...

søndag 13. mai 2012

Kjøkken og stove ein søndags formiddag


Eg har tatt MANGE bilder i dag :) Har ikkje tid å redigere fleire no, håper eg får sett meg ned seinare. Tusen takk for så fine tilbakemeldingar på siste innlegga! Eg har funne igjen energi og inspirasjon, og som mannen seier, har eg glimtet i augene igjen. Håper det vedvarer. Det er knalltøft å drive ryggtrening, vondt og skremmande. Men eg må gjennom den fasen eg er i no, for å bli bedre. Det å få positive kommentarar på bloggen, er som bensin i ståpå-motoren min! Så igjen, TUSEN TAKK! Skal prøve å gi tilbake i stort monn!

Har fått nokre spørsmål om putene i sofaen. Dei to på sidene er kjøpt hos ZanZ, den i midten er frå Ølen møbel. Brettet på bordet er frå Bella Rosa, det er også den nydelege lykta,vasane i svart og kvitt. Den kvite skåla med sølvkant er frå TineK, Ølen møbel. Lysslynga på bilda frå i går er frå Clas Ohlson. Putene i stabel med kvite og svarte striper er kjøpt hos hviit.


See you later!


Elin

5 kommentarer:

 1. Så fint å høre at formen og kreativiteten er på vei oppover!! Fin fine bilder du viser i dag også må jeg si:-)
  Alltid en fryd å titte innom deg! Fortsatt god søndag, klem fra Karlotte. PS, jeg har en gangke så fin Give Away hos meg nå. Gavekort fra ZanZ på 1000 kr - det har man jo alltid bruk for;-)

  SvarSlett
 2. Så glad du kjenner meir energi!!!

  Herlege bilder, flott inspirasjon..

  Ventar på litt energi kick, småstress er ikkje godt for helsa!

  Søndagsklem♥

  SvarSlett
 3. Så herlig med ny energi!
  Du tar så utrolig fine bilder:)
  Nydelig hos deg, liker godt lampen i hjørnet og vasene på fatet. Veldig fin den greina oppi den hvite.

  Håper du får en supre uke!
  Klem Monica

  SvarSlett
 4. Herlig å høre at du har det bedre både når det gjelder formen og bloggelyst. Den går nok i bølgedaler hos alle og enhver, tro meg ;)

  Håper du får en fin start på ei ny uke. Gleder meg til å se flere bilder fra heimen deres. Elsker rett og slett lyset i bildene dine ❤

  SvarSlett
 5. Nydelig, nydelig! Både bileta og orda dine gjer meg glad! Er du klar over kor inspirerande du er, dama!?! Er du det?!?

  Enorm klem

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!