...

mandag 27. februar 2012

Sign of spring, og så gir eg bort noko i dag :)

Dei første snøvklokkene har kome inn på kjøkkenet, noko som eg er veldig glad for. Det er så uendeleg godt å få håp om at våren ikkje er alt for langt unna. Eg har bestemt meg for at dette skal bli ei flott veke uansett, og eg fann ut i går, at noko av det eg blir glad av, er å gjere andre glad. Difor vil eg i kveld spandere Interiørmagasinet februar/mars på ein av mine lesarar. Ikkje eit abbonement altså, men eitt flott blad med vakre reportasjer i. Det er frå meg til ein av dokke der ute. Skulle ynskje at dokke slapp å gjere noko som helst, men eg må ha eit vink under her med kommentar viss du er interessert?

Eg vil også takke for så flott respons på innlegget mitt i går. Det er så kjekt når så mange legg att nokre ord, og spesielt når det tek tid og anstrengelsar å klare å lage innlegget. Det er veldig begrensa kva bilder eg klarer å ta, og vinklane er ikkje alltid slik eg ynskjer. Men det må greie seg, til eg klarer å bøye meg igjen. Tusen-tusen takk!!!Elin


VINNAREN ER: INGEBORG :)
24 stk.melde seg på trekninga, kjekt!27 kommentarer:

 1. Hei kjære Elin!
  Først og fremst - jeg håper dette blir en god uke for deg. For det fortjener du! Hyllene under her er kjempefine! Sånne ting som gleder:) Og jeg vil veldig gjerne ha det bladet. Rett og slett fordi nå sitter jeg her og har en bitteliten forsmak på hvordan du har det. Nakken har låst seg helt og jeg klarer knapt nok å bevege den. Så sitte stille og lese blad er midt i blinken *knis*.
  Håper det går bedre med deg nå altså. Jeg er stadig innom og leser men er så dårlig på å kommentere..
  God klem fra meg!

  SvarSlett
 2. Jeg synes du tar flotte bilder! Skulle ikke tru du hadde vondt når man ser bildene dine:)Men som hun over sier, så ønsker også jeg deg en god uke! Jeg er innom deg ganske ofte, men skal bli flinkere til å kommentere deg:) Flinke du!

  SvarSlett
 3. Flotte bilder selv om du ikke er så bøyelig akkurat nå;) Fine snøklokker du har satt i vase. Mine er nok under snøen en plass her. Sier gjerne jatakk til blad....alltid hyggelig med ekstra inspirasjon.

  En horisontal klæm fra Marit;)

  SvarSlett
 4. Så deilige vårbilete, fine Elin! ♥ flott kontrast mellom sarte snøklokker og "harde" material i boksane :) stilig!!

  Eg seier sjølvsagt ikkje nei takk til litt gratis interiørglede ;)

  Ønskjer at veka di blir så fin som berre mulig! ♥

  klem Lina

  SvarSlett
 5. Syns du har fine bilder jeg.
  Ønsker deg og dine en fin uke. Her er det vinterferie denne uken. Men med stor mage er det begrenset hvor bevegelig man blir.
  Klem Tove
  Ps. Flotte hyller...

  SvarSlett
 6. Så nydelige vårbilder, Elin. Som deg har jeg bestemt meg for at denne uka skal bli god, og en god start er jo å ønske seg bladet du deler ut;)

  Fin uke ønsker og unner jeg deg. Varm klem:)

  SvarSlett
 7. Hei!
  Nydelige Bilder du har lagt ut!
  ble glad av å se på de!
  Elsker stilen din!!
  Så utrolig koselig blogg du har!!
  Legger meg til som følger jeg!
  Dette vil jeg se mere av!!

  Ha en NydeligFlott mandag :-)

  SvarSlett
 8. Så deilig med snøklokker, og litt vår inn på kjøkkenet! Likte boksene dine så godt, og hyllene lenger ned var kjempefine. Vil gjerne ha det fine bladet,men håper først og fremst at dette blir en bedre uke for deg:) Klem

  SvarSlett
 9. Du tar så nydelige bilder,blir så inspirert av bloggen din:)
  Ha ein fin kveld!

  SvarSlett
 10. Hei gode du :) godt du har bestemt deg for at uken skal bli fin, måtte den bli det og gi deg mange gleder :)

  Kjenner selv om dagen på mye vondter og plager og jobber mye med selv for å ikke la de ta dagene mine fra meg.

  Sier ja takk til blad å kose meg med jeg, har nemlig ett fokus på å gjøre gode egoting for meg selv om dagen, selvom jeg elsker å være mamma til mine 3 små kjenner jeg at jeg nok gir for mye av meg selv og må hente inn litt innimellom og fylle på litt annet enn mammadelen av meg slik at jeg i helhet blir bedre og har enda mer å gi :)

  Klem Ann K

  SvarSlett
 11. Har visst ikke vært innom denne fine bloggen din før jeg, men det skal jeg jammen gjøre flere ganger. Kjempefin. OG inspirasjon trenger jeg virkelig...Må gjøre noe med stuen, så hadde blitt kjempegla for et blad. :)

