...

tirsdag 22. februar 2011

Mitt fargeglade prosjekt - i gangHer er den trauste sunnmørstausa tilbake igjen :) Litt artig å høyre om reaksjonane på mitt sidemålsstunt... Det var faktisk ingen som ville at eg skulle fortsetje på bokmål? Og det var fint, så slepp eg å tvile på om nynorsken min er OK. Eg har vore og henta materialar i dag. Skal til på mitt STORE, fargeglade prosjekt, viss helsa er på mi side. Og det håper eg? Har funne ein fantastisk behandler, som har gjort underverk med problema mine med rygg og nakke på kort tid. Skummelt å prøve ut nye ting, men i dette tilfellet er eg SÅ glad for at eg kasta meg ut i det. Har ein slik god følelse av at ting kan bli bra fortare enn eg håpa på. Og det igjen betyr at eg kan få styre på med alt eg likar å bruke tid på. Dette gir meg energi og livslyst.Det blir bygging, så mykje kan eg røpe. Og med desse herlege materialane, er det ikkje vanskeleg
å få gode idèar! Det er berre å finne fram drill og skruar.
Gleder meg!


Ha ein fin kveld!


15 kommentarer:

 1. Ja det der ser spennende ut:)Så bra at du har funnet en annen behandler....
  klemklem

  SvarSlett
 2. ååå ser fint ut Elin..forstår ka du meina med Elin/Anne prosjekt ;)) ..gjøm litt til meg da ;)) ..gler meg til å sjå ka du laga!!!
  så bra at helsa e på bedringens vei..unner deg det beste :)
  god klem..
  Anne♥

  SvarSlett
 3. Nå måtte jeg virkelig lese meg opp inne hos deg, Elin. Bloggepiffen har gått fullstendig ut av meg, så jeg holder meg mer eller mindre unna pc'en på kveldstid (sitter tross alt og stirrer på dataskjermen hele dagen på jobb...)...
  Jeg er utrolig glad for at du fortsetter å skrive på nynorsk. Jeg elsker å lese nynorsk, selv en huskelapp høres ut som et dikt på nynorsk :) Og sammen med bildene dine, så kommer jeg rett og slett i en egen stemning. Elin-stemning. Draumestemning. Rett og slett!
  Og det gjør meg glad at du setter pris på ordene fra meg :)
  Til slutt tenkte jeg å tipse deg om Bengalack; det er en høyglans oljemaling, glans 90. Den kan du fint bruke på panel også; jeg har malt flere kommoder og skjenker med den! Stinker, selvfølgelig, men blir NYDELIG! Lykke til i malingsjakten og med fargeprosjektet ditt -gleder meg til å få se!
  Ha en fin kveld!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 4. Så bra, Elin, at du har funnet en flink behandler! Godt å høre deg så optimistisk! (Husk bare å ikke ta helt av med en gang, da;-)...)

  Har vært til en nybehandler i dag jeg også. Tre timer med mye prat, aromaterapi, kranio sakral terapi og healing... Den dama var virkelig proff!! Var helt i kjelleren i går og fikk på mirakuløst vis time i dag. Blir spennende å se om det vil hjelpe på sikt, er i hvert fall litt bedre nå:-)

  Du, jeg blir nesten litt misunnelig når jeg ser de plankene...;-)

  SvarSlett
 5. Spanande - eg liker fargane utroleg godt! Det er alltid så mykje som skjer inne hos deg! Det liker eg godt.

  Eg las det du skreiv om sidemålet ditt óg - skulle nokon verkeleg la vere å lese ein blogg berre fordi han er på nynorsk?! Har ikkje høyrt på makan! Their loss ;-)

  Så kunne jo ikkje eg vere dårlegare; måtte jo svare på MITT sidemål ;-) Men puh; trur det blir siste gongen. Sjølv om det er litt moro å finne fram nynorsken att ;-)

  Ha ein fin kveld vidare!
  :-)

  SvarSlett
 6. Glad for at du har funnet deg en god behandler, tvi tvi for bedring og gode dager fremover :) Så spennende prosjektet ditt ser ut! Selv klarer jeg ikke å finne tid og energi til å tapetsere 3 bokstaver engang for tiden, men en vakker dag... ;) Gleder meg til å se resultatet av fargleglade prosjektet ditt *♥*

  SvarSlett
 7. Stilig at du skriver på nynorsk... i like... gleder meg til å se hvor prosjektet ditt bærer deg. klem

  SvarSlett
 8. Å, kor godt at du har funne ein flink behandlar, og at du er betre! No vart eg veldig glad.

  Klart du skal skrive nynorsk, Elin. Det er hjartespråket vårt! I tillegg er det eit kvardags- og bruksspråk som kan nyttast til alt, ikkje berre poesi og dikt! Har ofte tenkt på kor heldige vi er, som har nynorsk som hovudmål, bokmålet får vi jo gratis! Slik sett kan vi enkelt klare oss på begge dei offisielle målformene i landet vårt. Det er ein stor styrke i alle samanhengar.

  Eg er veldig spent på å sjå korleis prosjektet ditt utviklar seg. Håper du får flotte dagar framover!

  Klem, Regina:)

  SvarSlett
 9. Tusen takk Regina :) Håper du også har det bra! Vi kan i alle fall ikkje klage på vèret i det siste! Eg tek ein dag av gongen, og prøver å bruke positiv tankekraft, for å få att trua på ein god kvardag. Det brukar å fungere!

  Klem
  E

  SvarSlett
 10. Ja nå er jeg spent på fortsettelsen. Gleder meg masse til å se resultatet. Godt å høre at du er ved godt mot. Skal krysse alt jeg har og mer til for at du raskt får det bedre. Stor klem fra meg ♥

  SvarSlett
 11. Så fint at du har funnet en god behandling! Lykke til! :-) Og jeg gleder meg til å se hva du skal bygge!

  Ha en fin dag videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 12. Herlig med kreativ energi, må si jeg er spent på resultatet.
  Kos deg med ditt prosjekt, har noen små prosjekt på gang jeg også....det er bare å få det fra tankestadiet til gjøre stadiet....klem fra Mona

  SvarSlett
 13. Morsomt med nye prosjekt. Å snekre og male er jo gøy da. ;)

  Angående nynorsk/bokmål. Selvfølgelig skal du bruke det du er mest komfortabel med. Jeg har aldri tenkt over at du skriver på nynorsk. Det passer bare så godt inn til bloggen din av en eller annen grunn. ;)

  Godt at du har fått tak i en god behandler, Elin! Fortsatt god bedring!

  Klem,
  Anette Willemine

  Nå blir det VM-åpning! Heia!

  SvarSlett
 14. Så spennende, fargene ser kjempefine ut! :)

  SvarSlett
 15. Having read this I thought it was really informative.
  I appreciate you taking the time and effort to put this information together.
  I once again find myself personally spending a significant
  amount of time both reading and leaving comments.

  But so what, it was still worthwhile!

  my web site pharmacy technician training

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!