...

torsdag 2. juni 2011

Fyrverkeri og fjellklatring :)Hei! Tusen takk for alle fine kommentarar, og helsingar via FB og mail. Eg synes det er kjempefint å kjenne forståelsen og varmen frå alle der ute. I dag oppdaga eg ein kommentar frå Mie, Mies mirakler, som gjorde inntrykk på meg. Ho hadde LINKA til eit innlegg, som ho trudde ville oppmuntre meg. Og eg vart både rørt og glad når eg las teksten til Firework av Katy Perry. Takk Mie! Det ho ikkje kunne vite, var at eg har hatt veldig god framgang siste vekene etter beinhard trening. Kroppen er meir på lag med meg, og eg kjenner meg sterkare. Eg har ein kjempeflink behandlar, som også jobber med å gi meg nye måtar å tenkje på. Eg prøver å bryte barrierer, som har bygd seg opp i løpet av dei siste åra. I kveld har eg gjort noko som eg har drøymt om lenge; eg har vore og klatra i ein fjellknaus i området. Eg kjenner meg så levande og sterk no etterpå, men også mørbanka her og der. Skreiv photo by Elin P, men det er jo mannen min som har tatt bilda :) Han har lært seg å bruke kameraet manuelt, og eg har klatra. Ein veldig innhaldsrik kveld med andre ord. Dette skal vi gjere oftare! Eit utradisjonelt innlegg i dag, eit hei og tusen takk frå meg! :)


Eg har det bra! Og kanskje kjem det eit interiørinnlegg igjen snart? ;)


Ha ein eventyrleg fredag!

Klem
Elin
  

25 kommentarer:

 1. Hei Elin.

  Dette er faktisk ett av de fineste innleggene jeg har lest fra deg, så strippet for alt annet enn Elin:) Og så ligger det noe godt mellom linjene, noe positivt. Du har alltid de fineste ordene og de mest inspirerende bildene, men dette innlegget gjorde meg glad:)

  Ha en fin kveld Elin,
  klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 2. Lykke til...sikkert på du har funnet den rette medisin. Lever og ånder for aktivitet for ett bedre liv...noe jeg har veldig tro på. Stå på videre. Flotte & inspirerende bilder :-)

  SvarSlett
 3. Så herlig å høre at du finner nye veier mot et bedre liv! Det så ut som en herlig ting å gjøre i dag; klatre og fotografere sammen med mannen sin... Og du ser så liketil og blid ut! :-) Ble glad da jeg så bildene!

  :-)

  SvarSlett
 4. Så bra Elin!

  No vart eg mega glad!!!

  Stor klem

  ps: feira sv.mor 83år i dag, kjekt

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Så kjekt å se deg igjen, klatremus Elin! Håper fremgangen fortsetter!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 7. Så godt å høre at treningen og behandlingen gjør deg bedre! Jeg har stor tro på at det er viktig å utfordre seg selv litt, selv om man må ta en "timeout" etterpå. Den gode følelsen av mestring er en av de beste når man jobber med å få kroppen "tilbake".

  Takk for at du skriver om slike ting også, det gir STOR inspirasjon og håp når man drømmer om en kropp som fungerer igjen :)

  Klem Linnette

  SvarSlett
 8. Nydelig du er - inni og utenpå! Jeg håper energien og gleden kommer tilbake med sommeren som er på vei.

  Varme klemmer fra Anita

  SvarSlett
 9. Å, kjære, vakre, vene du! FOR ei nydeleg dama! :-) :-) Og FOR eit kjekt innlegg å lesa. Eg har sakna deg ;-) Har full forståing for val og prioriteringar. Du er beintøff. Så utruleg kjekt at ting går rett veg for deg. Du ser berre heilt strålande ut. Heia heia! Gledar meg til neste innlegg :D Klem Lina

  SvarSlett
 10. åååå! Nå ble jeg rørt og glad også :) Tøffe, søte fyrverkeri-Elin ;) Virkelig glad for å lese at du er på vei oppover, også så veldig bokstavelig talt også på bildene her :D Imponerende!
  *♥*

  SvarSlett
 11. SÅ kjekt å se at du er i god driv :) Ble glad for å se deg glad!

