...

fredag 20. mai 2011

Om å slutte å bloggeLong time... Det skulle berre vere eit opphald i nokre dagar, men det ser ut til at denne pausen min vil vare? Forstår at her har vore masse tull med blogger, men det var ikkje grunnen til at mine innlegg uteblei. Eg har følt meg sliten lenge, og vinteren har vore tøff. Dei som "kjenner" meg, veit at eg hadde ein skikkeleg nedtur med ryggen min i februar. Dersom du har slike plager, veit du at det er ein lang prosess å kome i form igjen. Det er det min kvardag handlar om no. I tillegg til å vere mamma og stille opp for borna mine. Ikkje alltid eg klarer det heller. Ellers hadde eg takka ja til ei reportasje frå huset her, noko eg også har avlyst, fordi eg blei så stressa av tanken på alt eg ville ha gjort før dette skulle skje. For eg klarer jo ikkje å styre slik som før eg skada ryggen min. Så har eg hatt lyst å delta på Glansdagen i Oslo, men med min variable form, tok eg ikkje sjansen på å bestille billettar til fly og arrangementet. I redsel for å ikkje klare å gjennomføre dette.

Så slik er stoda her. Litt punktert og makteslaus, med følelse av å ha mislykkast på temmeleg mange områder. Og då forsvinn kreativiteten også. Det beste er nok å gjere heilt andre ting ei stund, og så sjå om bloggelysta kjem tilbake. Somme dagar er eg heilt overbevist om at eg ikkje vil blogge meir. Men så kan eg kjenne eit snev av inspirasjon, og tenkjer at det kan hende eg klarer å trø igang systemet igjen.

Oi, det vart veldig ærleg og personleg? Men det er nok fleire som kjenner seg igjen? Eg trur det kan lønne seg å innrømme at ting ikkje går på skinner. Eg ser her rundt meg, at menneska som veit dette, får smilet tilbake i ansiktet mitt igjen!Eg ynskjer alle fine dagar
framover mot sommar!

God klem frå meg!

E

47 kommentarer:

 1. Det er veldig leit å høre at du er dårlig! Jeg forstår fult ut hvordan det er når helsen og formen, både fysisk og psykisk jobber i mot en.. Du må ta vare på deg selv og familien din, og så får hobbyer og blogging vente til du har lyst og overskudd. Jeg håper virkelig at det vil gå framover med helsa di, og at du klarer å gjøre det beste for deg selv! Og så vil jeg si at dine kommentarer og gode ord hos meg har betydd mye, tusen takk!

  Ønsker deg en god helg, og lykke til uansett hva du vil gjøre videre!

  Klem fra Hanne:)

  Vil ønske deg en god hel

  SvarSlett
 2. Ønsker deg god bedring. Håper lysten til å ta bilder og blogge kommer tilbake.

  SvarSlett
 3. Herlig når noe tørr og være så ærlig og åpen på bloggen og snakke fra hjertet. tusen takk for at du har delt så åpent om livssituasjonen din og dine følelser i forhold til det. jeg forstår deg godt.se denne perioden som en måte å finne ut hva som er viktig for deg og hva som egendlig telle her i livet.blogging er gøy men det er ikke alt.nyt tiden med barna dine! du er vakker. hilsen en som har stor respekt for mødre som har en utfordrene helsetilstand:)

  SvarSlett
 4. Du er tøff som er så ærlig. Innlegga mine har også uteblitt, men eg kan ikkje være så ærlig som deg... Skal ikkje slutte å blogge, berre ikkje alt man vil dele:( Vi kan no heller snakkast på privaten eg og du, altfor lenge sida sist. I helga er det tur til Ulla med fotoklubben, blir kjekt!

  Gog klem til deg, vennen!

  SvarSlett
 5. Heia...
  D må bare gjøre det d føler er rett for deg Elin...og etter hva helsen sier...vi er her uansett:):)
  Håper at du greier og kose deg innimellom...
  klemklemklem til deg snupp..

