...

torsdag 24. februar 2011

Spisebord med metallplate, og svar på spm.Er innom med litt info. i dag :) Tenkte at eg kunne svare på nokre spm. i eit innlegg, i staden for på mail. Kanskje fleire som lurer på det same. Spisebordet eg har fått laga meg er av eit gamalt bordunderstell. På toppen ligg ei tynn stålplate. Denne er kledd rundt ei bygningsplate, så NEI, den er ikkje så tung at bordet kan knekke saman :)
Stolen på forrige innlegg har sete og rygg i brun finèr. Difor er det ikkje rust, nei, og den kan fint brukast. Der var masse rust på beina, men det har eg fått bort.

Så har eg fått eit spørsmål som eg ikkje kan svare på. Kanskje nokon av dokke som les dette kan hjelpe til? Det er ei jente som lurer på kor mange treff ho kan forvente for dag, i forhald til antal følgjarar? Eg ANER ikkje? Men, eg har fleire følgjarar enn det som viser i ruta til venstre, fordi eg la ned første bloggen min for snart eitt år sidan. Då hadde eg 150 følgjarar. Disse vart med vidare, sjølv om dei ikkje la seg til på nytt. Før jul la mellom 10 og tjue seg til her på nytt etter bønn frå meg. Men eg TRUR at eg har bikka 400 følgjarar til saman no. Hadde ei opptelling før jul, med alfabetiserte lister :) Hi-hi! Men ein kan jo også vere skjult følgjar? Og ein kan lese ein blogg uten å vere følgjar i det heile tatt.

Det eg KAN svare på er at eg ikkje har hatt sånt sikkerhetsord under kommentarfeltet, og eg har aldri hatt problemer med spam. No har blogger eit eige filter i tillegg, som tek bort søppelpost, så JA eg anbefaler andre å gjere det same.

Eg brukar teljaren frå SUSNET for å halde styr på besøka mine. Denne fekk eg anbefalt av Anette (ho med huset), og eg er veldig fornøgd med tenestene deira. Ved å bruke denne teljaren, får du vite både unike treff (tel kun ein brukar ein gong for dag) og totale treff (alle som er innom også fleire gongar i løpet av eit døgn). Eg opplever av og til å ha nesten dobbelt så mange totale treff, som unike, så det blir ikkje "rett". Men bevares; dette må vere opp til kvar enkelt!

Golvet vårt er av furu, og er behandla med kvitpigmentert olje. Ein skal egentlig polere oljen ned i overflata, men eg lot den berre tørke. Prosjektet var dødsdømt frå målarbutikken vi brukte, men dette var på sommarstid, og det tørka ganske raskt. Overflata er difor glattare enn det som er vanleg. Men etter 12 år, bør vi finne på noko lurt. Golvet er veldig slitt!

Og til slutt; NEI eg får ikkje gratis ting av butikkar og leverandørar. Viss eg har laga eit innlegg om eit produkt, så er det fordi eg likar det godt! Eller at eg har fått flott service! Eg skal nok seie frå, viss ting forandrar seg. Eg ser imidlertid ikkje noko gale i at vi som bloggarar har noko tilbake, for å drive PR for produkt og butikkar. Men eg synes at det er greit at det kjem fram i bloggen, at der finns eit samarbeid. Forresten; eg lagar jo det meste sjølv for tida, så det er ikkje mykje handelsstanden tener på meg ;)

Då var spørjetimen over for i dag, håper det var greit at eg tok det felles! Berre kjekt med mailar og spørsmål, så bruk mailen min viss det er noko du lurer på. Prøver å svare tilbake!


Nyt torsdagen!
12 kommentarer:

 1. Halloisen:)
  Har et bord jeg har tenkt lenge jeg skulle få tak i slik og feste på,men lurere på om det ikke er noe en kan kjøpe et eller annet sted og feste det selv????:)
  Håper dagene ikke er så ille for deg snuppa...
  klemklem

  SvarSlett
 2. Må le her altså. Du sto her liksom "skolerett" og forsvarte dine svar! Gøy laget av deg. Ha en strålende dag videre:)

  SvarSlett
 3. Et nydelig bord det der, altså. Lurer på om det er noe jeg skulle prøvd meg på også, med en skrivepult. Blir overflaten veldig kald i stål?

  Fint skrevet resten også. :-)

  Ha en fin dag videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 4. Noe så genialt !
  Helig blanding av det gamle nostalgiske og det moderne..
  Veldig fint.

  Klem, anne på landet.

  SvarSlett
 5. Takk og god klem!

  (flott du har reflektert haldning til det med å reklamere)

  SvarSlett
 6. Fantastisk kontrast - LOVE IT!
  Flotte og åpne innlegg fra deg i det siste. Du er en tøff dame og jeg må si meg imponert over hvordan du takler det hele..

  Jeg må si jeg er begeistret også for peisen og muren på kjøkkenet - RÅTT!

  Ha en god dag og kveld!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 7. Så koselig å se inn til deg igjen! Fiine innlegg. masse herlige bilder. Fantastisk utsikt! Mektig natur. Glemmer aldri avis-liftgardinene dine:))
  Lett å drømme seg bort her ja;)
  Koselig å lese eenda litt mer om deg under de 8 punktene. Noen er vi helt like i, andre helt ulike:)
  ..men èn ting er jeg helt sikker på. Jeg er veldig glad for at du skriver på nynorsk, altså..skriver på det målet du snakker. Da får jeg enda litt mer følelse av det du skriver om. Heia nynorsk. Skjønner absolutt ikke hvorfor du ikke skulle skrevet på det??!.. og enda mindre..at forlk lar seg provosere at du skriver på det. Hehe. Merkelig. Vi er et vidstrakt land, med mange herlige dialekter. Noen enklere å forstå enn andre, men. Gjør det bare oss til et enda herligere land og folk synes jeg da:)

  Ha en vakker dag Elin.
  Gode klemmer fra Line

  SvarSlett
 8. Så flott bord, og så smart. Den stolen under er en symaskinstol/arbeidsstol.(obvious hehe) Jeg har HELT maken og den fulgte min industrisymaskin. Jeg sitter og vikler på den i timesvis. Helt rak i ryggen når man jobber og så god å sitte på. Den står på kjøkkenet vårt. My favorite :)
  Når det gjelder et spørsmål om forventet besøk.....det kan man jo aldri vite på forhånd.
  Ha en kos torsdag.
  Vi nyter vinterferie.
  Klem
  Randi

  SvarSlett
 9. Jeg må bare få si at hvis det er terapi å blogge, så er det garantert terapi å lese bloggen din! Jeg ønsker at du skal vite hvor mye det betyr for meg å se de vakre bildene dine, og lese det du skriver. Det er mange her ute som har det som deg eller lignende... Takk fra Åshild ved Fossen

  SvarSlett
 10. Kjære Åshild!
  Takk for tilbakemeldingane! Det er kjekt å høyre at andre finn energi og inspirasjon her inne, det gjer det meir meiningsfylt å blogge!

  Ha ein fin fredag, og god helg!
  Klem E :)

  SvarSlett
 11. It's in point of fact a nice and useful piece of information. I'm happy that you simply
  shared this useful info with us. Please keep us up to date
  like this. Thank you for sharing.

  My website :: pharmacy technician training

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!