...

lørdag 21. august 2010

Ein sommar er over?Eg sat i ei varm hagestove torsdagskvelden, med gamle rutavindu mot fjorden. Eit tursistskip kom glidande forbi, og eg fekk ein slik merkeleg følelse. Akkurat som om båten tok med seg restar av sommar vekk herifrå... Det nærmar seg september, og eg er ein av dei som tviheld på at sommaren varer LENGE enno... Men eg trur nok at det er på tide å ynskje hausten velkomen. Lufta held på å bli klarare, og eg veit at for ein fotointeressert er tida som ventar fantastisk! Synes bildet eg tok inneheld stemninga eg var i...Hausten kan vere ei flott årstid, og eg av alle
har vel lært at ein skal nyte dagen,
uansett kva månad vi
befinn oss i!


Med ynskje om ein vakker kveld,
og ein flott søndag!


Klem
Elin

♥♥♥

9 kommentarer:

 1. VAKKERT OG SANT ELIN!
  MÅTTE VI FÅ EIN FIN HAUST :-)

  SvarSlett
 2. Hei Elin
  Så vakre ord… og nydelig bilde ♥ ja, det er litt synd at sommeren er på hell… men høsten er en nydelig årstid! – vakre farger og herlig luft… Nydelige også de skoformene du fant deg!!! Ønsker deg en fortsatt fin helg, stor klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Ja, du har nok rett. Her er det kaldare i veret i dag og det er ikkje langt mellom regnbyene. Men eg likar høsten også eg, mørke og ruskete innekveldar med tende stearinlys og fyr i ovnen, eit strikketøy eller ei god bok. Nydeleg bilde hos deg i dag også. Ha ein fin lørdagskveld. Klem frå Sigfrid

  SvarSlett
 4. Ja det kan nok stemme det nå.. VI går mot høst! - min favoritt årstid!! Så det gjør ingenting! Og som du sier, tenk deg alle de fine fargene vi kan ta bilde av :)

  Du viser ett nydelig bilde! Vet ingen som tar bilder som deg Elin :)

  Klem :)

  SvarSlett
 5. Høsten kan være veldig vakker, men jeg er ikke helt klar til å slippe sommeren ennå :)

  SvarSlett
 6. Ja,jeg kjenner det på meg jeg også..at høsten er rett rundt hjørnet. Idag kjente vi den varme sola, men selv om den "stod på for fullt", var det liksom ikke like varmt. Akkurat passe liksom..som tidlig høstluft ofte er.
  Så morsomt det må være å kjenne og lese denne kokeboka her under i hendene sine!! Tenk, de som har brukt denne, laget denne maten og servert den til sine kjære;) Selv elsker jeg kokebøker, og det hender titt og ofte at jeg søler både mel, deig eller ingredienser i sidene ved uhell. På en måte er det liksom det som gjør boka så mye mer levende. Og nå når jeg ser dette bildet ditt, så tenker jeg på den helt spesielle kokeboka mi som antagelig vil gå i arv til en av mine døtre. Når de slår opp på quiche lorraine for eksempel..vil det faktisk være avtrykk etter at jeg tørket bort paideg faktisk! Hohoho. Høres ikke delikat ut akkurat, men tingene mine blir ivertfall brukt:o)

  God klem sendes deg Elin...for å hjelpe meg å mimre gode minner med bildene dine:))..og mimrer jeg ikke, så skaper du nye drømmer hos meg eller andre assosiasjoner. Takk :)

  SvarSlett
 7. Takk for hyggelig kommentar på bloggen Elin. Synes du har klart å fange stemningen du var i med bildet ditt. Bildene dine liker jeg alltid. Enig i at det er litt vemodig at sommeren alt er over, og at det er et helt år til neste gang. Likevel synes jeg de klare høstdagene er utrolig vakre. Fjellet er fantastisk i september. Deilig å gå. Passe varmt. Nydelige farger. En nattehimmel overdrysset med klare, funklende stjerner en sen høstkveld er også nydelig.

  SvarSlett
 8. Ja, du vännen sommaren är nog på sätt och vis över. Vemodigt men sant.

  Imorgon börjar barnen skolan och jag börjar jobba - Jag har varit ledig sedan den 15 juni... Känner mig redo att komma igång och få in lite rutiner igen.
  Njuter av söndagen:)
  Kram J

  SvarSlett
 9. Så vakre ord og for et nydelig bilde:)

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!