på flere innlegg på bloggen din :-)))
  Ha en topp dag.
  Klem fra Mette (Fru R.)

  SvarSlett
 18. Heia! Lekkert før og lekkert nå! Tror nesten Elin sin stil kan inspirere meg mer enn din gamle, og jeg synes det er så fint å se hvordan detaljer som bilder og greina gjorde rommet lunere med en gang.

  Var uten internett i hele går - og fikk da aldeles abstinens :) Kjekt å komme inn og se de nydelige bildene dine :)
  Snart helg!

  Klem Moccamamma

  SvarSlett
 19. NICE!! Meg mister du ikke!! Gleder meg til å se hva du finner på! :)
  Og det er herlig at du klarer å ta et sånt tak.. :) Å bytte litt på stilen! :)

  Flink er du, og spennende for oss som følger deg!

  Stor klem til deg!

  SvarSlett
 20. Titter bare innom for å ønske deg en god helg;o)
  Jasså du er på turkisfarger om dagen du også....hi-hi.
  Lekker stue du har...helt i min smak det vettu. Klem fra meg

  SvarSlett
 21. Bildene av nystua di er rett og slett RÅstilige! Tøft med en anelse farge, og de rammene på veggen var prikken over i`en! Selvsagt forsvinner jeg ikke pga litt forandring - det er jo forfriskende, det!

  Håper du får ei knallhelg, Elin!

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!