...

fredag 2. desember 2011

Julehjørne på stova



Har du ein stad i huset ditt som er vanskeleg å møblere? Eg er kjempefrustrert over stova vår. Får alltid til den enden sofaen står i, men andre enden blir alltid på trynet. I dag sette eg meg ikkje mindre mål enn at NO SKAL DET BLI ORDEN I MISNØYA!!! (passeleg å kave med på ein fredag, midt i rydding og husvask) (som stoppa heilt opp...) Eg trur ein må trykkje DELETE i hjerna, og så RESTART...

Eg har ei bittelita kasse med julepynt, skal ta bilde av henne ein dag :) Men du verden så mykje fint eg har i den! Så no er det nye julehjørnet i heimen ferdig, og eg er fornøgd. (Enn so lenge...)








Dei vakre kongle-hjerta på veggen er kjøpt hos Herlighet i Ålesund, det er også
favorittpleddet mitt på stolen.


Håper du og dine får ei fin helg, her har første snøven lagt seg. Det var enklare å ta bilder i dag, for snøven gjorde alt lysare. Og jammen er julemusikken på anlegget vakrare når det er kvitt ute? ;) Eg vil takke alle som har vore innom Draumesidene denne veka. Det har vore eventyrlege lesartal, (i min målestokk) og eg kjenner at kreativiteten og trangen til å dele denne aukar når bloggen har ein opptur. Eg håper å kunne vere tilstades utover heile desember!



Elin


Har slengt innlegget her på hos NIB`s desemberutfordring :
Jul i vårt hus
Trykk HER for å få meir julestemning!

14 kommentarer:

  1. Du inspirerer meg stort! Alltid hyggelig å komme inn hit, og for noen vakre bilder!!! Nydelig krok! Heldige deg som har snø! Håper den kommer her også snart, for man får jo straks mer julestemning! Men julemusikken står på full guffe her hver dag :)

    Ha en nydelig da!

    Klem Lene

    SvarSlett
  2. JAA!! Jeg har nøyaktig det samme problemet i stuen min. Aner ikke hva jeg skal fylle den delen der ikke salongen er med..
    Syns nå du har fått det veldig fint da :-)

    SvarSlett
  3. Å jeg kjenner så alt for godt til det med problemområder i stua!!! Men synes du fikk det veldig koselig i hjørnet ditt nå! Ikke at det var noe sjokk akkurat;) Du er kjempeflink! Ønsker deg en fin adventshelg! Klem Kristin

    SvarSlett
  4. Del gjerne hele desember og alle mnd som følger, for du har MYE inspirasjon å dele her på bloggen din! Det ble skikkelig fint i denne kosekroken din, med litt julepynt og greier :) Heldig som har fått snø! Det veeeenter jeg også på! Da er jeg sikker på at julefølelsen kommer samtidig ♥

    God helg!
    -Laila Johanne-

    SvarSlett
  5. Hei,jeg blir også kjempeinspirert av deg Elin. Jeg har ingen sånne gamle ski,men funker slalomski?:-) Blir ikke samme stemninga av det trur jeg... Men flink det er du, alltid spennende å titte innom hos deg. Nyskapende,genial og kreativ, det er du det Elin. Ønsker deg en super fin helg,klem fra Karin

    SvarSlett
  6. Jammen dette løyste du då på ein framifrå måte, Elin :) No har eg hatt meg ei rike stund her inne på bloggen din og rettelig kooosa meg. Her har me også fått hint av snø i dag, ikkje i nærheten av å legga seg da, og kanskje var det meir sludd enn snø - men det var kvitt og det var kaldt. Og julestemninga brer seg, eg har funne fram julemusikken og no gleder eg meg til søndag - for då skal det litt meir julepynt fram, nemmelig :) I morgon må eg jobba overtid, skikkelig dritt jobb, grave fram gammal dokumentasjon. Me tar det som dugnad (dvs me skriv timar for det altså) så det blir nok sosialt og koselig også :)

    Klem Eli

    SvarSlett
  7. fiiiiiiiiiiint! ♥ herlige Elin :) :)

    stor klem frå Lina

    SvarSlett
  8. Julestemninga kjem med snøen ja, og alt blir så mykje lysare og reinare rundt oss! Skal prøve å få laga litt julestemning i frihelga no. Fantastiske saueskinn du viser, herved med på juleønskelista:)
    Ha ei fin helg!

    SvarSlett
  9. Så fint det ble! Fikk fryktelig lyst å sette meg ned i den stolen der med en kopp deilig varm gløgg og et juleinteriørblad og bare slappe av å nyte med god julemusikk i bakgrunnen....;)
    Håper vi også får se litt snø her snart! God helg!

    SvarSlett
  10. Lekkert lekkert,tror jeg må grave litt i julepynten jeg og snart..
    ha en kos dag med julestemning..skal prøve å sy litt her i dag:)
    klemklem

    SvarSlett
  11. Koseleg!!!
    Du får det til :-)

    Adventsklem til deg

    SvarSlett
  12. stemningsfult! Slenger meg på som følger jeg :)

    SvarSlett
  13. Du har en blogg i verdensklasse. Jeg er kjempe imponert.
    Følger deg videre.

    Karianne

    SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!