...

lørdag 19. februar 2011

Stjerner på himmelen min

Eg føler veldig for å takke i kveld. Det er ein månad sidan bloggen min passerte 100.000 unike treff. Eg er ikkje sikker på kor mange følgjarar her var då, men her er mange som har kome til siste fire vekene. Velkomne til Draumesidene! Eg har nok ikkje fått besøkt alle enno. Det har vore ei veldig turbulent tid for meg. Det har vore beintøffe veker med smerter og tårer. Eg bestemte meg imidlertid for at eg IKKJE skulle gi opp blogginga. Og så stiller alle dokke opp, med støtte og gode ord... 

Eg leste eit innlegg hos At home with Nina i går, der ho viser til eit innlegg hos NIB med same tema. Korleis interiør og blogging kan fungere som ein oppbyggjande aktivitet når ein ikkje har det så bra. Dette føler eg også sterkt. Det er noko med å tenkje på andre ting enn det som er vondt og trasig. Det vere seg psykiske eller fysiske problem. Ofte heng jo dette saman, og er to sider av same sak. Eg har i alle fall så mykje å takke alle der ute for, som eg har sagt før, det er som å ha ein heiagjeng på sidelinja som ropar meg framover. Eg kjem aldri til å skrive om korleis eg egentlig har det. Eg kjem aldri til å gråte åpenlyst her inne. Eg er nemleg ingen superhelt som taklar alt mogeleg, slik som det sikkert kan synes etter det eg velger å skrive om. Husk på at dette er Draumeverda mi! Her vil eg at alt skal vere så bra som mogeleg!

I dag er den dagen eg ikkje ser for meg at eg skal fortsetje å blogge. Det er ein slik dag der ein har fått så mykje krefter, at ein kikar seg over skuldra, og ser kor trasig alt har vore siste tida. Og det er vondt. Eg veit våren ventar der framme ein stad, og eg veit at eg berre må stå på for å kome meg vidare. Men det er slett ikkje enkelt. Så håper eg at dagen i morgen er bedre, og at dei lyse og lette tankane kjem tilbake, slik at eg kan smile og vere kreativ igjen.

Eg skriv dette i kveld, fordi eg vil takke ALLE som er innom, og ikkje minst alle som legg att fine kommentarar og sender mailar. For meg er dokke stjerner på himmelen min!


Takk for all støtte!
32 kommentarer:

 1. Heia vennen
  Hadde bare lyst å vise deg en link til en blogg som heter 365painfreedays. Leste om henne i Hjemmet, hun har vært igjennom tøffe tak, og har skrevet bok.
  Ta en titt, ofte der inne og leser jeg. En føler på en måte at en ikke er alene....om alt...du vet...

  http://365painfreedays.blogspot.com/

  Ha en god kveld vennen.
  Klem

  SvarSlett
 2. vi er mange som har det slik.. ikke alle dager er like god.. jeg brukte min første blogg til å skrike ut.. det ble for mye i flekkene..

  hvor jeg havner med min nye, vet jeg ikke ennå.. men, en ting vet jeg.. jeg har fått mange flotte venner her inne.. flere av de har jeg også møtt.. og enda flere har jeg lyst å møte.. kanskje en dag :))

  ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 3. God kveld i stuen og takk for ett slikt ærlig innlegg !!! Står respekt av deg.
  Takker deg for mye inspirasjon og flotte innlegg om Draumane dine og hverdaglige ting som skjer.
  Livet personlig går i en berg og dalbane og da er nok bloggen ett lite redskap på veien oppover og framover. Du virker som ett herlig menneske med en flott personlighet. Ønsker deg masse lykke framover og god bedring. Lørdagsklem fra fast følger ♥

  SvarSlett
 4. Da er vi to i kveld ja... takk for klemmen og oppmuntrende hilsen. Det hjelper som du sier, å ha en heiagjeng på sidelinjen. For det er slik det føles. Hadde ikke jeg hatt bloggen og bekjentskapene den har medført vet jeg rett og slett ikke hvordan ståa hadde vært...
  Flott og ærlig innlegg! snart kommer våren og da blir alt så mye lysere og lettere!

