...

mandag 24. mai 2010

Fullt bord på kjøkkenet :)Eg har fått sansen for fulle bord og benkar. Eg som har vore så minimalistisk... Har litt med støvtørking å gjere også, skal innrømme det... Men akkurat no tar eg gjerne den ekstra jobben, fordi eg blir så glad av å ha vakre ting framme! Og ute i hagen blomstrar trea for fullt. Du kan skimte det gjennom den gamle vindusruta :) Det er så vakkert, og eg skulle ynskje eg kunne stoppe opp heile prosessen nokre veker. Berre fått nyte denne delen av våren litt ekstra lenge... Dette er favoritt tida mi på året. Akkurat når alt vaknar til live, og før ting byrjar å visne. Det vil gå så fort no mot sommar og haust. Ein må ta vare på kvart minutt, og kvar time. Setje pris på dagane, og ikkje minst lange lyse kveldar, og netter med sol på fjelltoppane rundt omkring... Forstår godt teksten i "du skal ikkje sove bort sumarnatta..." Vi lagrar lys og varme no, vi nordbuarar. Fyller opp tankane våre innvendig, og tiner opp etter ein svært kald, og lang vinter. Og er vi heldige, kjem sola hit att i morgon. Kryssar fingrane for det!


Ynskjer alle ein velsigna god andre Pinsedag!

Elin


18 kommentarer:

 1. å dette var vakkert, Elin, så får man heller ta støvtørkejobben når man svinger filla rundt.
  Her står kjøkkenet på hodet, typisk meg, må starte på ett eller annet prosjekt før aftenvakt...men, men det får stå som det står så kan fridagen brukes flittig i morgen:)
  Våren er en flott tid og viktig å sette seg ned å bare være til stede uten egentlig være tilstede men bare sanse og nyte-

  Ha en fortsatt fin dag!
  Klem fra Eli

  SvarSlett
 2. Kjempe lekkert og veldig romantisk..
  Bildene er fantastisk som alltid.. Drømmer meg bort her! KLemmer

  SvarSlett
 3. AKKURAT slik eg LIKAR det♥
  NYYYDELEGE bilder!
  Maximalisme!! ♥
  Takk for gode ord:)
  God 2.pinsedag:)

  Klem frå lisje meg♥

  SvarSlett
 4. flotte bilder av nydelige ting!!

  nyt dagen

  klem beate

  SvarSlett
 5. Nydelig, Elin:) Ja ja, du får sveipe over med en duster da vet du;) Det er i alle fall verdt det, når resultatet blir så fint:) Dette likte jeg!

  Ha fin 2.pinsedag du også:)

  SvarSlett
 6. Vad vackert du visar idag, blir alltid så lycklig att besöka din blogg för jag blir aldrig besviken. Dina bilder är så ljuvliga och jag njuter hela tiden. Du är bäst, ELIN!
  Imorgon åker jag till våran huvudstad för att studera bibliotek. Tyvärr blir det inte så mycket tid till annat, skulle gärna vilja besöka lite trevliga inredningsbutiker men det får bli en annan gång.
  Många kramar till dig från mig!
  Raina

  SvarSlett
 7. enig, dette var frodig og flott...
  ha en fin dag videre,- klem¨¨*

  SvarSlett
 8. Fint på bordet, ser ut som du skal dekke opp til selskap. Når jeg skal gjøre det setter jeg ofte tingene jeg skal bruke fram. Så stilig ut! Flott ved sida av vinduet.

  SvarSlett
 9. Lekker og fint. Eg likar og å ha mange ting framme, sjå på dei og gle meg over dei, istader for å ha dei gøymt og gløymt inni eit skap. Bordet ditt er kjempefint. nydelig glasskål også.
  I dag har eg den store arbeid-i-hagen-dagen. Akkurat no er eg inne og lagar middag, mens eg bloggar ...jaja. No må eg gå på kjøkkenet. Ha ein fin dag. Klem fra Sigfrid.

  SvarSlett
 10. Hei Elin,ja dette var vakkert.... Og får ei nydelig tulle du har.Hu ser så klok ut på bilda dine. Kjempesøt jente.En god 2.pinsedag ønskes deg også.Klem

  SvarSlett
 11. Mona Villa Vårfrubakken24. mai 2010 kl. 17:10

  Så nydelige ting du har, fint at slike ting får stå fremmme, virkelig verdt å vise frem syns jeg. Enig at man får nyte denne korte og intense tiden som våren er her nord, livet leves fullt ut..ha en nydelig uke , vårklem fra meg.

  SvarSlett
 12. Minimalisme er ikke noe for meg heller, men siden jeg er allergisk mot husstøv, skulle jeg sikkert prøvd meg på det.......... Er ikke flink til å bruke støvkluten heller, så jeg går her og klør -
  Men noe må en da ofre for kosen og gleden, det er nå min mening!

  Flotte bilder hos deg - as always!

  SvarSlett
 13. Nydelige bilder, dette var vakkert.

  SvarSlett
 14. Så stilig Elin.... jeg liker det når tinegen står fremme... en kan hvile øynene på små og store stilleben...


  så deilig med sol.. her har vært regn og kaldt et par dager nå...

  håper varmen kommer igjen...

  klem Kerstin

  SvarSlett
 15. Vakre bilder! Jeg har nok også vært litt i det minimalistiske hjørnet en stund, men må innrømme at jeg har fått mer og mer sansen for litt stæsj og detaljer...bare ikke for mye.

  Ha en fin kveld!
  Klem

  SvarSlett
 16. Nydelige bilder,Elin:)
  Ha en fortsatt fin dag:)
  Klem Nina

  SvarSlett
 17. nydelig satt opp!!! og så flotte bilder. herlig stemning!
  god ny uke
  klem

  SvarSlett
 18. Kjempe fine og stemningsfulle bilder :)
  Du er kjempe flink, snuppa!!
  Klem fra svingen!!

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!