...

mandag 14. februar 2011

Valentindagen hos Nantaya og Lars Johan frå Et lite stykke Thailand
I dag har eg fått oppleve kjendisparet Nantaya og Lars Johan  frå Eit lite stykke Thailand, på nært
hald. Eg arbeider med ei reportasje, og det var ekstra kjekt å gjere dette intervjuet på sjølvaste valentindagen. Lars Johan er overhodet IKKJE oppteken av slike merkedagar. Nantaya forventa ikkje noko ekstra merksemd frå mannen sin. Ho forklarte veldig fornuftig, at det er alle kvardagane som tel i ekteskapet. Det var fantastisk å få vere hos dei, og sjå at to frå så ulike kulturar, med så lite til felles, er kjempeglade i kvarandre, og respekterar den andre for den han/ho er. Eg hinta veldig om at Lars Johan skulle kjøpe roser til henne i dag, men eg fekk til svar : Ej trur ho hadde blitt gladare for ein full bensintank?
Og ein behøv ikkje å tvile på om desse to er forelska i kvarandre, sjølv
om Lars Johan ikkje vil at eg skal framstille han som eit følelsesmenneske.
Han har trass alt eit rykte å ta vare på! ;)

Følg ekteparet på TV Norge torsdagar kl. 20.30
eller i reprise på laurdagar 19.30

  

20 kommentarer:

 1. eg var på foreldremøte sist torsdag, og fleire av foreldra var veldig opptatt av at møtet måtte vere ferdig til 2030!
  Det er ein nydeleg serie med ekte, vakre menneske. Eg må også heilt ærleg seie at eg verkeleg har møtt meg sjølv om mine eigne fordommar i døra. Så flotte damer! Og menn!

  SvarSlett
 2. Åhhh så koseligt og kor heldig du er som har fått ta del i dei med direkte kontakt.. Må tru eg følger dei på TV. Har sånn sansen for desse to herlige menneskene som har så stor respekt for hverandre. Dei e berre skjønn.

  SvarSlett
 3. Fantastisk herlig serie... Vi benker oss foran tv på torsdagskvelden for å få med oss dette ♥ og Lars Johan er favoritten, for en fantastisk herlig mann :) og skjønne Nantaya ♥ HERLIG bilde, Elin...

  Sender deg en stor klem, Elin :)
  Mette

  SvarSlett
 4. Koselig bilde:) Han der høres jo nesten ut som herr handymuffins. Full bensintank må jo være det mest romantiske i verden;) Men det er jo på en måte det. Mer romantisk når de faktisk gjør ting for å gjøre livet vårt komfortabelt i hverdagen enn om de en gang i året dukker opp med en rosekvast fra rema1000. Skal se programmet på torsdag:) Ha en fortsatt fin uke:)

  SvarSlett
 5. han har så god humor han,stordalingen...

  SvarSlett
 6. Herlig bilde, må vel benke meg foran tv for å få dette med meg. Takk for utfordringen Elin, skal nok ta den ...om litt. Ha en koselig mandagskveld, endelig skinner sola her, så jeg sender noen stråler til deg........

  SvarSlett
 7. Så koselig at du har fått møte dem:) Elsker det programmet, og som det blir skrevet over her, man blir kvitt noen fordommer...utrolig jordnære mennesker:)

  Nyt kjærlighetskvelden;)

  Klem Lise

  SvarSlett
 8. Må le nå....og leste dette høyt for min mann...Ha fylte nemlig bensin i mårrest på bilen (som jeg bruker mest).... Ble glad jeg iallefall ; ) Var gave fra han til meg mente han ; )
  Klem Tove

  SvarSlett
 9. Har ikke sett serien. Men han har helt rett i at et ekteskap består av mest hverdager. Det er hva en gjør i hverdagen som teller mest,synes jeg:)

  Klem

  SvarSlett
 10. Har ikke sett serien. Men han har helt rett i at et ekteskap består av mest hverdager. Det er hva en gjør i hverdagen som teller mest,synes jeg:)

  Klem

  SvarSlett
 11. så fint bilde Elin.. :) ja her i huset får vi med oss alle episodene..både liten og stor koser seg foran tv`n da ;))
  takk for laaaang og koselig telefonsamtale..alltid kjekt å prate med deg..kanske vi sjåast snart..?? ;)
  god klem til deg..
  Anne♥

  SvarSlett
 12. Jeg er så enig med Nantaya at det er alle hverdagene som teller, det er de som definerer et ekteskap:) Og min mann er minst like romantisk som Lars Johan - han kjøpte nye sommerdekk til meg i dag. Og jeg kjører ikke bil en gang;-)
  En nydelig serie dette, som viser at kjærligheten er sterkere enn både språk og kulturforskjeller♥
  Sa til Alexander at du hadde fortalt Jonathan om han og etter det har han begynt å snakke til kortet han fikk:) Er ett eller annet han tenker på for tiden for det er ikke så mye han sier. Men kortet får vite litt av hvert:o)
  Ha ei god uke Elin, stor klem fra meg:)

  SvarSlett
 13. Hei.Så koselig.Det må jeg se når det kommer i reprise.Min kjære datter kommer hjem på besøk fra Volda i morgen det gleder jeg meg til.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 14. Ja det er en herlig serie.Har fått med meg noen episoder og jeg smiler som ei sol etter hvert program. hverdags kjørlighet og håp, er godt å se på.
  Klem!
  Line-Cathrin

  SvarSlett
 15. FOR et fint innlegg! Utrolig koselig!

  SvarSlett
 16. Ja lenge leve kjærligheten:)
  Ser du har fått deg kabeltromme:)
  klemklem

  SvarSlett
 17. Å, det har jeg ikke sett... Så spennende med reportasjen, Elin. Er du i bedre form, da?! Klem klem

  SvarSlett
 18. Åh dei er sååå søte!! Kjekt med reportasje da. Takk for utfordringa,skal ta ho på ein god dag.... Klem!

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!