  Så fin header du hadde nå, også :)

  God langhelg!

  Klem fra Moccamamma :)

  SvarSlett
 12. Mål og meining3. juni 2011 kl. 00:06

  Kjære Elin,
  så godt å lese at du har det betre. Det gjorde meg veldig glad!

  Det har vore stilt frå meg lenge, grunna ein litt tøff vår. Eg har vore innom deg av og til, men energien og overskotet til å kommentere har mangla.

  Vil berre seie til deg, Elin, at du er ei tøff og super dame, på alle måtar. Vakker og ven er du også!

  Eg vart så glad av å lese innlegget ditt i dag. Kjenner eg blir inspirert og får pågangsmot til å ta fatt sjølv.

  Takk skal du ha.

  Stor klem frå Regina

  SvarSlett
 13. Hei søteste jenta på Sunnmøre :))
  Så godt å se ” deg” igjen, har savnet deg og bloggen din masse ღ men jeg har full forståelse at du prioriterer deg selv ღ ….og det er såååååå godt å høre at du har det bedre :)) Alltid koselig ord, og nydelige bilder her hos deg Elin, og innlegget i dag var et av de beste, du er bare kjempeflink – til stor inspirasjon ღ Sender deg en stor klem, …. og enda en klem, hihi…
  You go Girl

  SvarSlett
 14. Så tøft:)Det der så veldig inspirerende ut må jeg bare si....
  Og bra med den nye behandleren...det gjelder og se ting og tenke i nye baner....og da er det flott med et nytt hode:)
  Toppers Elin P.....................
  klemklem på deg...

  SvarSlett
 15. Hei!
  Har full forståelse for dine prioroteringer !
  Ville garantert gjort akkurat som du om jeg var i dine sko!
  Jeg håper og tror at fremgangen fortsetter og at vi får se innlegg her i ny og ne;o)
  Stor klem!

  SvarSlett
 16. Så tøff du er Elin!! Klatring er kjempe gøy. Godt å høre du har det bra og fortsatt god bedring i tiden som kommer :)
  Goklem Marie

  SvarSlett
 17. Dette var ett gledens innlegg Elin :)
  Så stas å se deg smilende i klatremodus. Enda bedre at du føler forma stiger og at du får rett veiledning fra behandler.
  Stå på videre- du er til inspirasjon på mange måter du skal du vite.
  Kos og klem fra Tea :)

  SvarSlett
 18. Godt å høre at du er bedre . Høres ut som du har funnet en behandler som gir deg de verktøyene som funker for deg. Å se at du klarer å klatre er det beste beviset på at du må ha blitt mye bedre!!
  Det er jo så viktig å finne noe som er positivt og inspirerende for å bli friskere. Du virker glad og fornøyd og det er fint å lese. :)

  Lykke til videre treningen!

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 19. Herlig Liv... så kjekt at du finner nye veier... har vært borte en stund nå..men skal kikke igjennom innleggene dine her nå.:

  Du ser frisk og sprek ut..

  god klem til deg

  SvarSlett
 20. Hei Elin,så flotte bilder av deg. Ble så glad jeg nå. Så tøff du er!! For et positivt og flott innlegg.Pen er du også :-) Klem fra Karin

  SvarSlett
 21. Så glad det går bedre med deg. Klatre i fjellet er herlig. Jeg gjorde det i går, men jeg fikk ingen bilder da. Kunne satt på selvutløser, men pytt sann, jeg har det som minne i hjertet. Lykke til videre og god helg!

  SvarSlett
 22. Hei på deg Elin.

  Så kjekt at du har det bedre, tøffe bilder.

  Har savnet dine innlegg, og vakre bilder.

  Stå på, og fortsett å gjøre ting som gir deg en positiv energi ;)

  Ønsker deg en fortsatt fin fredag, og riktig god helg.

  SvarSlett
 23. Hei Elin, så herlig et innlegg. Selv sitter jeg uten å kunne trene med en vond fot, men når jeg ser deg......alt er mulig.
  Varm klem fra meg

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!