  Silje

  SvarSlett
 12. Må le. Elin! Du sier at bildene dine ikke blir helt slik du skulle ønske.....MEN nå skal du høre: Du er jo såååå superflink! Hadde jeg hatt et lite snev av det der skulle jeg VIRKELIG vært fornøyd! Hver gang jeg ser du er ute med nytt innlegg, klikker jeg meg rett inn, for dine bilder er sååå innbydende, inklusiv i dag!!!!! Nyyydelige er de, og gode følelser får man når man ser på de fantastiske snøklokkene! Flott ting å gi bort interiørmagasinet! Det er jo et fantastisk blad! Så ja takk :-))))

  Ønsker deg en kjempefin uke!
  Klem Kari

  SvarSlett
 13. Åh blomar!!! Deilig at våren nærmar seg. Har gitt opp å få noko ordentleg vinter i år, men når eg ikkje er meir mobil enn som så, kan det vere det same (ja, så eg skjønar kva du meinar!). Vakre bileter frå kjøkkenet.

  Eg vil gjerne vinne bladet då:-)

  Håper det går bra med deg. Kjem du på møtet torsdag?

  Klem klem

  SvarSlett
 14. Oppdaget bloggen din i dag,og da jeg leste profilen din om at du er en drømmer,så måtte jeg bare legge meg til som en følger av bloggen din:)
  For jeg er også en drømmer-en stor en sådan og trur også på tankens kraft...typisk fisk sies det:)
  Og flott blogg med masse inspirasjon,nettopp det jeg trenger nå som jeg holder på å pusse opp huset mitt!Samtidig sier jeg jo ikke nei takk til et gratis blad:)
  Klem

  SvarSlett
 15. Hei! Jeg skulle kommentere hos deg i går, men er usikker på om jeg fikk det til da jeg var på mobil med ustabil dekning.
  Ville ønske deg god bedring :)

  SvarSlett
 16. åh, eit nytt blad hadde vert veldig fint, sitter her med syke barn og en liten avkobling hadde vert fint, så jeg er lett med i trekningen!

  Ha en fin dag! :)

  SvarSlett
 17. Venter på vår nå ja :) Hadde store planer om å få måkt ferdig verandaen i går, men det fikk jeg ikke gjort! Like greit siden det kom litt snø i natt :P
  Så ingen tegn til vårblomster her enda...
  Blir gjerne med på trekning ;)

  Klem Karianne

  SvarSlett
 18. Bildene dine er kjempeflotte! Har jo prøvd meg med noen interiørinnlegg noen ganger, men bildene blir liksom ikke så lekre...
  HA ei fin uke - vi har vinterferie:)

  SvarSlett
 19. Alltid koselig å besøke den inspirerende bloggen din!!! Du tar noen aldeles flotte bilder!!! Ei riktig god uke ønskes deg!!! Det går mot vår!!! Klem Ruth

  SvarSlett
 20. Hei, Elin!

  Jeg beundrer stå-på-viljen din! At du får til, all motgangen til tross. Har ligget og syntes synd på meg selv med omgangssyke og feber i dag, men kom til at jeg kan være glad det bare er kortvarig :) En trenger å justere perspektivet av og til....

  Snøklokker er så vakre med de små grønne oppned-hjertene :) Koselige vårbilder med de boksene jeg er helt forelsket i, egg og vårblomst. De er på vei opp i bedene mine også.

  Ønsker deg ei god uke!

  Klem fra Moccamamma :)

  SvarSlett
 21. Ny veke, nye muligheter - og måtte det verta ei veke med vår følelse og glede for deg, Elin :) Tusen takk for inspirasjon med nydelige bilete av snøklokker. No skal eg ta meg ein sving i hagen og sjå om eg ikkje kan plukka med meg ein liten bukett eg også, muligens er snøklokker dei aller-aller skjønnaste blomane eg veit om. Dei er så sarte og reine.

  God klem til deg!

  Eli :)

  SvarSlett
 22. PS! Eg vil gjerne vera med i trekninga av Interiørmagasinet :)

  SvarSlett
 23. Det var nogen rigtig lækre boxer, smart med navne på..:-)
  Dine billeder er sådan helt eventyragtige og se på, du er en super dygtig fotograf.
  Morsomt med Interiørmagasinet, det købte jeg i flere år, men synes at det kom flere og flere reklamer. Så begyndte jeg og købe Vakre Hjem, er så heldig at vi har en kiosk der selger det her hvor jeg bor, men nu er det jo ligemeget reklame i det.
  Men sådan er det jo, det er jo reklamen de tjener penge på.
  Så det må jeg jo bare finde mig i..:-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlett
 24. Så nydelege bilete!
  Eg og O fann snøklokker i hagen i går, herleg!
  Ja, måtte veka verte GOD!
  Så kjekt med alle dei nye som vil følge deg.

  klem

  SvarSlett
 25. Hei-hei!

  Håper virkelig du raskt blir bedre, har fulgt deg en stund og synes du har fått din del av nedturer nå! Elsker å følge med på dine små og store prosjekt. Henter alltid mye inspirasjon hos deg:-)

  Tar gjerne i mot et interiørblad om jeg skulle ha flaks;-)

  Mandagsklem!

  SvarSlett
 26. Tusen, tusen takk. Stor stas for meg å vinne:)

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!