...

onsdag 21. juli 2010

Madonna i olivenlund på kjøkkenetHer regnar og regnar... Ungane kranglar, men eg har ikkje hjerte til å be dei om å gå ut... Kvar vart sommaren vår av? Eg har det likevel fint. Bloggar, og har god tid til å kike innom alle dokke som besøkjer meg. Det kjennes godt! Vaskemaskin og tørketrommel durar i vei ute på vaskerommet. Eg flyttar litt på ting, og tørkar litt støv. Madonnaen som står ute i gangen, kviskra til meg at ho hadde så fole lyst inn på kjøkkenet... ;) Lavendel og oliventre i inngangen hang med geipen i regnet. Dei får lov å vere litt på kjøkkenet dei også. Og vips, var bordet mitt forvandla. -at du orker å styre slik, fekk eg høyre her ein dag. Sjølvsagt orker eg det! Dette er no pur lukke! For bilder av bordet tidlegare, trykk HER.

Og så fekk eg vist fram litt meir frå ZanZ handelen min, ein av to eggekvite lampeskjermar frå TineK som står i kjøkkenvindauga. Sjablongane med tal kjøpte eg før i sommar frå ein nettbutikk eg ikkje huskar navnet på. Uff, går det an? (ja, det gjer visst det) 


Vi får setje oss i olivenlunden på kjøkkenet, og vente på at det sluttar å regne :)

Ynskjer alle ein fortsatt fin onsdag!

Klem
Elin

♥ ♥ ♥


 

16 kommentarer:

 1. Nydelege bilete Elin :-)
  Kan nesten bli deppa når ein vaknar til nok ein dag med skodde..
  Må vel berre ta meg sjølv i nakken..
  Ha fin dag på tross av regn og atter regn...

  SvarSlett
 2. Regn og atter regn her også. Men, fint vær til å rydde og putle innandørs då... ;-) Herleg bord til pynt og lykk du har der. Kjekt med litt forandring av og til... Er no vel ikkje så masse styr det vel... kjekt med sånt puttel i dette været i alle fall...
  Ha ein strålande onsdag i olivenlunden, så kjem nok sola tilbake til slutt...
  Klems

  SvarSlett
 3. Åhhhh lekre bilder asså. Du har det så vakkert hjemme. ;o)) En kan jo bare se og se. ;o))

  Ha en fortsatt super dag.

  Klem Simone ;o))

  SvarSlett
 4. Du styler og ordner, Elin;) Vakre bilder som alltid!!! Blir inspirert til kanskje å få ryddet litt i rotet her hjemme *smiler*

  Ha en fin dag!

  Klem klem
  Anette:)

  SvarSlett
 5. Hei Elin, så valkre bilder, og nydelig stemning. Har starta med ryddeprosjekt nr 1, så får vi se...noe måen jo gjøre i dette hersens renværet...klem

  SvarSlett
 6. Åh det blir berre vakrare og vakrare heime hos dokke, og det same med bildene dine!

  E hadde den siste tirsdagen fri forrige veke. Tek fri no fredag i staden, i sammenheng med ferien. Søster og dei kom i går, koselig, så blir det dåp i helga og så reiser vi. JIPPI! Håper på bedre vær enn dette, huffa meg.

  E har fri og skal være heime i veke 32, kanskje vi kan få til å møtes da??

  Klem Marianne

  SvarSlett
 7. I dag fikk jeg endelig kjøpt det siste nr av JDL, men hvem trenger egentlig det bladet når Draumesidene finnes? Utrolig flotte bilder, Elin!! Ble så inspirert at jeg tar en tur i fjøset og fotograferer litt, jeg også!

  SvarSlett
 8. Ja kor e sommeren vår???
  Jeg har ferie denne uka og er ikke heldig med den..
  Vi drar nedover til Hunderfossen denne helga..må finne på noe med ungene ;)) Håper på litt sol & varme..
  vakre bilder hos deg Elin..nydelig oliventre..
  kos deg i heimen ;))
  god klem fra meg..
  Anne♥

  SvarSlett
 9. Takk for slik skryt Lise Dagrun! Er nok nokre år, og nokre kurs av div. slag eg treng før eg kan diske opp med JDL bilder på rett... Kos deg i fjøsen!

  Klem E. :)

  SvarSlett
 10. Så mye fint du har fra Zanz Elin:)
  Kjempefine bilder..som alltid.

  Klem,Line

  SvarSlett
 11. Hei hei
  Bare en ting og si: Lekkert.
  Ha en fin kveld
  Klem

  SvarSlett
 12. Skjønner ikke hvordan du klarer å holde det så lekkert, når det regner og ungene uler inne... her er det faktisk brukbart vær og huset ser mer ut som et katastrofeområde enn et hjem...
  Jeg har nemlig en liten Rambo og ei lita Ramboline som ELSKER å kaaaaaaaaste leker hit og dit -men leke med dem... ikke så mye :)
  Herlige unger!
  Ha en koselig kveld, ønsker deg solskinn for morgendagen og resten av sommeren! :)

  SvarSlett
 13. Her hos oss regner og regner det også. Yr.no leses for å sjekke hvor vi kan oppsøke litt sol og noen flere varmegrader til neste uke.
  Koselige bilder,...som alltid.

  SvarSlett
 14. Hei, igjen!

  Ja, denne Vestlandssommeren er ikke mye å skryte av i år. Men, aldri så galt at det ikke er godt for noe - det er jo legitimt å surfe på interiørblogger når utelivet ikke frister :)

  Veldig fine bilder hos deg, og musikken passer så fint til.

  Ha en fin weekend, det skimtes blå himmel bak det grå fra kjøkkenvinduet mitt :)

  Hilsen Bentemor

  SvarSlett
 15. Flotte bilder fra deg:)hvis det er noen trøst så regner det og blåser på Vega og:)i morgen skal jeg på 30 års treff med klassen min...gleder meg til det>:)
  kos deg i olivenlunden din....
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 16. très joli blog tout en délicatesse...je suis fan des blog du nord, la pureté qui s'en dégage , c'est pour moi une vrai source d'inspiration
  amicalement

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!