...

torsdag 29. april 2010

No more pink - ikkje ein visna peon eingong...


Skal ikkje tyte om så mykje i kveld, bortsett frå å fortelje at eg trur eg skal koste på meg ein ny bukett med peonar i morgen :) Då skal eg til yndlingsbutikk nr.1, Slettvoll. Var så heldig å få lov til å kome på besøk med kameraet mitt (JIPPI!). Så i morgen blir det eitt innlegg frå denne dama. Men eg gleder meg veldig til å lage det. Ladar batteri, skifter batteri i blitzen, og skal i alle fall ikkje bli stoppa av tekniske problem :) I kveld vart det eit maskulint innlegg, viss ein kan kalle dette det? Gleda over å ta bilder, og redigere dei, blir større for kvar dag. Det er så flott å kjenne det slik igjen. Så får det berre regne sidelengs heile veka!Maybee more pink tomorrow, men ingen visna peon ;)

Nyt kvelden!

Klem Elin

18 kommentarer:

 1. Slettevoll har mye fint, blir sikkert helt topp å gå rundt der å knipse..og du er så flink så det blir nok flotte bilder..klems..

  SvarSlett
 2. Så heldig du er som får fotografere hos Sletvoll! :) Gleder meg til å se bilder i morgen.

  Nydelige bilder du viser her også, du har det så koselig - så mange fine ting!

  Kos deg i kveld!
  Klem

  SvarSlett
 3. Slettvoll er plassen det ja:)Bildenen dine idag:et syn!

  SvarSlett
 4. Hei Elin
  HERLIG innleg, likte at det var litt røft og tøft og bildene dine er nydelige!!! Du er virkelig flink til å style, en stor inspirasjon å titte innom deg. Ønsker deg en fortsatt fin kveld. Klem fra Mette

  SvarSlett
 5. Så nydelig hjemme hos dere :)

  Og du er så fantastisk flink til å få fram steminger i bildene!! Jeg får så lyst til å dekorere og pusle hver gang jeg er innom her :)

  Jeg har hermet litt og laget ett hjerte likt det jeg falt for i "putevarduk-innlegget" ditt. Håper du syns det er greit at jeg hermet litt... Kommer nok tilbake til hjertet i morgen på bloggen ;)

  Kose deg masse med kamera på tur! Og med nye peoner!! Her blir det ikke handlet inn blomster for helga. Vi skal være lite hjemme og kose oss i bryllup :)

  Og tusen takk for at du er innom meg og legger igjen ord :) Setter veldig stor pris på det!!

  klem

  SvarSlett
 6. Rett og slett lekre bilder!
  Gledar meg til morgondagens bilder;)
  Takk for gode ord♥
  Klem frå Astrid:)

  SvarSlett
 7. åhh der var det mye fint på bildene dine:)
  kos deg
  eddaKlemmer til deg:)

  SvarSlett
 8. Hei, Elin.
  Eg HAR gått meg ein tur i dag, etter god inspirasjon frå deg. Det var så kjekt! Til og med regnet heldt seg borte den timen eg var ute.

  Eg har lyst til å kome med eit lite apropos til noko du var inne på i eit tidlegare innlegg, nemleg å bestemme seg, skal/skal ikkje når ein ikkje er heilt sikker på korleis resultatet blir.
  Eg las ein stad at teologen Paul Otto Brunstad, frå Sykkylven har fundert ein del over ordet "decide", altså avgjere. Han visste at homocide er drap og suicide er sjølvmord, men kva er decide? Kva drep ein då? Jau, decide vil seie å drepe tvilen. Ein skjer igjennom.

  Du skar igjennom og måla kassa! Eg trur nok at Brunstad tenkte på litt meir alvorlege avgjerder, som vi også så ofte må ta, men dette rann meg no i hug når eg las det du skreiv.

  Det er nok ei god evne å ha, å kunne drepe tvilen; ta ei avgjerd! Om det så går godt eller gale, så har vi vonleg lært noko, og vorte ei erfaring rikare.

  Dette var kveldens vesle filosofering. Takk for flotte bilde og ord i dag også, Elin, og lukke til hos Slettvoll. Kor kjekt :)

  Klem, Regina.

