...

onsdag 28. april 2010

Mi heimesnekra baderomsskåp med rosa touch... ;)


Den som er lei av peonane mine, bør trykkje seg vekk frå bloggen strax! :) For jammen vart ein av dei med på fotoshooten i ettermiddag... Kanskje er eg blitt avhengig? Avvenning frå peonar? Hadde kanskje blitt ei god historie i lokalavisa? Hmmm... Kveldens innlegg er om mi heimesnekra baderomsskåp. Ho er laga av to gamle blågrå trekasser. Eg har måla dei innvendig, og satt i hyller. Har vist henne før, men no er liksom alt ferdig. Trur eg... Hyllene var trekvite i starten, men skulle alltid bli kvite. Og endeleg slo arbeidslysta til, og oppdraget er utført. Eg likar skåpa kjempegodt, mest av alt fordi der er stor plass i henne. Vi er bademenneske her i huset, og har ein del badebukser og bikiniar. Desse har fått plass i zinkboksane, og i korgene. Hundreogørten (ca) handdukar ligg i hyllene bak døra nederst. Den kvite kassa med dorullar har også blitt ein vinnar. Fekk ein kommentar på at eg kanskje burde vente med å måle trekassa i gangen. Det kan nok vere, men eg er mykje meir fornøgd med heilheitsinntrykket på gangen og badet etter at denne vart lysare. Alltid vanskeleg å vite om ein angrar etterpå. Om eit år, eller ti. Mitt råd må vere å tenkje seg grundig om, og deretter også tøre å ta ei beslutning. Det viktigaste er at dei som bur i huset er fornøgde.

Siste peonen syng på siste verset... Så i morgen blir her peonfri sone ;)

Forresten, dei som kjenner meg litt, veit at eg starta å gå turar i februar 2009. Etter mykje sjukdom, og tre prolapsar i ryggen, kom eg meg opp og ut av huset. Eg har oppfordra alle til å bevege på seg før, på den gamle bloggen min. Her kjem ei ny utfordring! Livet mitt har blitt så mykje bedre etter at eg byrja å trene. Det skal så lite til for å få litt bedre livskvalitet! I kveld har eg gått 1,4 mil, på to timar. Eg er kjempestolt! :) Mørbanka, ja, men så glad! Eg unner alle å nå måla sine, det er ein veldig god følelse!
Prøv ein liten tur du også, i morgen kanskje? Og fortel meg GJERNE om det her inne. Det kan vere nok å gå nokre hundre meter, det gjorde eg i starten...

Ha ein fin kveld!

Elin

28 kommentarer:

 1. hei og hopp igjen:)
  Har sagt det før..men sier det igjen:)det skapet er bare råstiliiiig:)
  Ja..du har rett i det...at en må gjøre som en føler...male ikke male..men en skal jo trives med det selv:)det finnes jo lut om en skulle angre:)

  SvarSlett
 2. skapet var helt rått!! god du er !
  og JA til trening!! jeg går også masse tur. det er så deilig. GIR enormt mye. Er så heldig å ha ulent tereng rett over gata. har blitt noen turer der oppi fjellet...
  klemmer

  SvarSlett
 3. Åhh Elin du skapar så vackra saker . Ditt skåp är så ljuvligt. Skönt för dig att du kan börja ta lite längre turer. Vi är ett gäng grannar som varje morgon, utom helgdagar, klockan nio tar oss en promenad på 40 min. Till hösten är det tre år sedan vi började våra morgon promenader. Det är bra både för hälsan och för det sociala.
  Ha en god kväll!
  Kramar, nu väntar tv soffan för mig.
  Raina

  SvarSlett
 4. Kjempeflott skap..
  Du er herleg kreativ..

  Eg for min del skulle sykle meir..
  berre det bli litt meir vår..
  enkelt å gi seg sjølv unnskyldningar for å sleppe gå ut når regnet slår på ruta..
  Har fyrt i omnen.. brr..

  Ha ein fin kveld!

