...

mandag 12. mars 2012

Eit uinteressant interiørbilde? Det er jo mitt?
Hadde ei litt merkeleg oppleving i går kveld, etter å ha lagt ut bilder frå mitt nye heimekontor. Halvert antal lesarar, og eg sitt igjen med ein følelse av at det er ikkje slikt eg kan vise på Draumesidene i framtida? I alle fall ikkje viss eg skal lytte til lesarane mine? 
Eg skulle ynskje at nokon la igjen kommentar i dag, med råd for kva blogglesarar anno mars 2012 har lyst til å sjå og lese om her inne på bloggen? Eg veit at halvparten av lesarane mine er innom uansett, men eg lurer veldig på kva den andre halvparten krev for å vere nysgjerrige nok til å stikke innom? Bilder frå kjøkkenet? Eg ser at dei innlegga har flest lesarar. 

No har det seg slik at eg bloggar jo om det eg vil og føler for,
men litt tips og råd skadar sjelden.


Og jada; eg veit at det er min blogg, der eg kan gjere kva eg vil.
Men som sagt; eg lyttar sjølvsagt til lesarane mine!På førehand TAKK!


Elin

NB! Dette gjeld ikkje kommentarar! Eg viser til lesartala mine! Eg er meir enn fornøgd med alle flotte kommentarer!!!
(eg sjølv er ikkje i stand til å skrive hos andre, så då forventar eg ikkje at nokon skal gjere det her inne heller!)


18 kommentarer:

 1. Kjempefint!!! Utrolig flott kontor du har laget deg, du er så utrolig flink. Jeg sier bare fortsett slik du gjør, for jeg blir superinspirert hver eneste gang jeg besøker deg. Jeg vet jeg er altfor dårlig å kommentere, skal bli flinkere:) En fin dag til deg! kLEM

  SvarSlett
 2. SUPERfint bilde!☺
  12 kommentara på forrige innlegg-hadde vert glad om eg fekk so mange på kvart innlegg eg....☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 3. Superfint!!!!!!!!!!!!!!!! Husk at de fleste surfer rundt uten å legge igjen spor. Det viktigste er hva DU selv synes!!!!!!!!!!!

  SvarSlett
 4. Kontoret ditt ser flott ut!!!!! Heldig er du!!:-)

  Her er så travle dager for tiden at det er så vidt jeg rekker innom bloggen. Men overskriften din pirret min nysgjerrighet:-) Jeg synes alt er av interesse, jeg. Man kan ikke bare vise frem kjøkkenet. Stå på:-) Det er sikkert travle tider hos mange.

  Ha en superflott dag!:-)

  Stor klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 5. Takk for feedback! Har oppdatert innlegget, og understreka at dette IKKJE gjeld kommentarar! Eg er kjempeheldig og får masse fine helsingar kvar gong eg bloggar, trass i at eg sjølv ikkje klarer å skrive tilbake alltid. Eg viser til antal lesarar. Og då er det nok det vesle bildet i bloggrollen og overskrifta som skal trigge lesarlysta?

  e

  SvarSlett
 6. Digger kontoret ditt jag, ja så mye ay jeg skal ta en copicat...så du er en ispirasjon!!! Tittet inn mange ganger...

  SvarSlett
 7. Jeg spør rett ut; siden du er en sponset blogg regner jeg med du mister sponsorpenger/gaver hvis du ikke har et visst antall lesere.....Stemmer det?

  Ønsker du flere annonsører og trenger derfor flere lesere?

  hvis ja vil jeg understreke at jeg ser INGENTING galt i å bli sponset, alt det arbeidet mange av dere legger ned i bloggen, betaling og gaver har dere vel fortjent.

  Nå vet ikke jeg hvor lenge du har blogget, men du har tydeligvis mange faste "venner" som også legger igjen kommentarer.

  vi andre som ikke kommenterer og dermed ikke blir "venner" men mer innomslengere synes det er morsomt med nye bloggere, dere blir nå engang- du får ha meg unnskyldt :) - kjedelige etterhvert.

