...

onsdag 21. april 2010

Moods of Norway


Eg har nokre heltar frå fjordnorge, Peder Børresen og Simen Staalnacke. Dei starta firmaet Moods of Norway i 2003. Dei er ein eventyrleg sensasjon frå vesle Norge, ute i den store vide verda... Og eit godt bevis på at ein kan lukkast med vilje, design, ein porsjon flaks, og sjarm. Det originale preget vi smiler av her i bygdenorge, fengjer kjendisane i Hollywood. Og alle andre stadar. Det å gi så fullstendig blaffen i Jantelov og andre sine meiningar, beundrar eg stort! Difor er eg stolt av å kome frå same landet som Peder og Simen! Bilda er lånt frå Moods of Norway sine fargerike kolleksjonar, og nokre er mine eigne, tekne i deira herlege butikk i Steffånaustet i Geiranger!


Du bør absolutt ta deg ein tur innom ein av deira butikkar, dersom du kan! Mange fine interiørdetaljar i lokala, originaliteten er gjennomført også der! Du ser butikkane på lang veg, ettersom der som regel står ein gammal gråtass traktor utanfor, lakka i knall rosa eller gull ;)

Have a pink day! :)

Elin.

8 kommentarer:

 1. Stilig. Har enda ikke hatt gleden av å oppleve denne butikken. Men den dagen kommer nok....

  Tove

  SvarSlett
 2. Heilt enig med deg Elin, desse karane kan ein med god grunn sjå opp til!!
  Butikken på Flø er også verdt å ta ein tur innom :) Favorittplagget mitt her heime er nok "Vaffeljakka" som eg har kjøpt der! Hmmm...no fekk eg lyst på vafler, kanskje eg skal teste oppskrifta som står inni jakka ;)
  Ha ein strålande dag Elin ♥

  SvarSlett
 3. jepp - ein herlig butikk
  og karoline - min datter jobber der inne i geiranger ;)

  nyt dagen - det er sol
  smil fra monika

  SvarSlett
 4. Hei Elin...

  Først: eg er heilt samd med deg når det gjeld Moods of Norway!!! Elevane mine er konfirmantar i år, og det er artig å sjå at fleire av gutane kjøper seg Moods of Norway- dressar!

  Men så...: eg er stor tilhengar av bloggen din og les den med glede så ofte eg kan. No er det ei stund sidan eg var innom deg, fordi datamaskina mi har vore øydelagd i tre veker. Då eg kika innom i dag, var det brått vanskeleg å lese det som stod der. Skrifta er veldig lys, i tillegg til at den moglegens er kursiv - noko som gjorde det veldig vanskeleg å lese teksten. Kan hende er det berre mine auger, men eg hadde vorte kjempeglad om skrifta vart noko mørkare slik at alt det herlege du skriv vert meir lesbart.

  Huff, håper du ikkje oppfattar det som kritikk... - FOR DET ER SLETTES IKKJE MEININGA!!!

  Håper du forstår...

  Klem, Tove

  SvarSlett
 5. Det var noen utrolig tøffe bilder, og den rosa traktoren.....jeg er veldig glad i rosa. Ha en superfin onsdag.

  SvarSlett
 6. Så kult at du har innlegg om Moods! Jeg digger de, synes det er så bra hva de har fått til og er spent på hva de kommer med neste gang. Jeg venter jo på en egen interiørkolleksjon;-)...

  Det som gjør Moods så bra, er jo (bortsett fra deres kreativitet og dyktighet) at de spiller på det hel-norske, men ofte med en liten morsom vri. Vaffelsteking og bestemødre på vernisage - Helt herlig!

  Ikke lenge siden jeg skrev om gutta selv. Hvis du har lyst, kan du jo titte innom:-)

  http://harmoniogkontrast.blogspot.com/2010/03/moods-of-norway.html

  Ha en fortsatt deilig dag, Elin! Klem

  SvarSlett
 7. Ja...de er kjempeflinke...og så gøy at de har gjort det så bra ute i den stooore verden...:)
  ha en fin kveld
  eddaKlemmer til deg

  SvarSlett
 8. Digger Moods of Norway!! Skal snart til Stryn på utsalget:) Pappa også digger dei, han har bl.a. Moods briller og føler seg sååååååååå kul hihi.

  Klem

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!