...

tirsdag 28. juni 2011

Sommar på kjøkkenbenkenSjølv om det striregnar ute... Skal ha storfint besøk i helga, og har allereie byrja å rydde. Ikkje fordi eg må, men fordi eg så gjerne vil ha det litt ekstra koseleg når vener skal samlast og ha det kjekt saman. For ein del år sidan rakk eg mykje på eitt døgn. No må eg starte i god tid for å bli ferdig. Faren er at det er rotete igjen der eg byrja å rydde, når eg er ferdig med huset ;) Eg kjenner at det er kjekt å blogge, når ein forandrer på ting, og kanskje kan vise fram litt andre ting enn det som er vist før. Det er mykje det eg slit med; eg føler at eg ikkje har noko meir å vise fram. Synes det vart så mykje opp igjen det same før eg tok bloggepausen min.

Sommar på kjøkkenbenken, sjølv om sola ikkje vil vere her :) Og DET hjelper på!

Tusen takk for at så mange stikk innom Draumesidene, eg fekk eit løft i går. Trudde kanskje ingen gadd å kome hit, sidan eg er så sløv å lage innlegg? Men det er visst ikkje slik det fungerer? Har aldri hatt så mange treff på ein dag på eitt innlegg. Det varmar hjertet mitt!


Klem
Elin

 

17 kommentarer:

 1. Beautiful kitchen - I love it!!!!
  Hugs Tanja

  SvarSlett
 2. For et herlig kjøkken - og så flotte bilder du knipser. Ha en fin dag, så håper jeg du får sol til helga når gjestene kommer.
  Klem fra Eva :-)

  SvarSlett
 3. Så fint kjøkken du har!!

  Kjør på med det du har - man har alltids godt av en oppfriskning, og det er jo ikke sikkert alle har sett alt før?

  Uansett synes jeg bloggen din er kjempeinspirerende - ittno å utsette der!

  God klem til deg fra meg!

  SvarSlett
 4. liker kontrasten mellom de runde gode tomatene og sinken :) så vakkert og fristende *♥*

  SvarSlett
 5. NYDELIG kjøkken!!! Akkurat som resten av huset deres. Blir så inspirert av å titte inn til deg. Liker alle de gode kreative løsningene dere har. Sånt kan jeg like! Liker veldig godt peisen du viser i innlegget under her. Noe å tenke på når vi skal ha peis i nystuen vår;).

  Ha en strålende flott dag:).

  Klem fra Marilinn

  SvarSlett
 6. Hei hei Elin
  Det er kp såå fine bilder hos deg, du er jo bare så flink bak kameraet. Så koslige med gjester til helgen - lykke til med forberedelsene.
  klem fra Anita S

  SvarSlett
 7. Så koselig du har det på kjøkkenet! Nydelige detaljer! Kos deg med puslings til selskap:)

  Klemklem

  SvarSlett
 8. Hei på deg Elin!
  Nå er det blitt lenge siden jeg la igjen en hilsen hos deg - dagene strekker ikke til! Sånn har det blitt i den senere tiden, jeg titter gjerne rundt i de flotte bloggene, men kommentarene blir det ikke så mange av - dessverre!

  Nå er jeg hjemme i Nordfjord på ferie. Det dårlige været forsinker lysthusprosessen - det er kommet opp, men ikke helt tett enda. Så snart det blir opphold, og vi får tettet og lagt på singel, kan innemalingen begynne - gleder meg til det! Håper vi har blitt ferdige, sånn at min kommende bursdag kan feires der :)

  Nyt uken videre Elin!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 9. Nydelig på kjøkkenet ditt, du er såå flink til å stæsje og pynte!

  Har akkurat det samme problemet som deg for tiden, jeg mangler inspirasjon og derfor blir det lite blogging på meg også. Man får ta det som det kommer, og poste innlegg akkurat når man føler for det. :)

  Jeg ønsker deg det beste, og håper dere snart får fint vær. En stor godklem til deg i fra meg! :)

  SvarSlett
 10. Hei Elin:)))

  Du har det bare helt kanon fint hjemme hos deg og måten hjemmet blir fremhevet via bildene dine er bare så bra. Du kan virkelig det med å ta bilder:)))
  Flink er du...

  Synd at du sliter en del med ting, vist det er noen trøst så er du ikke alene. Selv har jeg ME (kaller det ME light siden jeg klarer meg ganske bra) og jeg kan skrive under på at dagene ikke alltid er rosen røde...

  Håper du får en fin uke videre Elin.

  Gode klemmer fra Mona

  SvarSlett
 11. Flotte bilder som alltid:) Kos deg med forberedelsene til helga og ta ting i ditt tempo...det er faktisk lurest;)

  SvarSlett
 12. Flotte bilder av det fine kjøkkenet ditt! Du må ikke undervurdere gjenkjennelsens glede ;-). Litt repetisjon er bare fint; for da får vi nyte den gode inspirasjonen du gir!

  Kos deg videre med kvelden, Elin!
  :-)

  SvarSlett
 13. Kjære Elin,
  tusen takk for nydelege bilde, og gode ord, som alltid.

  Bilda dine blir no liksom aldri "oppatt det same", du har stadig noko nytt, ei ny vinkling, nye detaljar.. Og du veit, born likar å sjå dei same bildebøkene oppatt og oppatt, ja, det er ofte det kjekkaste. Eg trur blogglesarar har det litt på same måten. Så berre køyr på!

  Lykke til med koseleg besøk i helga, håper sola kjem, og at de får det kjekt og triveleg.

  Stor klem frå Regina

  SvarSlett
 14. Har vel nevnt det mange ganger før, men må igjen skrive: Du tar så flotte detaljbilder! Jeg kan ta ok bilder av ungene mine, men å ta bilder av hus, rom og møbler klarer jeg ikke. Det blir ...kjedelig? Uinteressant? Du tar delikate bilder, og så er det vel noe med vinklingene dine. Dette kan du!
  Ha en fortsatt fin sommer!

  SvarSlett
 15. Alltid kjekt å se bilder fra deg!
  Og om du skulle vise noe som er vist før - hva gjør vel det så lenge det er vakkert?:o)

  Finner mye inspirasjon hos deg Elin og ønsker deg gode, kreative dager!

  Klem,Anne.

  SvarSlett
 16. lekkert kjøkken *drømme seg vekk*
  ha en fin dag :)

  SvarSlett
 17. Du har rigtig mange flotte detaljer i dit køkken. smukke billeder :-)

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!