  SvarSlett
 9. Hei igjen Regina! Det var vel det eg meinte, at ein må kunne ta ei avgjerd. Eg har lært meg, at dette er nødvendig for å kome vidare i livet. Og av og til oppdagar ein i etterkant, at ein kanskje valde feil. Dette kallast livserfaring. Det vere seg måling av ei trekasse, eller langt alvorlegare avgjerder. Men det å måle ei kasse, kan nok vere gale nok for enkelte. Eg ser på det som noko verdsleg; noko som ein slett ikkje skal vere så redd for. Men eg har STOR respekt for gamle ting, og er veldig glad i alle mine eignalutar. Det er berre det, at viss dei skal stå i kjellaren, er eg ikkje så tent med dei :)Slik også med gode idèar og draumar... Høyrer ikkje heime i ein kjellar med mykje rot... Takk for innspelet, no vart eg også filosoferande...

  Klem Elin :)

  SvarSlett
 10. spennende Elin..
  jeg gleder meg med deg..bra at inspirasjonen og gleden din over å skape er tilbake ;)
  venter i spenning på innlegg imorra ;)
  god klem til deg..
  Anne♥♥♥

  SvarSlett
 11. Ja, da blir det julaften Elin. Skulle jammen vært med deg en tur dit imorgen gitt. Du får kose deg du da..og tenke over stolen. Det var nå veldig rimelig da...men det er penger likevel!!
  Tøffe bilder du viser idag. Jo, kanskje litt mer maskuline...ivertfall noe spennende. Veldig fin den vrien du gjorde med å ta med det fine grønnet glasset. Det gikk rett hjem det ;)
  Og tusen takk...jeg håper jeg slipper å holde senga imorgen også. Vil Uuuuut i det fine været jeg også nå!
  God torsdagsklem fra Line. Tihi...torsdag ja, imorgen "får jeg lov" til å ta et glass brus og en sjokolade:))

  SvarSlett
 12. Heisann Elin.
  Du er hjertelig velkommen!!! Det er bare å ringe/melde uansett tid på døgnet(nesten....)så lukker jeg mer enn gjerne opp.
  Ha en fin kveld:)))

  SvarSlett
 13. Hei på deg.

  Kjempefine bilder du tar. ;o)
  Give away på bloggen min.

  Klem Simone :o)

  SvarSlett
 14. Redigering av bilder er kjempekjekt☺ Ka program bruke du?
  Kjempefine bilder☺
  Og rosa er min favorittfarge so køyre på med rååååsa☺

  Spennande med Slettvoll innlegg-er jo so masse fint der☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 15. Så flott bildene dine er:) Ja det er moro med redigering,men jeg har så liten tid til å sette meg ned med det:) Håper på bedre tider fremover:)
  Ønsker deg en god helg videre:)
  Klemmer fra Mona

  SvarSlett
 16. Heia ♥

  Tuuuusen takk for titten Elin og for gode ord!! ♥ Jeg blir kjempeglad!!! I går kjøpte jeg mej slik potte som du har oliventreet ditt oppi , jeg bare MÅTTE...det var egentli den jeg ville ha , men kjøpte den kurven , syns det var finere med den potten etter jeg så bilde her inne hos dej ♥ Og jeg likte den sååå godt!! ♥

  Skal lage et innlegg i løpet av dagen ♥

  Fikk en skikkelgi dritkommentar på innlegget mitt i går kveld , ble helt satt ut og utrolig lei mej!!! Fatter ikke at noen får sej til å skrive noe så stygt!! Men har bestemmt mej for å ikke slette den , den skal få stå der!!

  Har sovet dårlig , men kjenner att jeg er bedre i dag og att jeg gir mer eller mindre F i slike mennesker som får sej til å gjøre noe slikt.

  Utrolig skuffende! Jeg er glad dem er i fåtall der "ute" !

  Og du viser såååå flotte bilder som vanlig , kjempefint å se på dem!! Og du har det kjempefint i hjemmet ditt!!

  Jeg ønsker dej en super duper herlig fredag , og du må kose dej og nyte dagen ♥

  Jeg skal legge mej til som følger i løpet av dagen ♥

  Klem fra Hege ♥

  SvarSlett
 17. Hei ELin
  Så spennende å fotografere hos Slettevoll da - Wao.. sier jeg bare. Gleder meg til å se. LYKKE TIL ELIN. klem anita s

  SvarSlett
 18. Stemningsfulle bilder med nydelige kontraster! Du har et godt blikk for det som er vakkert!

  Klem

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!