...

torsdag 19. august 2010

Forventningar på ein torsdag :)For det er ikkje kva som helst torsdag i dag! Lillemor har reist på skulen igjen, og var ei blanding av lei seg og så forventningsfull i går kveld, og i dag tidleg. Ho har hatt nedtelling, men har gløymt seg litt siste veka med sol, sommar og kjekt besøk. I dag var altså dagen her likevel. Lillebror, som ikkje er så glad i varmen og all pollen det medfører, er også tilbake i barnehagen etter heimedag med tett bringe i går. Han kom seg utover dagen, og hadde ein strålande vannkrig med resten av dei store barna i går kveld. Eg trur slike lykkelege, hylande barn må vere noko av det som lettast får fram smilet mitt? Om ein time reiser besøket vårt også. Vemodig, etter så flotte dagar saman, med så mykje innhald, at eg nesten ikkje huskar alt vi har gjort? Vi veit at vi skal møtast igjen, og det hjelper godt på! 

Vil dele nokre peronlege bilder frå i går kveld. Småtrolla fekk litt fotballundervisning med søskenbarnet sitt. Lillebror sparkar med tærne, og skulle korrigerast til å bruke innsida av foten. Det var neimen ikkje lett? ;)
Tusen takk til tante, onkel og B. for nye fotballdrakter!


Ynskjer alle ein kreativ torsdag!


Klem
Elin

♥♥♥7 kommentarer:

 1. Spennende å begynne på skole og barnehage. Lykkelige og glade barn er noe av det beste som finnes. Kjekt å ha et søskenbarn å se opp til. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Hei kjære venn, såå koselig bilde! Stas å få hjelp av de større gutta:)
  Så spennende å begynne på skolen, mange tanker rundt det kan jeg tenke meg. Eldste her hadde mange tanker om det å begynne skolen her.. men det gikk over all forventning *phu*♥ Min lillemann ville også på skolen, ikke barnehagen mamma sa han i dag hi hi, så søte da!♥ Uffda, håper lillebror er bedre i dag!♥ pollen er noe hærk!!
  Så flott loftstua ble, riktig lekkert!!♥ Du er superflink!!♥
  Så heldig dere er med sol og varme, her kom høsten litt brått på hi hi, regn og 16 grader, men håper ennå på varme dager. Vil jo innvie leveggen min før snøen laver ned ;)
  Nå får jeg vende tilbake til jobb ;)
  Ønsker deg herlige dager i solen min venn!♥
  Gode klemmer til deg fra meg,
  Anki

  SvarSlett
 3. så heldig ;)
  har ein fotball spiller som hadde sikkert ville vert der sammen med dere
  Nyt dagen -- smil

  SvarSlett
 4. Ja..det blir plutselig så stille...når de drar...det samme opplever jeg når jeg kommer til Oslo...
  Men masse gode minner sitter en igjen med....og en møtes igjen:)
  eddaKlemer

  SvarSlett
 5. Så vakkert innlegg følgt av nydelig musikk. Ja, hverdagen kommer - om man vil eller ei. En klok dame sa at det er flest hverdager. Vi må nyte dem. Synes selv det var tungt å sende barna i barnehagen etter ferien - men tror at de koser seg.
  Ha en fin kveld. Jeg nyter innleggene dine.
  Klem,J

  SvarSlett
 6. Klart det er kjekt når store guten tek seg tid til den vesle. Koselege bilete du deler i dag.
  Og stilig det prosjektet ditt på loftet vart. Eit flottare tv-benk-oppsett trur eg vi skal leita lenge etter... :-D
  Ha ein flotte kveld vidare.
  Klems

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!