...

søndag 9. september 2012

Utprøving av møblar på loftstova

 
 Stolar IKEA Storsele, puter Princess. DIY hjerte av messingstreng og DIY stjerne av lerkegreiner.
Vase og skål frå Herlighet.
 
 
Det kjekkaste med å ha tatt grovarbeidet med å flikke litt og pusse opp i huset, er å kunne setje på plass møblar og ting igjen. Likevel synes eg at det er vanskeleg. Sjølv om eg får høyre av kjentfolk; at det huset ditt er vel berre til utstilling? Så er nok ikkje det tilfelle. Det skal vere praktisk og brukarvennleg også. Kanskje nokon fnys av at eg seier dette, og værsågod! Men eg meiner det. Loftstova er lillebroren sitt domene, der er sjelden råd å gå over golvet uten å sjå seg godt for. Det går faktisk ikkje an å rydde ofte, for der er berre slike ting ein lillebror treng kvar dag! Han et der også, og koser seg i skuvsenga som brukar å stå innunder skråtaket. Optimistisk var nok eg, når eg forsøkte meg med to stolar der i dag. Eg forstod fort at dette ikkje er ein del av lillebroren sin draum.
 
Eg har berre to slike IKEA Storsele stolar, viss nokon lurte. Dei har vore avbilda både på stove, kjøkken, hagestove og no loftstove. Grunnen er at dei er så fykande lette, at til og med eg kan løfte dei! Viss ting er flyttbare i Elin-målestokk, har dei det med å finne nye opphaldsstader... Eg veit jammen ikkje kvar eg likar dei best? Dei er på toppen av alt gode å sitje i også.
 
Det har blitt søndag, og siste frist for å melde seg på GiveAwayen min,
der eg loddar ut sengetøy frå BeachHouseCompany. Er du usikker på om det er noko å satse på? Vel, då kan eg fortelje at mannen min har uttalt at heretter skal vi KUN ha slike her i huset! :) Han uttalar seg ikkje så veldig om noko som helst som har med interiør å gjere, så eg trur det må vere ein uttalelse med tyngde i? Dei er supergode å sove i! Og fine å sjå på; det er greit det også? ;) 
 
Du kan trykkje HER viss du vil melde deg på.
Fristen går ut ved midnatt.
 
 
Ynskjer alle ei flott, ny veke!
Tusen takk for alle kommentarar og besøk.
Tenk at Draumesidene snart fyller tre år, kven skulle
tru at eg kom til å halde på så lenge?
 
 
Elin
 
 
 

13 kommentarer:

 1. Det var likevel et veldig fint forsøk - selv om det ikke passet eieren av domenet :)

  Jeg tror absolutt ikke huset ditt er til utstilling. Å blogge er litt som å være redaktør i sin egen skoleavis. Man presenterer det man har lyst til å presentere, og så klart viser man fram det som kan tenkes å gi applaus i form av besøk og kommentarer. Det er en egen kommunikasjonsform, og det gjør ingen verdens ting om det ikke ser ut som på bildet dagen etter. En fanger øyeblikk og drømmer :)Noen blir lykkelige av å løpe i skogen, noen elsker musikk, noen velger karrierestigen, og noen koser seg med å flytte rundt på møbler og ta fine bilder...uansett hva vi velger så er det fint å ha noe som holder humøret og livsgnisten oppe! Drøm i vei, du!

  Klem fra meg :)

  SvarSlett
 2. Knallfine bilder!! Har stått flere ganger på Ikea og tviholdt på en av disse; men måttet slippe igjen, for hvor skulle vi hatt dem? Kjekt å prøve ut forskjellige løsninger, og så finner man jo ut etterhvert hva som er både fint og praktisk?

  Liker veggen din, og den sorte tavla også! Knall!

  Nyt hverdagene som kommer!
  :-)

  SvarSlett
 3. For en utrolig flott blogg, ble følger hos deg jeg :-)

  SvarSlett
 4. Det var helt nydelig! :-)
  Jeg har så lyst på et par sånne slike stoler, blir nok kjøpt inn når vi en gang får lagt nytt gulv på verandaen... Jeg var i slaget en søndag og rev opp hele det gamle, stygge og malingsflekkede gulvet, men min kjære er ikke like rask som meg og vil ikke la meg vatre opp det nye gulvet sjøl så nå har vi ikke noe gulv å sette stoler på... ;-)

  Det skal være slik synes jeg, at man viser frem det man synes er vakkert på bloggen sin. Det blir jo som å ha gjester, man lar jo ikke hybelkaninene leve fritt og rot og skrot ligge og slenge når man inviterer folk i levende live hjem til seg? Da er det naturlig å rydde og stæsje når man virtuelt inviterer folk hjem til seg også :-)

  Men jeg er sikker på at det er nydelig hos deg når det er rotete også - bare så det er sagt! :-)

  Klem Pernille

  SvarSlett
 5. Takk for flott kommentar hos meg :-) det varmer.
  Så nydelig bilder igjen - digger de stolene!! Nydelig - dom vanlig :-)

  SvarSlett
 6. Flott! Disse stolene er utrolig fine og fotogene ;) Helt enig i at det er viktig at interiøret skal fungere også, både for liten og stor! Må alikevel erkjenne at det noen ganger irriterer meg når jeg flytter rundt på møblene at JEG gjerne skulle hatt de stående på dekorative måter, men så skal tv plassere og for at det da skal fungere må jeg flytte alt rundt igjen, slik at HAN ser tvn, hehe ;) men det er jo bare å se mulighetene fremfor begrensningene ikke sant ;)

  Ha en fantastisk ny uke!
  Klem

  SvarSlett
 7. De stolene er SUPERFINE!!! Stylingen din er jo bare vakker. Elsket alt på bildet med stolene :)

  Vet ikke hvorfor jeg ikke har fulgt bloggen din tidligere for her var det jammen MYE herlig inspirasjon å hente. Men bedre sent enn aldri! :)

  God søndag!

  -Vigdis-

  SvarSlett
 8. Hi, hi, jeg synes jeg hører lillebror, ja. Stolene er så fine at de kan stå nesten hvor som helst. ;o)

  Håper dagene er bra tross ryggen.

  God klem fra,
  Anette Willemine

  PS! Kommer du på messen i Bergen? Hadde vært så koselig å se deg der!

  SvarSlett
 9. Såååå snyggt.. Like like... Läckert.
  Eva

  SvarSlett
 10. Nyyydelige bilder... <3 Tips til hvordan ta bra bilder eller er hemmeligheten kun photoshopping etterpå?:) Jeg har canon 450D eos..

  SvarSlett
 11. De stolene er så fantastisk fine! Jeg har lyst på en slik også... eller tre :) Jeg vet jeg har vært inne her før, og det er jo forferdelig dumt at jeg ikke la meg til som følger da, for her har jeg gått glipp av veldig mye fint, gitt. Men nå blir det andre boller , legger meg til pronte ;)
  Du har et fantastisk hjem..
  Ha en strålende dag!
  p.s liker nynorsken din, klem fra utvandret gudbrandsdøl ;D

  SvarSlett
 12. Så utrolig stilig :) En slik stol SKAL jeg ha også. Knalltøff.
  Ha en flott ukesstart.
  klem pantonejane

  SvarSlett
 13. Veldig fint! Må skaffe meg slike stoler! Koser meg veldig m bloggen din! - Kat

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!