...

søndag 22. august 2010

Rotehaud med kjellaren full av skattar...Eg har ikkje kontroll på kjellaren min. Somme fekk kanskje med seg at eg fann ei smashing dør i vinter der nede, som eg laga meg stovebord av. Og her ein dag fann eg ei til slik dør bak nokre veggplater... Jada, eg innrømmer det her og no: eg er eit rotehovud! I dag vart eg minna på min samlemani, etter ein tur innom bloggen Fru Fly. Eg skreiv ein kommentar, om korleis eg samla som barn. På det meste. Og slik er det no også. Likar haldninga til Askeladden; ein veit aldri kva ein kan få bruk for? I denne sinnsstemninga eg var i, tenkte eg at no var tida inne for å finne dei gamle hjulkapslane eg har leita etter ei tid. Det er grått ute, og passeleg vèr for litt innetid. Eg veit ikkje kva som dreiv meg, men fekk interesse for kroken med vogner, bilstolar og voksiposar. DER har eg ikkje leita etter ting? Og for eit lukketreff. Først fann eg to par bunadssko, som vi slett ikkje fann i mai... Lillemor hadde arva dei, men dei var umogelege å spore opp for nokre månedar sidan (har sjølvsagt kjøpt nye...) Ja, ja. Så fann eg seks Noregsglas. Hurra! Etterpå drog eg opp ein pose med bestikk, sånne med plasthandtak. Men inni same posen... Å jøje meg, eg vart så glad! Så mykje fint gamalt bestikk også! Bakerst bak barnevognene fann eg vinduet mitt som har vore borte nokre år. Det hang på veggen i huset ved sjøen, der vi budde for elleve år sidan... Blid og fornøgd eg no altså. Hjulkapslane var det einaste eg ikkje fann... ;) hi-hi!!! Må nok late som om eg leiter etter noko anna, så finn eg kanskje dei ein annan gong?


I dag blir det ikkje meir rydding :)

Nyt søndagen!

Klem
Elin

12 kommentarer:

 1. Så fint bestikk og vakkert vindu!
  Det eneste jeg finner når jeg rydder på loft og i kjeller er støv og døde edderkopper.... :) Jeg har da funnet noen skatter denne helga, men de bidro til en slankere lommebok -ikke ryddigere kjeller ;)
  Men NÅ skal jeg rydde....
  Kos deg resten av dagen!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 2. Heisann..kjekt å være litt rotehuet og avogtil, man finner gjerne igjen masse man hadde glemt, og da blir det som noe nytt igjen. Jeg syntes at du er heldig som har en rotete kjeller med mange skatter.Kjempe flott vindu og bestikk du fant deg..klems

  SvarSlett
 3. Så deilig å høre om flere rotehuer. Føles ofte som om jeg er den eneste ;)

  SvarSlett
 4. Så herlig det må være å ha sitt eget "loppemarked" i kjelleren :) Jeg kjenner igjen følelsen av ting som dukker opp igjen når man har sluttet å lete etter dem.....Jeg har et prosjekt på gang der jeg prøver å finne mitt ryddige meg...hi, hi.

  Håper ikke cruiseskipet tok med seg sommeren helt, selv om det var et vakkert bilde av tanken....Men, varme høstdager er heller ikke å forakte :)

  God søndag!
  Hilsen Moccamamma

  SvarSlett
 5. Ja...er det ikke festlig når en finner slike ting en har glemt en har:)
  Fine ting da...heldig med den:)
  kos deg
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 6. Så deilig å finna noko som ein har gløymt at ein hadde !!!
  Ha ein fortsatt fin søndag og ei god, ny veke. Klem frå Sigfrid

  SvarSlett
 7. Hei hei
  Så mye lekkert du har. Så gøy når man ikke trenger lenger enn til kjelleren for å finne vakre skatter.
  Ha en fin kveld
  Klem Tove

  SvarSlett
 8. Lurt å noko på lur som ein har gløymt at ein har..
  Ha ei flott ny veke!!

  SvarSlett
 9. Hjelp, Elin!
  Noe har skjedd på bloggen min. Lilla skrift på mye - og jeg har ikke endret på noe innstillinger. Har prøvd alt, men får det ikke bort. Slettet innlegget, og la inn på nytt, men det hjalp ikke. Kan du hjelpe?
  Etterpå skal jeg nyte innlegget ditt - elsker sangen!!!
  Klem, J

  SvarSlett
 10. ..e nok et rotehaud sjøl ej ;)))
  men artig å "finne" igjen gamle skatter :)

  da er vi tilbake i gamlelandet ;)) deilig egentlig..masse fint å finne på messa!!!
  har også funnet meg noen gamle og nye skatter på turen..

  Ikea imorgen tidlig og så er det rett hjem til mine kjære små!!!

  gleder meg til høsten jeg..mange nydelige farger og klar deilig høstluft ;)

  klem til deg..
  Anne♥

  SvarSlett
 11. Vakkert - som alltid! Elsker vinduet ditt , slitt og patinert. Jeg har dessverre kvittet meg med litt for mye opp igjennom tide - og har flyttet 12 ganger, så det dukker dessverre ikke opp glemte skatter her.
  Så kjekt å finne igjen disse fine tingene - nesten en skam at du hadde glemt dem:)
  Stor klem, J

  SvarSlett
 12. Næmen så flink du har vært da Elin. Kjekt når det dukker opp noe en ikke har sett på en stund. Jeg må si som Tove at du er heldig som bare kan gå ned i kjelleren for å finne skatter.

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!