...

mandag 25. april 2011

Stovebilder ein dag i april
I dag regnar det, men vi er varme i kinna av all sol og varme siste dagane. Vaskemaskina går for fullt, og vi held på å gjere oss klare for kvardagen som kjem i morgen. Det har vore ein skikkeleg kosedag inne med fyr i peisen og besøk av familie. Sjølv om det også har vore triste dagar, kjem vi til å minnast påska 2011 med smil om munnen. Vi har hatt ei flott veke! Vi er så takknemlege for å ha gode vener rundt oss, og eg er så glad for at helsa mi er betre, og trimturane mine er stadig hardare og lengre. Det er eit godt teikn for meg! 


No er det berre å nyte våren!

13 kommentarer:

 1. Så veldig kjekt å høyra at helsa di er betre, Elin! :-) Du er utrulig flink til å stå på. Eg blir inspirert!!

  SvarSlett
 2. Så godt du kan smile gjennom tårer..

  Du gir energi med di ukuelige optimisme..
  Så glad du er betre!!

  Stor VÅR klem..

  SvarSlett
 3. Så bra, Elin. God helse er viktig... nydelige bilder du har lagt ut. fikser bildene profft og får det til så pent... ;-))
  god kveld, hilsen Tove

  SvarSlett
 4. Flotte bilder fra stua hos deg! Så veldig lekkert ut, syns jeg. Likte godt de ulike kombinasjonene av nytt, gammelt, slitt og blankt. Flotte bilder, Elin!

  Påska ligger bak oss snart, men påskebudskapet er alltid nytt og gjeldende. Og nå er VÅREN HER!

  SvarSlett
 5. Så bra at du føler deg bedre! Det er det viktigste av alt. Så stilige bilder av stuen din!Det er så mange fine kontraster:)

  Klem fra Hanne!

  SvarSlett
 6. V A K K E R stove, vennen!

  SÅ bra du er bedre! Kjempebra!

  E er ikkje heilt klar for kvardag enda... skulle hatt ferie foralltid... men det er vel greit når man først e igang.

  Håpe dokke har hatt det fint i påska, det har vi!

  Klemma!

  SvarSlett
 7. Veldig fint hjemme hos deg. liker stilen din. Legger meg til som følger og titter innom igjen. Håper du/dere har hatt en fin påske. Mvh Å

  SvarSlett
 8. Flott at det har vært finfine dager :D
  Nå kommer endelig våren til oss også!

  Sååå fint med tolix'ene :) Passet kjempegodt i fine stua di :)

  Klem
  -Amalie

  SvarSlett
 9. For det første, så flott at du føler deg bedre, god helse er ingen selvfølge, men er ofte avgjørende for hvordan vi føler oss. Nydelig innlegg om sorg og savn, så sant det du skriver. Denne påsken er den første uten pappa, det er rart og trist. Det hjelper faktisk at andre forstår, og kan fortelle om hvordan de opplever det slik du har gjort, takk for det Elin. Jeg har også blitt så stor nå at jeg omgir meg med mennesker som gjør at jeg føler meg vel, som ikke alltid vet best og har svarene, men som lytter, og tør å være både svak og sterk. Slike mennesker gjør meg godt, og det er spennende å være sammen med dem fordi en alltid kan lære noe nytt. Oi, dette ble en lang kommentar, men du traff noe i hjertet mitt....varm klem fra meg

  SvarSlett
 10. hei kjære Elin :))
  jeg har kobla litt ut i påska..latt pc`n få litt ro og jeg litt fred ;)) ..har jobba litt i butikken..fått flytta ned dei siste tinga..endelig ferdig :))

  ser at du har hatt det litt trist..håper dere har støtta kvarandre♥..sender deg en god klem♥

  vi har kosa oss i fineværet..grilla og styrt ute i hagen :)) trampolina er klar og har blitt flittig brukt ;)) kaninungene koser seg..masse kosa & klemma får dei i hvert fall og tur i band kvar sin gang ;))

  håper å sjå deg snart ;))
  god klem..
  Anne♥

  SvarSlett
 11. Så kjekt at du har vore inne hos meg. Ei ære, for eg er så glad i bloggen din ;-) :-) Værsågod. Har fulgt deg lenge, så det er kjekt å sjå at du har ein opptur no! Det unnar eg deg. Håpar på sol både her og der då! :-)

  klem tilbake

  SvarSlett
 12. Inspirerande bilete og ord! Ser at di påske er prega av ettertanke og sorgprosess, forstår det er tøft! Er litt inne i det same no, men kan ikkje samanlikna med di sorg, sidan farfaren min fekk leva eit heilt langt liv før han sovna inn i natt. Godt at du klarar å setja ord på sorga i alle fall! Klem

  SvarSlett
 13. Hej goa Elin!

  Tack för härlig inspiration! ♥

  Skönt att du mår bättre, nu denna årstiden vill man ju kunna njuta ordentligt.

  Kram och ha en riktigt fin dag!
  Mia

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!