  SvarSlett
 6. Veldig kjedelig å høre at du fortsatt sliter så mye med helsen, Elin. Måtte dagene fremover bli bedre.
  Bare du vet hva som er best for deg så jeg håper du gir deg selv nettopp det.
  Kom innom her inne hvis du får lyst og overskudd.
  God klem,
  AW

  SvarSlett
 7. Vil bare sende en liten hilsen, du må gjøre det du kjenner og som er lystbetont så ikke absolutt alt blir et ork...
  vi stikker innom deg igjen når vi ser du er "på lufta" igjen... om du ikke velger kutte ut bloggen da.
  uansett, følg ditt hjerte.
  kos deg som best du kan.
  stor klem og ønske om god helg og sommer fra Tove

  SvarSlett
 8. Veldig leit og høre om ryggen din! Men jeg forstår GODT at du må bruke den tiden og energien du har på andre ting enn blogging i disse dager!:)

  Ta den tiden du trenger og kom i form igjen, så sees vi kanskje igjen her på bloggen etter det ;)

  Ønsker deg og dine en fin helg -
  Klem Jatte♥♥

  SvarSlett
 9. Vil sakne deg om du sluttar..
  Men kjenn kva du vil bruke dine krefter til. Har litt bloggtørke sjølv i ein altfor krevande kvardag.
  Lysta til å blogge er der, men finn ikkje så mykje ro og tid..
  Reise sørover om ein times tid, barndomsheimen ventar..
  Ein vakker dag vil eg gjerne møte deg :-)

  God klem tilbake til deg kjære Elin!!

  SvarSlett
 10. Ta godt vsre på deg sjøl og familien din. Det er viktig å lytta til kroppen sin. Eg ønsker deg alt godt. Det har vore kjekt å verta kjend med deg. Stor klem og god helg og sommer !!
  Sigfrid

  SvarSlett
 11. En god klem til deg også, Elin :)

  SvarSlett
 12. Hei kjære vennen!! ;)
  Det gjør vondt å lese at du har det vondt!!
  Prøv å ta tiden til hjelp og ta vare på deg selv det er viktigs!! ;) Tenker på deg og sender deg mange gode varme tanker og klemmer!! ;)
  Din venn Anki

  SvarSlett
 13. Ja, vi er nok mange som kjenner seg igjen i det du sier. Bloggen må hvile, når kreftene skal rasjoneres. Det som er så deilig, er at når tid, krefter og inspirasjon er tilbake - ja, så ligger bloggen der. Når den blir en glede og ikke en tvang, da er det bare å ta det opp igjen.

  Med varme ønsker om at du går bedre tider i møte!

  Klem Linnette

  SvarSlett
 14. Hei søte snille deg ღ jeg vet akkurat hvordan du har det, og du skal vite at jeg tenker masse på deg ღ Bare du som vet hva som er best for deg ღ blogg når du føler for det, og gjør andre ting når du føler for det. Jeg er her hvis du har lyst til å skrive noen ord på facebook hvis du vil ღ Går veldig opp og ned her hos meg også, men det gir meg masse å blogge, selv om det ikke alltid er like lett hver gang… Du er veldig kreativ og superflink på å ta bilder og du er til stor inspirasjon for både meg og mange andre – det skal du vite :) men ta det i ditt tempo hvis du vil fortsette å blogge, okei vennen? Ønsker deg en fin kveld, kos deg sammen med dine ღ Stor klem fra Mette

  SvarSlett
 15. hei .
  leit å høre om ryggen din, håper den kan bli bedre,
  skjønner deg veldig godt, men du må ikke føle deg mislykket,ting forandrer seg å en må takle livet på annen måte, jeg har ei datter med ryggproblem, hun har en kyfose, så hvordan ryggen påvirker livet vet vi masse om, det psykiske er vel så tungt.
  ønsker deg masse god bedring,
  å håper du får en flott sommer, vi er mange som vil savne deg,
  men det viktigste nå er du og hva du vil,
  stor klem fra sylvia

  SvarSlett
 16. Slapp av , ta vare på deg selv og bygg deg opp igjen. Bloggen går ingen steder:) Jeg ønsker deg alt det beste!! Klem

  SvarSlett
 17. Kjære Elin! Gå turer på stranda. På fjellet. På oppdagelsesferd i området der du bor. Ta den tiden du trenger til å finne tilbake til insprasjon og gleden ved å ta bilder. Og jeg håper du vil dele dem med oss. En dag!
  Ønsker deg gode dager!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 18. Vennen, så trist det var å lese om helsen din! Ta tida til hjelp, og konsentrere deg om det som gjør deg vel! Håper du blir bedre etterhvert og at vi blogges igjen, når den tid kommer!Du er til stor inspirasjon!

  Håper du blir bedre snart, vennen!
  Klemmer til deg!!

  SvarSlett
 19. La tiden være din og familiens og lad batteriene med ting som gir glede og energi.

