...

tirsdag 3. desember 2013

Livingroom december

 
 
 
 
 

 
 
Lysestaken blei kjøpt hos Ellos i 2012.
Papirtrea hos ein butikk som hadde konkurssalg same året.
Eg får ein del henvendelsar om kvar eg har kjøpt tinga eg har rundt om i huset, og eg er stolt over å kunne seie at eg har vore veldig flink til ikkje å kjøpe pynteting til huset i 2013. Eg har gått meg på ein og annan putesmellen, men det hadde eg kalkulert inn i systemet... Difor er det nok ein del av det eg viser som ikkje finns meir... Beklager. Men eg prøver å svare så godt eg kan når nokon spør!
 
 
 
Elin
 
 
 


4 kommentarer:

 1. Hei du! Inspirasjon finne jeg masse av her på bloggen din, jeg er så glad i svart og hvitt så...vel, jeg har tenkt til å shoppe mye mindre starsj over nyttår. Da er det greit å vite, at dette fint lar seg gjøre, selv om man skriver blogg. Blir vel en eller annen smell, men som du sier, det må man kalkulere med. Nyt advent og jul :))
  Klem fra Anne <3

  SvarSlett
 2. Hei! 😊 Jeg oppdaget bloggen din for noen dager siden via NIB og etter det har du fått en ny stalker😉 Hjemmet ditt er så festlig, du skriver interessant og fotoene er fantastiske! Nettopp det faktum at andre ikke finner alt interiøret på nærmeste kjedebutikk gjør hjemmet deres personlig og spennende for oss som får ta en titt. Jeg kan godt ta noen bilder og sende deg fra hjemmet mitt, kanskje jeg kan inspirere litt tilbake? 🌹

  SvarSlett
 3. Ante ikke at Ellos hadde noe annet enn klær, jeg...Der tok jeg feil...Flotte bilder, som vanlig, og ei snasen dame på headeren;)

  SvarSlett
 4. I do really love your style and the way you are taking photos. Lovely decorations and ideas as usual....

  Kram fra Marketa

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!