...

fredag 1. april 2011

Slutte å blogge? Not :)Hadde tenkt å ta ein skikkeleg aprilspøk her inne i dag, etter surmulinga mi i går kveld. Kanskje fleire som faktisk hadde trudd at eg ville slutte å blogge? Men eg hatar å bli lurt sjølv første april, så det utgår! Eg hadde planar om å ikkje skrive noko som helst meir om innlegget i går, men det kan eg jo slettes ikkje. FOR: takk for så flotte tilbakemeldingar! Eg var så glad før eg la meg! Det var så fint å få bli kjent med så mange nye bloggarar, og der var tilogmed nokre som hadde ordna seg ny header i går etter å ha fått tips her inne. DET var det eg ville med første innlegget i går! Og tenk at Trollmora hadde brukt mobilbilde, og fått eit så flott resultat :) Det som skremmer meg, er at eg gong på gong tek ein liten kommentar sånn innover meg? Eg vil jo vere tøff i trynet? Forklaringa er nok, at eg har veldig mange lesarar som aldri legg att kommentarar. Når det kjem ein slik negativ, tenkjer eg: hmmm... kanskje det er fleire som ser på det eg skriv på den måten? I dag er det derimot ein ny dag, og til og med ein ny måned! Påska nærmer seg med stormskritt, men eg er ikkje i påskepyntmodus i år. Kanskje fordi høgtida kjem så seint?

I mangel av påskepynt i heimen, kjem fire bilder av det einaste gule eg kunne finne, men no lovar eg at eg ikkje skal leggje ut fleire bilder av desse stolane! Men når ein er litt in love, går det over styr? Egga kjøpte eg i fjor, og dei har fått stå i kjøkkenskåpa med glasdører sidan sist påske. Huskar desverre ikkje leverandør?


Tusen takk til alle dokke fine menneske,
eg veit jo at dokke er i stort fleirtal!

Nyt fredagen!
10 kommentarer:

 1. Hei, på en fredag!

  Første dag i april - og jeg velger meg april. Skal jammen lese det diktet senere i dag, og tenke litt på det han skriver om april :)
  Så overskrifta di og tenkte: "Å, nei, vil hun slutte på ordentlig?"

  Så kul signatur du har lagd! Litt som et smykke.

  Jeg synes det var fint at du ga tips, for jeg er litt i tenkeboks om layout og slik på bloggen min, og hva jeg egentlig vil med den sånn utrykksmessig. For meg er det fint å få vite hva andre tenker, så kan jeg sammenholde det med egne meninger. Og fototips tar jeg gjerne med meg - trenger meg nok et helt kurs for å lære meg speilrefleksen :)

  Jeg kjenner meg igjen med det å henge seg opp i den ene kommentaren - fikk et helt enkelt spørsmål, og begynte å grave meg ned i om det var ironisk - typisk kvinnetenking. Dessuten er det vel det samme som slår inn når det heter seg i markedsføring noe sånn som at det må tolv gode inntrykk til for å rette opp ett dårlig.

  Nå skinner sola i vinduskarmen, og solstrålene får nesten alle problemer til å forsvinne :)

  Ha en fin helg!

  Klem fra Moccamamma

  SvarSlett
 2. halleluja for noen lekre stoler..unike som ikke så mange andre har ;))
  jeg har tilgode å få noen sure/ekle kommentarer..men kan tenke meg det ikke er noe særlig..
  hev hodet høgt Elin..ikke noe å bry seg om..synes det er bra at dere som kan litt mer data..kan lære oss andre som ikke er så flinke ;))
  ønsker deg ei fin helg i fineværet..imorra får vi nøklene til nye lokalet..så nå blir det HEKTISKE dager!!!
  god klem til deg..
  Anne♥

  SvarSlett
 3. Har ikke noe imot å se fine stolen en gang til jeg :) *♥*

  SvarSlett
 4. Nyyyyydelige stoler!! Nå har jeg nettopp vært inne hos Huldra`s liv og leven og blitt inspirert t il å ta hverdagsbilder, og inspirasjonen vokser bare her inne hos deg så nå hiver jeg meg rundt med apparatet og mine manglende kunnskaper :) hihi... Så koselig at du likte headderen min! Jeg takker ydmykt for tipsene jeg... jeg elsker å lære! :)
  Ha en deilig fredag!

  SvarSlett
 5. Hei Elin:)
  Mye flotte innlegg nedover siden din her. Utrolig fine bilder fra et fint hjem.
  Jeg skjønte ikke helt hva du mente med noe av teksten i innlegget for jeg har ikke lest noe nedover som jeg oppfattet som negativt.
  Jeg liker at du er ærlig og former bloggen din etter den personen du er, det er det aller viktigste etter min menig.

  Lykke til videre.
  Håper du får en kjempefin helg.
  Kansje er våren på vei hos deg?

  Klemmer fra Mona

  SvarSlett
 6. Jeg kan godt se mer av stolene=)! Jeg har ingen planer om å lure eller bli lurt i dag...hihihihi!

  Ha en herlig helg og kos deg masse!
  Klemmer!

  SvarSlett
 7. DIGGER stolen!! Sååå fin!

  Håper du får ei superfin helg!

  Klem
  Amalie

  SvarSlett
 8. Eg "stoler" på at du ikkje slutter å blogge ;) har veldig sansen for bloggen din skal du vite : )

  SvarSlett
 9. flott Påskepynt den stolen :-)

  tok fridag i dag, etter tannlegebesøk med dei 2 yngste gjekk eg 2t tur saman med ei vennine eg ikkje har sett på lenge..
  SÅ herleg vere ute i sola!!
  Godt kome seg ut!

  Flott god helg til deg :-)

  SvarSlett
 10. Stå på, Elin! Du og bloggen din er eit av mine høgdepunkt. Særleg når eg har tunge dagar sjølv. Eg diggar at du er så ærleg, og tar med litt om deg sjølv og dine "ups and downs" her inne, i tillegg til fortryllande tips, bilete, og tonnevis med inspirasjon! :-) Skjønnar godt at du lar slike surmaga kommentarar gå inn på deg. Men prøv å tenk på alle dei positive tilbakemeldingane du får her inne kvar dag! :D Eg heie på deg. Klem

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!