  SvarSlett
 5. Den ble så herlig "ny" den kassa i gangen din. Dessuten..den over kommer jo enda bedre frem når du har en lys en under:)..synes jeg da.
  Huff. Jeg ønsker meg annet vær her jeg også Elin. Stolen jeg skulle begynt å pusse på, må jeg ta ut når det er opphold i været, og helst litt varmt. Jeg har forleløpig ikke noe sted å male ting og tang annet enn ute. (gosh..det blir godt med låve og snekkerbu med tiden!! )
  Bevege seg mer ja?! Absolutt noe jeg skulle ha gjort. Nå har jeg begynt salsa-dansing på mandager, og det er jo noe. Men jeg er laaang ifra 1,4 mil!! Du er virkelig flink Elin. Tar tak i tingene du! :)

  Ønsker deg en fin onsdags kveld.
  selv sitter jeg med vond hals og kaldsvetter litt. Håper på bedre tider imorgen!!
  God klem fra Line

  SvarSlett
 6. Det du må gjere i kveld er å maile desse bilda til Bolig pluss.Dei har alltid slike tips på geniale møblar eller liknande som er heime fiksa!
  Du kjem garantert med i bladet!
  Eg har ALDRI sett noko vakrare!
  Hjelpe meg,du er flink♥
  God kveld til deg♥
  Klem frå Astrid:)

  SvarSlett
 7. Jeg har jo sett bilder av skapet ditt før, og det er bare så tøft! :)

  Så flink du er til å gå tur! ;)
  Klem

  SvarSlett
 8. Oi så flink du er. Det er liksom å komme på det. Kjempekult skap. Lurer på om jeg låner ideen med dorullkassen..

  Ha en god kveld

  Klem
  Randi

  SvarSlett
 9. Det vart så utruleg stilig, Elin! Enig i at heilskapsinntrykket av gangen/badet vart heva med kvitmåla kasse. Eg er også enig med Astrid: Send bilda av skapet på badet til Boligpluss!

  Kor flink du er som har gått nesten halvanna mil på så kort tid! Eg er "periodegangar", men ofte slik at inga unnskyldning er for lita eller banal for å la vere. Kaldt/glatt/regn/snø/trøtt/gnagsår/låk tå(!)....Men eg veit godt at du har rett i at trim er godt for livskvaliteten.Må nok skjerpe meg!

  Ynskjer deg ein fin kveld og ein sprek morgondag.

  Klem, Regina

  SvarSlett
 10. SÅÅ utrolig kult skap ☺
  Veldig imponert!!

  Nydelig blogg du har, første gang jeg er innom !

  Ha en finfin Kveld,
  Klem fra Jatte♥♥

  SvarSlett
 11. Hei Regina! Takk for kommentarane! Takk til alle, viss dokke les oppatt kommentarane! Eg har alltid tulla med mykje rart, og ikkje alt er vellukka. Men skåpa skal få stå der, og er kjempepraktisk. Boligpluss? Hm... Såg nokon som hadde vunne premie der. Vel, slikt må tenkjast på. Angåande unnskyldningar for ikkje å trene, så har eg brukt opp alle gjennom åra. Men eg ser no, at ingen av dei er gode nok ;) Og så behøv ein ikkje å gjere så mykje ut av det!

  Ynskjer deg ein fin kveld Regina,
  og gå deg ein tur i morgon! :)

  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 12. So stilig skap! Og so kjekt ha nåke ein har laga sjøl☺

  Du har heilt rett ang trening-eg slit bere med å komme i gang. Akkurat no har eg ikkje sjangs til lange turen pga bekkenet, men gjekk ein liten mini tur med min kjære i nabolaget igår ettermiddag og det var herleg☺ Når bebissen kjem skal vi gå lange fine turar med vogn-gledar meg☺
  Det er viktig at vi motiverar kvarandre☺☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 13. Likar utfordringa di!!! Det spørs om ikkje eg snart må sparke meg sjølv over dørstokken....

  Fantastisk alt du får til, skapa +++ er heilt råe!!! Du har utruleg god smak og gode skaparevne!!! Stå på vidare!! klem frå mej

  SvarSlett
 14. Åh, du treffer jammen spikeren på hodet... Jeg skulle jo begynne å trene, i hvert fall komme meg ut å gå litt tur. Men det er så mye annet som er mer spennende... Uansett bra at du oppfordrer, så får man kanskje et lite spark i riktig retning!

  Lei peoner blir man vel ikke??! Og du er bare så fantastisk rå! Skapet er som alt det andre du viser, kreativt, tøft og... ja, egentlig blir man litt tom for ord:-)

  Ha en god kveld og natt! Klemmer fra Laila

  SvarSlett
 15. For et stilig skap !!!
  Du er bare helt rå til å finne på noe nytt :)))

  Trening ja.. du er jammen flink til det og du !!Jeg bare tenker på det hver dag, men kommer aldri igang. Nå MÅ jeg ta meg sammen når jeg hører hvor flink du er ;)

  Jeg vil veldig gjerne få den koden på veggfargen hvis jeg får lov`?? er den noe ala sand ?? det er det rosa jeg vil ha bort..

  Her blir det nok og meg som maler, jeg bare advarte mannen litt på bloggen hehe ;)

  klem,kari

  SvarSlett
 16. Gratulerer så mye med gaven nedenfor her! Den var bare supernydelig!!