  For oss som er sånn passe opptatt av interiør blir mange av dere veldig like, og vi vil ha variasjon, mer enn det en og samme blogger er i stand til å vise. Derfor slutter vi å komme innom, og leter heller etter nye og annerledes blogger.

  Eller så må du skille deg ut så mye som feks Emmeline, hun er jo så mye mer enn "uinteressante interiørbilder".

  Håper dette var litt av den tilbakemeldingen du var ute etter

  Ha en fin dag
  Lene

  ps. siden jeg har vært litt "slem" her så får du nok masse støttekommentarer skal du se ;)

  SvarSlett
 8. Ikkje slemt i det heile tatt! Eg er ikkje sponsa blogger! Eg skryt av dei produkta eg kjenner for å skryte av. Eg laga dette innlegget kun fordi eg er nysgjerrig på kva lesarane der ute har lyst til å lese om? Og som eg har understreka i innlegget, eg forventer ikkje kommentarar, sidan eg sjølv er ute av stand til å skrive så mange tilbake. Når ein har ein interiørblogg, blir ein meir og meir som eit "magasin", der folk er innom og leiter etter idèar og inspirasjon. Mi drivkraft er å kunne inspirere.

  Håper dette var litt informativt tilbake!

  Takk for kommentaren!

  e

  SvarSlett
 9. E syns alle dine innlegg er bra jeg Elin. Alt du viser fra alle rom er til inspirasjon for oss lesere etter min meining. Å lage en blogg er ingen enkel sak forstår jeg. Alle har sin meining om alt.
  Syns du skal fortsette som før jeg, være åpen og blogge om det DU sjøl føler er rett for DEG !!
  E er iallefall en ivrig følger og du gir meg mye inspirasjon :) Kontoret ditt er lekkert, enkelt og fint :)
  Ha en fin mandag Elin

  SvarSlett
 10. Hvis det var engangstilfelle for akkurat i går kan jeg fortelle at jeg slet med å komme inn på blogger i går kveld. Mulig det var trptt hos flere? Kommentarfelter er også ganske håpløse for tiden her og der...

  Jeg for min del er så travel for tiden og er mest innom blogger for å la meg inspirere av bilder ( dermed er din blogg fin for meg;)) men innrømmer gjerne at jeg da hopper over ett par dager og titter innom. Ett par ggr i uka og koser meg med bilder fra flere innlegg samtidig ( om flere gjør slik så blir det jo gså færre visninger)

  Jeg syns bloggen din er fin, liker hvordan du forandrer stilen og finner deg selv i det, jeg selv er fremdeles på lyst og landlig men finner elementer hos deg jeg liker selvom detaldri blir svarte vegger her ;)

  Keep up the good work!

  Klem

  SvarSlett
 11. Syns dette var like intressant som alt det andre du legger ut:)
  kanskje bare mange var opptatt med Andre ting akkurat i går? ;)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 12. Vet nesten ikke hva det er som gjør at jeg kikker innom de forskjellige bloggene jeg. Noen kan ha en overskrift som pirrer nysgjerrigheten, andre en glad farge jeg liker mens noen dumper jeg bare tilfeldig innom gang etter gang. Og det var jo knallfine bilder i forrige innlegg da! Men ser det er en stund siden jeg har vært innom, uten at jeg vet hvorfor. Kanskje litt variasjon i type innlegg og bilder kan hjelpe?