  ♥♥♥ Stoooor klem til deg, Elin ♥♥♥

  SvarSlett
 5. Ett eller annet sted har jeg et flott dikt som handler om det å være sterk - Men jeg finner det sjølsagt ikke nå - Vil likevel si at DU ER STERK, ELIN som til tross for det du gjennomlever av smerter og frustrasjone, likevel greier å dele så mye fint på bloggen din! Det står respekt av det, og jeg lar meg stadig imponere!

  Gode tanker fra en stor beundrer!

  SvarSlett
 6. Takk for alt DU gir oss!

  Stor klem, vi heiar på deg♥

  SvarSlett
 7. Fint innlegg, Elin. Du får liksom sagt det du. E føler for å snakke like åpent som deg, men noko held me tilbake.... Heilt enig i den, ikkje nødvendigvis interiør, men berre det å ha ein blogg for å kome seg opp og fram i kvardagen. Det hjalp på meg! Dette veit du jo alt om.. Har eit lignande innlegg i light versjon idag.

  Håpe det e bra med de! Vi må snakkast snart. Og du, ikkje meld de ut av fotoklubben da, ikkje alle har like god tid til å være med alltid.

  God klem!

  SvarSlett
 8. Fant bloggen din i dag, den liker jeg veldig godt. Ærlig og inspirerende.
  La meg til som følger.
  Brit Eva

  SvarSlett
 9. Kjenner meg igjen i det du skriver, bloggen er en livbøye til tider, noe å klamre seg til mens det stormer rundt en. En positiv kommentar, en oppmuntrende hilsen, små stjerneglimt som gjør at man løfter blikket og tross alt klarer å se fremover! Det er flere av oss som har nok med å klare sette ene foten foran den andre til tider, og da er det ufattelig godt å få den støtten, gleden og inspirasjonen som alle fantastiske bloggevenner gir. Sender deg noen gode og takknemlige tanker for bloggen din er inspirerende. Stå på! *♥*

  SvarSlett
 10. Takk for at du har en så flott blogg, Elin!! Den gleder meg stort! Varm klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 11. Himmelen er full av mange stjerner Elin....se ut så flott de lyser der oppe!!! :) Slik lyser også du opp vår hverdag,selvfølgelig med dine vakre bilder,men også med din ærlighet og alt du deler.Jeg vil bare pirke deg litt på skulderen for å minne deg på at du ikke MÅ blogge hver da,det skal du gjøre når du har lyst og overskudd...vi forsvinner ingensteder!!!
  Ønsker deg en herlig helg hvor jeg håper du får fyllt opp tanken :))
  toveklem:)

  SvarSlett
 12. HEi! Førstegang innom. Deilig med helg og litt tll å bloggesurfe! Så fant jeg deg. Ja, blogging er godt for mye. Man lander, uttryker seg og får så mange positive tilbakemeldinger.En pust i bakken! Fint det! Om du vil, se giveaway hos meg da jeg feirer min nyåpnete resignertshop der jeg selger unna mine gjenbruks og designting. Litt stolt ;-) Premien er en karaff og glass i transparente pasteller fra Rosendahl. Uansett ha en helt super helg videre! Mvh Signe Schineller

  SvarSlett
 13. Hei giejn. PS Støtter deg, stå på. Sterk innlegg. Klem fra meg.

  SvarSlett
 14. Hei Elin... jeg blir så lei meg når du har så vondt.Jeg kjenner ikke til slike smerter jeg,og er takknemlig for det,men tenker masse på deg.Er det ikke noe som kan hjelpe deg? Det eneste jeg kan kjenne meg igjen i er at jeg har ting som ikke går over,det er ikke smertefulle ting men ting som er plagsomme.Kan også bli lei av ting som ikke vil gå over,og kan føle at det går på psyken løs ja.Jeg vet at det siste du ønsker er at vi skal syns synd i deg,men jeg må innrømme at jeg gjør det,jeg syns det er trist at noen skal slite med sånne smerter.Jeg sender deg mange gode klemmer å tanker Elin. Jeg elsker bloggen din.Stor klæm fra Karin

  SvarSlett
 15. Hei kjære go`e deg Elin,
  jeg er GLAD for at DU er DU og at jeg har vært så heldig å bli kjent med deg her inne ;) DU lyser opp MIN hverdag og gir så utrolig mye av deg selv!! ,)
  Stooore styrkeklemmer til deg min kjære venn!♥
  Må morgendagen bli like fin og god som du♥
  Varme klemmer,
  Anki

  SvarSlett
 16. Hej Elin och tack för dina ord inne hos mig!
  Så tänkvärda ord du skriver här i ditt inlägg! När man ser dina vackra fotografier och all härlig inspiration här så anar man inte att hjärtat ditt sörjer. Jag tar till mig av dina ord och önskar dig all lycka med vad det än må vara som drabbat dig!

