...

søndag 1. august 2010

Mjuk himmel...
Yndlingsbildet mitt, måla av Aina Haugen. Lysestakar frå Kremmerhuset. Nydeleg krans av metallblomster og blad frå Emmas Verden. 

Første bilda frå soverommet. Eit kvitt lerret, ein mjuk himmel... Og eg er så heldig å få fylle på med fargar, og engleting... Det blir ei vakker veke i Draumeverda mi!


Tusen takk for alle fine helsingar på innlegget under. Det er ingen som plagar meg, ikkje sånn direkte i alle fall! Men hadde eit stort behov i går for å få ut litt frustrasjon... Reknar med at det er fleire som føler dette på kroppen, i alle fall når ein bur stadar der ting er gjennomsiktige, og Jantelova råder. Veit om ei kjekk jente som gav opp bloggen sin, p.g.a. slikt... Og SLIK vil vi ikkje ha det!

Ha ei flott, ny veke! Eg GLEDER meg!

Elin

♥ ♥ ♥

12 kommentarer:

 1. Så spanande med ein første titt på loftet. Lyst og fint lærret du har å leika deg med her. Er så spent på fortsettinga... :-)
  Såg innlegget ditt under her også. Det vil nok alltid vera litt sånn at enkelte berre må vera negative til det meste. Janteloven står sterkt i Noreg dessverre... Men, håper alt det posistive skygger for det negative, så du fortsett å blogge i allefall. Vi er mange som set pris på deg og innlegga dine her ute!
  Ønsker deg ein vakker søndag vidare.
  Klems

  SvarSlett
 2. Sjå der ja, desse aluminiumsstakane er kjempefine, og passar inn til det meste:) Spennande å få følge prosjektet på loftet!
  Kristine

  SvarSlett
 3. Hei snuppa:)
  Er vel tilbake......litt stille....men men en venner seg fort igjen:)
  Leste innlegget ditt under...flott innlegg Elin......det er mange mennesker som skal tro og synse så mye om andre hele tiden...og uten og kjenne bakgrunn....men en må bare heve seg over slike mennesker som egentlig er bare uforstandige i sin verden.....
  Håper du koser deg og har det fint.....flotte bilder i dag:)
  mange goeEddaKlemmer....

  SvarSlett
 4. ny uke nye muligheter Elin!!!

  gleder meg til fortsettelsen av soverommet...

  idag er det rydding av barnerom..huff som de roter de små ;))

  utpakking av tusen pappesker..hmmm..mye spennende som dukker opp ;)) jeg er jo en samler..og mye har jeg glemt at jeg har..ja..som deg ;))

  klem igjen..fra meg :)
  Anne♥

  SvarSlett
 5. Heia du søte Elin!!
  hmhmhm....av ein eller anna grunn så nynnar eg på sangen " Draumen om Elin " når eg tenkjer på deg...hihihi
  Å du er som ein draum du,ivertfall for meg med dine bilder,dine tekster,og dine tanker!!!! Vit Elin at her er det MANGE som likar deg for den du er,og du SKAL/MÅ fortsette å vere slik!!!!
  No har det vore sånn at eg har gått glipp av mykje her i bloggverden ei stund,å det plager meg litt:o)Men eg har rett ikkje kunne bruke dei siste timane av døgnet mitt på blogging......Men NO vil/skal eg prøve å komme oftare på besøk!! For du gir så mykje av deg sjølv som eg er takknemleg for at du deler med meg,ja å andre som vil deg berre vel !!!!
  Å du....der er vanskelegt å kommentere eit og eit bilde frå deg...ALLE ER BERRE KNALL FINE,OG DU ER SÅ FLINK TIL Å STULLE RUNDT DEG!!! Eg gleder meg til å følgje deg vidare Elin!!!
  Ta vare på deg sjølv,ver deg sjølv!!
  PS!!! Ja å ho Anne på Emma`s er knall snill dame,å den butikken...sukk!;))
  Varm og god klem frå meg,Randi

  SvarSlett
 6. så kjekt å ha blanke ark..
  får lyst å gjere nokre små endringar her og der eg også..
  du inspirerar.. :-)
  dette vert FINT!

  SvarSlett
 7. heisann Elin.
  Nydelige bilder,fra noe som kommer til å bli ett nydelig soverom. Gleder meg til å se resultatet og hvordan det bli det mursteinene.:)))
  Klemmer fra meg.

  SvarSlett
 8. Så lekkert..gleder meg virkelig til fortsettelsen "smiler"

  SvarSlett
 9. Kjempe lekkert! :)
  Gleder meg til å se fortsetelsen! :)
  Så bra aet innlegg under her, er så enig i det du skriver!

  Klem S

  SvarSlett
 10. Kjære deg, Elin
  Bygdedyret vil nok alltid leve, Elin, og i litt "tronge" samfunn har dette dyret ekstra gode kår, dessverre. Derfor er det kjempeflott at du så uredd held fram med bloggen din. Ein utruleg fin blogg er det, velskriven og estetisk. Vakker!

  Gjennom bloggen har eg lært deg å kjenne som eit modig og ærleg menneske. Du har gitt meg mykje, og eg storkosar meg på draumesidene dine.

  Flott at du set lys på dette stygge dyret, og ser det beint i auga! Modig!

  Stå på, Elin. Mot alle her i bloggverda, blir bygdedyret heilt ufarleg!

  Ynskjer deg ei flott ny veke, og er veldig spent på soveromsprosjektet!

  Stor klem, Regina:)

  SvarSlett
 11. Dine vakre, stemningsfulle bilder gir meg så mye... Du skriver så vakkert og du gir av deg selv til mennesker du ikke kjenner... Du skriver gode kommentarer inne hos andre... Du sprer mye glede, Elin! Glem aldri det!
  Og jeg håper du en gang vil bruke din kreativitet og dine vakre bilder profesjonelt -slik at du kan nå ut til enda flere!
  Ha en flott kveld, gjør det som gir deg glede og omgi deg med de du er glad i :)
  Klem fra
  Lise

  SvarSlett
 12. Bildet så fantastisk flott ut...er på jakt etter noe å ha på veggen..har leita lenge, kanskje du har noen tips. Må bare kommentere det forrige innlegget ditt siden jeg leste det først nå. Mange av de tankene du presenterte føler jeg også på. Jeg begynte like etter nyttår, og har mange gang følt at jeg har utlevert meg, og vært usikker på iettertid om det var rett... Noen ganger har jeg følt meg litt dum, og jeg vet nok at mange har kommentert seg imellom. Så har jeg også tenkt slik, at interesser kan jo være så mangt.....ikke forstår jeg lidenskapen med å springe etter en lærkule på fotballbanen. Det er flott at vi er forskjellige, og det er så herlig å bli kjent med nye mennesker som har samme interesse.....jeg har lært mye siden jeg bgynte å blogge...og det gir meg mye. Her inne er Janteloven hermed avskaffet...en stor klem til deg fra meg.

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!