  Gode ønsker fra Monica :))

  SvarSlett
 20. Så flott, ærlig og personlig innlegg!Så flink du er!

  Jeg ser på bloggingen bare som en liten hobby blant flere som skal gi meg mer enn det krever. Prioriter det som er viktig for deg nå, blogging skal jo ikke være noe stress. Masse lykke til og god bedring!

  SvarSlett
 21. Så trist at du er dårlig:(
  Men det er klart at man må prioritere det som er viktigst når det røyner på med kreftene...
  Kjenner meg godt igjen, har minimalt med energi selv.
  Håper formen og bloggelysten stiger etterhvert! At livet blir lysere og lettere, og at du kan ta dine valg uten å være redd for å misslykkes!
  Lykke til, og god bedring!
  KLem, Janni

  SvarSlett
 22. Blogging skal være en overskuddshobby; noe som gir glede og krefter, og ikke tapper deg... Håper du klarer å ta den pausen du har behov for, helt uten dårlig samvittighet! Og jobb grundig med tankene dine, slik at du virkelig kjenner at du ikke trenger klare alt alltid!! Det er så lett å si, men vanskelig å få til...

  Håper også du lar bloggen ligge her, slik at vi som elsker de vakre bildene dine, kan gå inn å nyte dem iblant ;-) Koselig å bla seg litt tilbake i bloggen din også :)

  Ønsker deg og dine gode dager framover, Elin!

  *God klem*

  SvarSlett
 23. Det var leit å lese at du fortsatt sliter med ryggen. Føler med deg , har selv endel plager med den i perioder.
  Ta vare på deg selv og prøv å bygg deg opp igjen. Det viktigste er tross alt familien , at man kan kose seg ilag med sine nærmeste.
  Vil nok savne deg her inne, du har gitt meg masse inspirasjon med de fine bildene dine og kreativiteten din. Håper du dukker opp igjen når du føler for det.
  Jeg får besøk nå i slutten av mai av et journalistteam som skal lage interiørreportasje. Kjenner på litt prestasjonsangst nå, masse som skal ordnes, men det går vel greit får jeg håpe !
  Ha en fin forsommer !
  Klem

  SvarSlett
 24. Har savna deg!!

  Men- heldigvis er ikke bloggingen en plikt.Det er noe vi skal holde på med når vi har tid og overskudd til det.
  Gir kroppen beskjed om et opphold fra det meste, ja så skal du lytte til det.Ingen snarvei gjennom slike ting.Skal du kunne ha noe å gi, må du være god mot deg selv.Dårlig sammvittighet, det er noe forbasket bortkastet tull.

  Din kreativitet er ikke død.Den ligger i dvale og kommer frem igjen, like sikkert som Bjørnen om våren.:o)

  God bedring klem fra meg til deg!

  SvarSlett
 25. Ja jeg har faktisk savnet deg Elin og lagt merke til at det har vært stille fra din vakre kant!Kom tilbake når du har ånden du....og ta heller vare på deg selv og dine i mellomtiden:))))
  Sender masse smil til deg,så håper jeg ditt ansikt lyser op i et stort smil også!!!
  toveklem:)

  SvarSlett
 26. Forstår dig godt..:-o)
  Har selv haft en lang pause hvor jeg bare var træt af alt.
  Så må man bare tage fri fra alt det som ikke er nødvendigt.
  Man bliver sliten af at have smerter, ikke være oplagt og man bliver sliten af at altid skulle være på toppen og klare alt.
  Man er IKKE mislykket fordi man holder en pause.
  En god lang sommer hvor du bare tenker på dig selv og dine skal nok få dig til at få lyst til at vende tilbage igen.
  Dessuden behøver man ikke lave indlæg hver dag, personlig forstår jeg ikke hvordan folk har tid til dette.
  Jeg prioriterer andre ting mere end bloggen, eks. mine dyr der trænger til masser af kærlighed og pleje..:-)

  Rigtig god bedring Elin ...lad dig selv være nr. 1 et stykke tid, forkæl dig selv og lad andre forkæle dig. (forkæle= sjemme bort)

  Stor klem fra Lisbeth

  SvarSlett
 27. Ønsker deg det beste!!!Gode tanker og klemmer til deg!!

  SvarSlett
 28. Lykke til Elin! Ønsker deg en fin sommer.

