...

tirsdag 8. mai 2012

8.mai på terrassen
8.mai er Norge sin frigjeringsdag etter andre verdskrigen. Pappaen min, som døydde i juni 07, sa alltid at eg måtte huske på denne dagen. Ta opp flagget, og vere takksam for at vi lever i eit fritt land. Det vil eg også fortsetje med. Vi har ikkje flaggstang, men balkongflagg er bedre enn ingenting! Og så vart det ein fantastisk dag å ta ut flagget på! Kjenner 17.mai stemninga snik seg innpå ;)


Ha ein flott dag der ute!


Elin

 

6 kommentarer:

 1. flotte Bilder, og for en utsikt fra terrassen!

  Ha en fortsatt fin dag:-)

  SvarSlett
 2. Tusen takk;)men du trenger da ingen hjelp.Er jo så vakkert hos deg også.Ha en fin tirsdag Elin

  SvarSlett
 3. Tusen takk;)men du trenger da ingen hjelp.Er jo så vakkert hos deg også.Ha en fin tirsdag Elin

  SvarSlett
 4. Gratulerer med dagen Elin! For min bestefar som var med i hjemmefronten var også denne dagen spesiell. Vi yngre tar nok hele "fritt land" litt mer som en selvfølge - men viktig å minnes! For en FANTASTISK utsikt du har fra den deilige terassen din!! Jeg savner å se sjøen og kjenne sjølufta hver eneste dag. Kommer fra en liten øy utenfor Namsos. Nå har vi utsikt over Øyeren (innsjø) når vi våkner om morgenen fra det nye soverommet - men det blir ikke helt det samme som den ville og vakre naturen du viser!! Fortsatt fin uke til deg Elin.

  SvarSlett
 5. Mmmmm så koselig det er ute hos deg. Men fortsatt snø ser jeg. ;p

  Ha en fin kveld.

  Klem Simone :o))

  SvarSlett
 6. Suck så vackert Elin! Vilken himmelsk utsikt ni har från terrassen. Jag kan lixom inte förstå hur man kan bo så fint. Om jag någon gång skulle bosätta mig utomlands så önskar jag att det blev Norge flytten gick till :)))

  Kram kram, Carina

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!