  Klem
  Lotte

  SvarSlett
 13. Hei Elin:) Jeg ser på alle dine innlegg og syns du tar lekre bilder og har en inspirerende blogg. Er helt håpløs med å legge igjen en kommentar, men tenkte det var på sin plass i dag. Personlig har jeg sluttet å følge med på antall lesere - antall besøkende- antall kommentarer på egen blogg. Jeg forsøker å tenke minst mulig på hva folk forventer, og bare skriver det jeg selv har lyst. Jeg tror at det er nyttig i lengden. De som har en blogg med stort "indre driv" blir aldri uinteressante... Det er noe merkelig med det der. De skriver for sin egen del, og det tror jeg er et godt tips: Dropp forventningspresset til deg selv, og gjør det du selv syns er fint. Det duger i massevis. PS: Jeg kan for eksempel ha et ganske kjipt innlegg og få mange kommentarer, andre ganger har jeg et innlegg jeg syns er kjempefint--og så er det ikke så spennenede for de som leser. Merkelige greier det der, men lurt å følge hjertet sitt og gi blaffen i alle andre;) Bloggen din inspirerer i bøtter og spann uansett!

  SvarSlett
 14. Hei igjen :)

  som du sier selv så er dette din blogg og du skriver om det DU vil, det synes jeg først og fremst du skal fortsette med :))

  Men siden du spør så kan jeg jo si hva det er som gjør at en "innomslenger" som meg drar på bloggebesøk.

  Et fint bilde_der er du god!, du har ofte spennende bilder, en morsom, ertende, fengende, frekk tittel får meg også til å stikke innom-ikke undervurder teksten.

  Uansett, noen gang slutter man å besøke en blogg fordi bloggen-eller en selv, får andre interesser.
  Jeg feks var ofte innom Hvit stil og Den gode feen, men de har blitt altfor mye mammabloggere og passer ikke meg mer.

  Elsker forresten at du skriver på nynorsk! og jeg er skikkelig Oslo jente :)

  Men mitt aller beste tips er; Kos deg med bloggingen og blås i om du har 20 eller 200 lesere!

  Masse varme hilsner
  lene

  SvarSlett
 15. Jeg er innom deg uansett jeg. Fortsett å skriv det du føler for. Det er jo det som er den koselige Elin jeg kjenner til.
  Nyt dagen
  Klem Tove
  Ps, har vært litt slapp i det siste men det skyldes dårlig form og sofa sliting.

  SvarSlett
 16. Ser at nokon trur du er sponsa sidan du har linkar til ulike butikkar..
  Flott at du kan inspirere med link sjølv om du ikkje har igjen noko for det..
  Klart ein syns det er kjekt når mange er innom og eventuelt kommenterar..
  For min del er du til glede og insp enten det er bilde frå stove eller fjøra..
  Du har snart 600 følgerar ikkje verst :-)

  Fælt så hustre det var i dag, vi får vone på betre tider :-)

  klem

  SvarSlett
 17. Hei Elin!
  Jeg synes også at du har en flott blogg, selvom det er lagt ifra min stil elsker jeg å titte innom deg!

  Jeg er dårlig på å legge igjen spor, men nå gjør jeg det!!

  Synes innlegget under her var råflott jeg.. Har en dille på sort om dagen, så det traff meg iallefall :)

  Du er flink på detaljer, og detaljbilder er alltid noe jeg liker å se :)

  Bare gjør det du gjør du!
  ...og 13 kommentarer i innlegget under her.. Det er jo Veldig bra synes nå jeg iallefall :)

  HUGS

  Ida Susanne
  /sukkertøy for øyet

  SvarSlett
 18. Ikkje alltid det er like lett å forutsjå kva folk vil lesa om, og kva bilete som fenger. Eg har ikkje sett noko mønster hos meg sjølv på dette, men eg har jo ikkje blogga så lenge. For min del så er det rett og slett ikkje alle dagar eg er innom, har ein del forhåndslaga innlegg som putlar og går av seg sjølv medan eg held på med andre ting. Og så tar eg eit "raid" ein kveld og er innom mine favorittbloggar og skrollar meg nedover og nyter dei nye innlegga som er komt til sidan sist :)

  Eg synest at bileta frå kontoret ditt var lekre, for eit flott kontor. Me har ikkje plass til det, dessverre. Kjekt å sjå at pakken kom fram, håper dåke kosar dåke med den :) Den har fått ein god, ny heim no ;)

  Klem ELi

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!