  Klem
  Amalie

  SvarSlett
 29. Av og til, og noen ganger alt for ofte, kommer livet med lange og seige motbakker. Jeg skjønner at du er i ei slik mote nå - og skulle gjerne gitt deg litt dyttehjelp om jeg kunne :)

  Når det røyner på, må det nære være viktigst :) Jeg kjenner igjen følelsen av å mislykkes på mange områder - men man er som regel mest mislykket i sine egne øyne. Det er lett å være streng dommer over seg selv, selv om en vet hvorfor det har blitt som det har blitt. Og særlig når man vil mye:)Du har lykkes i å spre glede og skjønnhet til leserene dine! Og du kommer til å lykkes med det du vil, når du og helsa kommer i takt igjen :)

  Jeg ønsker deg alt godt, og håper energien og formen kommer tilbake, og at sommeren kommer med varme, milde dager for deg :)

  Stor klem fra Moccamamma :)

  SvarSlett
 30. Balansen mellom det personlige og det private kan være vanskelig en vanskelig balansegang. Jeg synes du klarte den med glans! Midt i din bloggpause/slutt legger jeg meg til som følger - for når din inspirasjon kommer sigende vil jeg være med. Klem fra Siri:-)

  SvarSlett
 31. Söta Elin,
  Jag är ledsen för att du har dina besvär med din rygg.
  Jag älskar att kika in på din underbara blogg och bli inspirerad.
  Var rädd om dig!
  Din vän Jenny

  SvarSlett
 32. Hei på deg.
  Håper lysten til å ta bilder og blogge kommer tilbake. Dine vakre bilder er savnet.

  Ønsker deg riktig god bedring, og en fin uke.

  SvarSlett
 33. Ta deg ein pause, du. Fokuser på deg og dine så lenge som du treng det! Me er her om du vel å blogge vidare:)
  Judith

  SvarSlett
 34. Kjære Elin, takk for et ærlig og oppriktig innlegg. De fleste vil nok kjenne seg igjen i mye av det du skriver, men å bli plaget med helsen.....det er ikke godt, og da føles motbakkene større. Vit at du er verdsatt....ta vare på deg selv.
  Varm klem fra Mona

  SvarSlett
 35. Hei!

  Leit å høre at du ikke er i form!
  Man kan føle seg veldig makteslau i sånne situasjoner. Stå på og lykke til! Syns du er en kjempeinspirerende blogger og håper selvfølgelig at jeg kan følge deg videre, enten no, eller når du er klar igjen :-)

  Klem fra Susan

  SvarSlett
 36. Ønsker deg masse god bedring, og håper du kommer deg snart. Det er så godt å lese at du lytter til deg selv, og at du er så ærlig! Mange godbedrings-klemmer fra meg;)

  SvarSlett
 37. Bloggelysten går opp og ned - blogg når du har lyst og ork - det skal jo være en lystbetont hobby, ikke en plikt. Men ofte kan det jo hjelpe å skrive av seg litt...Og det er alltid hyggelig med støttende kommentarer;) Se fram mot lange, lyse dager, litt sol, (gjerne mye!)
  Og så må du slutte å tenke på det du mislykkes med, og trekke fram det du lykkes med. Alle mislykkes med noe. Men alle har noe de lykkes med. Bare gjennom bloggen din ser jeg at du har estetisk sans, du tar flotte bilder, du mestrer språk, du er en god mamma. Bare det i seg sjøl er vel god grunn til å være fornøyd? Stå på! Senk skuldrene! Klem

  SvarSlett
 38. Er bare innom for å gi deg en KLEEEEEEM!!!

  :) Gry

  SvarSlett
 39. Hei Elin,har titta hos deg titt og ofte...ja jeg kjenner meg igjen og det gjør nok mange andre.Det er sånn livet er,man må velge hva man vil bruke livet og kreftene sine på. Det skal gi deg noe tilbake også. Det er lov å si at man er dårlig og sliten og ikke orker,det er det det handler om å være menneske det.Jeg håper bare at formen din kan bli bedre,jeg kan ikke sette meg inn i hvordan det er når ryggen streiker.Jeg ville bare si jeg tenker på deg ofte og vil ønske deg riktig god helg. Håper godværet kommer snart og at varme på kroppen kan gjør deg godt. God klem til deg fra meg