  Baderomsskapet ditt er bare så lekker, i tillegg til alt det andre du viser oss! Og hvorfor skal noen ikke like peonene dine? De er jo bare vakre!

  Jeg er ingen gå- eller joggeperson i utgangspunktet. Men kanskje jeg skal ta utfordringen din... Hvem vet;)

  Ha en flott kveld!

  klem, camilla jin

  SvarSlett
 17. Skapet ditt er så flott, og har slik atmosfære...praktisk var det og.
  Berre vis mange peonar du, dei er berre så nydelige.
  Ja, det er godt å lea på seg, kroppen treng det og sjøl om det av og til er eit ork, så er det deilig etterpå. Eg startar kvar dag med 25 minutters gange til jobb, eg syns det er ein fin start på dagen. Ha ein fin kveld.

  SvarSlett
 18. Nå har jeg satt meg ned og virkelig gått gjennom dine siste innlegg. Så mye fint! De peonene var så vakre, sart rosa. Slike har jeg lyst å ha i hagen. Virkelig flott det skapet ditt også. Tøft! Fine sinkbokser inne i det. Lekkert, lekkert. :) I det hele tatt mange inspirerende bilder og innlegg fra deg denne uka, Elin! Takker så mye for gode ord fra deg til meg! :)

  SvarSlett
 19. Nydelige peoner vennen, ikke lei, ikke lei;);)
  Vi har en helt "tom" hage uten hverken busker, trær eller blomster, så gleder meg til å kunne plante masse fint!:) Da blir nok peoner noe som skal pryde hagen ♥ Helt skjønne blomster ♥

  Ha en fin kveld:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 20. Skapet er bare så fiiint!!!Tur=det beste for ånd og sjel og kropp:)

  SvarSlett
 21. Skapet er bare såå kuuuult Elin
  klem anita s

  SvarSlett
 22. Skapene var kjempefine, og så smart og flott!
  Så flott at du kommer deg ut på turer er nok ikke lett når man har vært igjennom prolapser, har en kollega som sliter masse.
  Litt av en tur du har gått i dag da, nå ser det ut som dere har masse flott natur rundt dere, det må være balsam innimellom bare det.
  Jeg er ute å går hver dag, med eller uten hund:) og koser meg ute, i skogen-
  Noen ganger savner jeg havet, men da får jeg reise til havet når jeg vil:)

  Ha en fortsatt flott kveld, jeg er nett kommet hjem fra kveldsvakt og mannen ser på lost mens mor trykker-

  Klem fra Eli

  SvarSlett
 23. WOW for ei fantastisk kreativ sjel du e!!! So utruli flott skap du he laga☺☺☺ Koza mej m alle dei vakre bilda dine...mykje inspirasjon å hente her inne m dej♥

  Ha en fortsatt fantastisk onsdagskveld♥

  SvarSlett
 24. Lekkert skap du har fått til. Passer fint inn hos deg. Alltid gøy med det man kan lage selv.

  Og trening er bra. For kropp og sjel. Og ikke minst for topplokket som virkelig trives etter en god treningsøkt. Keep up the good work, jente.

  Klem Marit

  SvarSlett
 25. Fant nettopp fram til bloggen din. Ble veldig inspirert og kommer til å legge bloggen din til listen min på bloglovin. Så blir jeg hele tiden oppdatert når det kommer nye innlegg.

  Ble imponert over baderomsskapet du har laget.

  Kari :-)

  SvarSlett
 26. For eit nydelig skap !! Skulle gjerne vore så kreativ at ej fekk til noko på vårt bad det føles som eit katastrofe område, veldig halvferdig !!! Men men kjeme tid kjeme råd er ikkje det noko som heiter !! Ha ein fin dag regna no iallefall ikkje :) KLEM ♥ MILLA ♥

  SvarSlett
 27. Åååååååå olalala så lekkert!!!!!!! Like flott og lekkert som dem forrige bildene du viste av badet og diverse!!!!

  Ønsker dej en herlig torsdag frøken ♥

  Klem fra Hege ♥

  SvarSlett
 28. Nydelig og vakkert!♥
  Jeg synes dette ble så lekkert, og de peonene er såå nydelige (me like)!♥ Du er utrolig flink kjære venn!! Nydelige bilder :)
  Jeg er helt enig med deg i det du sier om å gå! Beste medisin faktisk :) Jeg sliter med nakke og skuldre, og det hjelper meg mye å gå turer! Herlig å lese, go girl!!♥
  En strålende torsdag ønskes til deg og takk for dine nydelige ord hos meg!♥
  Gode klemmer
  Anki

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!