  Varma kramar, Carina

  SvarSlett
 17. Hei Elin, vennen ♥ Kjenner så alt for godt til det du skriver her… Blogging og det å “møte” andre bloggere er en inspirasjon og til stor hjelp på mange måter… Du skal vite, at du er en stor inspirasjon, men det du gir av deg selv, dine vakre bilder og ord… Og ikke minst så er du bare en fantastisk snill og omtenksom jente – jeg er veldig glad for å ha blitt kjent med deg. Sender deg en stor klem og ønsker deg en fortsatt fin kveld.. Stor klem fra Mette

  SvarSlett
 18. se fremover til våren kjære Elin..da blir alt så mye lysere og lettere..tenk å få gå rundt i fjellet i joggesko.. :))
  god klem til deg..
  Anne♥

  SvarSlett
 19. Ønsker deg alt godt.
  Varm klem.

  SvarSlett
 20. sender deg ein lørdags klem og ønsker deg ei go søndag

  klemma .....

  SvarSlett
 21. Tusen takk for at du lyser opp min hverdag vil jeg heller si :-) Jeg kom over bloggen din i dag, helt tilfeldig, fordi jeg har google varsel om dikt......og der var du......når det skjer sånn som dette, tror jeg kanskje det er en mening med det, at jeg skal lære noe......tror jeg nok at jeg gjør, så takk for det, jeg la meg til som følger.

  SvarSlett
 22. Å gode Elin... Du er en lysende stjerne på min himmel og alt du skriver er så godt og vondt og sant og bra:-) Husk at det alltid kommer bedre tider og da gjelder det å være der!!

  Mange gode tanker og stor kjærlighet til deg min venn.

  SvarSlett
 23. Kjære søte deg!
  Vet ikke hva som feiler deg, men forstår det er tøffe tider.. Huff huff. Ikke greit, godt du har støtte i bloggen din, og du skal vite vi som leser den syns den er veldig fin og inspirerende. Du er ei god jente. Ha en fin søndag.. Tenk så mye fint og bra du tilfører!!
  Ta vare på deg selv og de gode stundene.
  Klem Anki

  SvarSlett
 24. Fikk klump i magen når jeg leste dette. Vet du ikke er ute etter sympati, men det gjør vondt langt inn i sjelen når man oppdager at fantastiske mennesker har det vondt. Ta vare på deg selv og ikke vær redd for å ta kontakt hvis du ønsker noen å prate med. Som flere her skriver så er vi mange som står og heier på deg, og vi bryr oss alle sammen. Tusen takk for link til meg og varme ord ♥
  Klem Nina

  SvarSlett
 25. Hei Elin!
  Vil bare si at du lyser opp blogghverdagen vår, og derfor venter en liten overraskelse inne hos oss. :)
  Ta godt vare på deg selv!
  Stor klem fra Dekoratøren og Himmelgutten

  SvarSlett
 26. Fint innlegg! Har ikke fulgt deg så lenge, men koser meg veldig her inne!
  Søndagsklem, Janni:)

  SvarSlett
 27. Hei.Du må ikke slutte å blogge.Nydelig blogg du har.Sender deg varme tanker.Vil til slutt gi deg et dikt som jeg nå satt ut på FB synes det var så fint å sandt. Gi meg et smil når jeg sturer,og hjertet er nakent og bart.Trøst meg når mismotet lurer,og alt kjennes håpløst og svart.Hold meg når tårene sprenger,og intet kan stanse dem.Vær da den vennen jeg trenger,til lyset igjen når fram ♥ ♥
  Ønsker deg en riktig fin Søndagskveld og ny uke.Masse klemmer fra Bodil.

  SvarSlett
 28. Hei du!
  Takk for kommentar inne hjå meg. Håper det går bra med deg, og behandlinga hjelp. Sjeldan eg ser deg no etter eg begynte å jobbe ini bya. Ta deg en tur innom Kremmerhuset hvis du skal på bytur da:)
  klemklem

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!