  SvarSlett
 40. Hei, kjære Elin. Huff! Så leit å lese om at du fremdeles sliter med smerter og dårlig rygg. Selvfølgelig har du lov til å føle deg trøtt og sliten og maktesløs inni mellom. Tro meg, jeg vet hvordan du føler det. Men ikke må du føle deg mislykket! Du som er så kreativ og flink! Nei, Elin. Ta det med ro og lad batteriene - med god samvittighet - når du kjenner kroppen trenger ro og hvile. Blogging skal være en lystbetont hobby, ikke noe du føler du er nødt til å gjøre. Dessuten; leserne dine går nok ikke noe sted;)

  Det hadde vært veldig koselig å treffe deg på Glansdagen. Men vi satser på at det blir en årlig event. Neste år sees vi sikkert:))

  Ta vare på deg selv, vennen! Nyt sommeren:)

  STØRSTE klemmen
  Anette

  SvarSlett
 41. Håpar du held fram med å blogge, for det har vore moro å følgje bloggen din ei stund. både pga bilete (spesielt), men også innhald. FOr meg betyr det mykje at du skriv på nynorsk:). God betring!

  SvarSlett
 42. Kjære alle saman som er innom Draumesidene! 1000-tusen takk for alle fine ord og kommentarar! Dei betyr mykje for meg, og eg sender gode tankar til alle der ute som viser slik forståelse og omsorg for meg! Det var veldig vanskeleg å leggje frå seg arbeidet med bloggen. På mange måtar var det denne som var mitt teikn på at eg fungerte sånn nokonlunde normalt, sjølv om eg er sjukmeld. Det er sikkert mange som kjenner meg som lurer på kvifor eg ikkje brukte desse kreftene til å jobbe igjen? Men det er forskjell på å sitje i si eiga stove og skrive, enn å skulle ut av huset kvar dag og prestere. Blogginga har likevel vore flott på den måten at eg har fått bedre sjølvfølelse, blitt kjend med mange nye menneske, flotte menneske, lært veldig mykje om redigering, og eg har kome i gang med litt jobbing.

  No er fokuset retta mot andre ting, og eg kjenner at det er godt å kunne senke skuldrane, og tenkje at det er greit å ikkje blogge. For som så mange skriv over her; det skal jo vere kjekt og lystbetont?

  Ynskjer alle fine dagar mot juni!

  God klem frå Elin :)

  SvarSlett
 43. Jeg vet hvordan du har det, jeg lever/lider også med kroniske plager. Det er virkelig en utfordring...og til tider et sant helvete! Jeg vet også hvordan det er å leke med tanken om å slutte å blogge. Det er fristende mange ganger. Håper alt blir bedre snart! Klem!

  SvarSlett
 44. Takk for at du er så ærlig, kjære Elin!
  Jeg ønsker deg alt av lykke, glede og god helse!
  Jeg kjenner jeg savner deg, og jeg tenker på deg støtt og stadig. Du var jo en av mine første bloggvenner!

  Mange gode tanker til deg, vennen!
  klem, camilla jin

  SvarSlett
 45. Savner deg og innleggene dine, men det er lov å ta en pause, man trenger det av og til. Anbefaler deg dette innlegget hos meg: http://miesmirakler.blogspot.com/2011/05/fyrverkeri.html

  Kanskje det kan gi en piff eller tenne en liten gnist? ;) Eller bare et smil. Jeg elsker den sangen og videoen.

  Stor klem til deg. *♥*

  SvarSlett
 46. Halloen på deg:)
  Ja,ble fryktelig stille her nå.....men men håper du har goe dager..ser deg jo på Fjesboka:)
  klemklem på deg da...:)

  SvarSlett
 47. Vil rose deg for din ærlighet som du slett ikkje er pliktig til i bloggverden !!! Du er ett godt menneske ( sjøl om jeg ikkje kjenner deg privat ). D å blogge skal være kjekt og lysbetont, men mangler man inspirsjon og lyst så la det være for ei periode og bare bruk tiden på DEG sjøl og FAMILIEN. Det aller viktigste i en familie er å ha en fungerende mamma som har kontroll over d meste. Har man smerter og plager er døgnet mang en gang tøff nok å komme gjennom.
  Ta vare på deg sjøl og dine nærmeste så skal du se at ting bedrer seg med tiden til hjelp.
  Ønsker deg MASSE god bedring Elin og takk for den inspirasjonen du gir meg og andre følgere via bloggen din. Håper varmen og sola snart kjem til våre trakter slik at hverdagen blir en smule lettere for alle.
  Stor klem fra Stranda tausa ♥

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!