...

fredag 3. oktober 2014

Makeover, such a pain in the ass? But worth it? And DRAUMESIDENE 5 years!


HIPP HURRA! Ferdig å ommøblere! TTT... Er ikkje heilt sikker på om eg vil ha det slik? Og det er jo dumt, med tanke på kor lenge eg har streva med å finne nye plassar til ting? Det som er fint, er at ein får tørka støv av alt, og flytta fram tunge møblar osv. Det er sjølvsagt ikkje berre stova som har vore eit kaos, heile første etasjen har sett ut som eit krigsområde. Men dette er jo ei frivilleg greie; så eg kan ikkje klage alt for mykje. Herleg å ha fått vaska og rydda til helga; DET er i alle fall sikkert!

Ellers vil eg rope eitt til HIPP HURRA! Draumesidene er i desse dagar heile 5 år!

Tusen takk til alle som har sett, lest og kommentert gjennom desse åra.
Eg har forstått på andre interiørbloggarar at trenden med blogging er på hell? Det er jo synd? Eg har hatt det utruleg kjekt, bloggen har betydd veldig mykje for meg. 


Ynskjer alle ei fin helg!
Happy Weekend to all!


Elin7 kommentarer:

 1. Gratulere med 5års Jubileumet!!

  Og stova vart kjempefin :-)

  God helg klem

  SvarSlett
 2. Så herlig du har det! LIKER!! Og gratulerer så mye med 5 år som blogger! Liker bloggen din så godt, savner deg her, må jeg si! Håper du har det bra! Hilsen Lene i Halden

  SvarSlett
 3. Happy anniversary, dear Elin! I have allways been very fond of your style, so coming back and finding so much change was bit of a shock first. I had to look more closely and now I think it´s amazing! Have anice sunday!
  Yours, Sarah

  SvarSlett
 4. Grattis med femårsdagen!

  SvarSlett
 5. Congratulations ! And I love so much your new copper accents ! xoxo Barbara

  SvarSlett
 6. Gratulerer! Jeg tror jeg jammen har fulgt deg helt fra starten!!! Blogg på du, for jeg kjenner de som mener av fjesboka begynner å bli kjedelig!!!! De savner blogg som man kunne titte innom i ro og fred. På facebook går jo alt så fryktelig fort, at man ofte ikke finner igjen det man vi se litt ekstra på. Finfint ble det hos deg. Jeg ser du har fått fram kobberet! Det skal bli spennende å se om den trenden slår an hos alle. Ha en strålende ny uke. Jeg følger med deg videre! :)

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye med 5 år!!! Du er kjempe inspirerende både når du innreder og når du viser bilder fra de vakre fjellene du går i:)

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!