...

fredag 28. september 2012

Huset vårt i Vakre Hjem & Interiør

 
 
 Det er dagen derpå, reportasjebesøket eg har grugleda meg til i månedar er over. For eit menneske i full form er eit slikt prosjekt godt overkomeleg. Men eg må innrømme at eg var så sliten i går kveld, at eg lurte på om eg kunne stå opp i dag? Men det gjekk fint. Må rekne med nokre rekonvalesentdagar framover, men eg satsar på at ryggen tek seg inn igjen. Eg gjorde ingenting i går, bortsett frå å finne fram lys, fyrstikker og anna praktiske småtteri. Anna og Carina fekk styre som dei ville, det hadde eg bestemt på forhånd. Eg hadde heller ikkje klart å engasjere meg i alt rundt, det visste eg ville bli for mykje. Ein kjenner sjølvsagt presset psykisk også. Eg var kjemperedd for å få ein slik dag der eg knapt rullar ut av senga, eller ein slik der hovudet og nakken verker så eg ikkje klarer å sjå skikkeleg. Men det var ein fin morgen i går. Vi hadde streif av sol på terrassen, sjølv om det var meldt regn. Alt i alt flaks med det meste :)
 
I forkant av reportasjen hadde eg vurdert om eg skulle låne ting til huset, men fann fort ut at eg ville ha mine eigne ting. Det eg imidlertid ikkje har i hus, eller ser grunn til å investere i, er eit sengeteppe. Så vart også fristelsen for stor med nokre nydelege puter frå DAY HOME. Herlighet-damene lånte villeg ut begge deler. Eg er dei stor takk skuldig! Det har vore veldig flott å få så fin sørvis der! Likedan vil eg takke Anita og Bjørn på Ølen Møbel, som let meg handle sjølv om dei ikkje har nettbutikk! Det var så fint å få putte litt nytt i hyllene før bilda skulle bli tatt.
 
 
Eg er ein av dei som stadig skriv om kor viktig det er å bruke oppatt, men selvfølgelig er det meir morsomt å blogge når ein kan vise fram nye ting. Og eg må innrømme at eg har vore som eit barn på julaften når eg har fått mine nye ting i forkant av reportasjen. Likevel innsåg eg i går, at mange av tinga eg har framme, har vore her i fleire år. Og eg går som regel for rimelege løysingar, kreative prosjekt, i staden for nyinnkjøpte, ferdige ting. Storesøster hjalp meg å snekre saman 9 stillasplankar før i veka. Deretter tok vi på kalkmåling. Resultatet er nytt bord på loftstova. Materialen kosta 150kr. Og vi ELSKAR vårt nye bord! :) Og så håpar eg at jenta får sansen for slikt, og tek det med seg i livet vidare.
 
  
Så med dette vil eg takke Anna og Carina og alle andre som har vore med på å verkeleggjere draumen min om å klare dette løftet. Tusen takk også til storesøster Kristin som har strikka flotte puter til meg! Skal vise desse i eit anna innlegg. Og ikkje minst takk til mannen min (som er sliten no) og mine to fantastiske barn som har stått på fordi eg ikkje klarer... Er frykteleg spent på korleis omgivelsane reagerar på at vi er med på dette? Bur i grisgrendte strøk, der Jantelova til tider kan vere beinhard.
 
Uansett; artikkelen kjem i Vakre Hjem & Interiør, oktober 2012
 
Så får det gå som det vil,
eg kjenner meg ganske så tøff
som har gjennomført dette!
 
 
Elin
 
 
 


23 kommentarer:

 1. La jantelov vere jantelov og ver STOLT over den vakre heimen du har skapt, dei nydelige bileta du har tatt og den gode stemninga og dei gode orda du har formidla med bloggen din.. Dei har gjort godt for mange, og inspirerar enda fleir!

  God helg Elin! Det fortener du!

  SvarSlett
 2. Hei:-) utrolig fint hjem du har! <3 Hvor har du kjøpt den lotte seng/soffaen? Er det et bruktfunn? Ha ej fin helg!

  SvarSlett
 3. Dette blir spennande !!
  Flotte bilder du viser på bloggen din. Ønsker deg ei flott helg !

  SvarSlett
 4. Blir kjempebra dette her Elin,gleder meg til jeg får Vakre hjem i posten:)Kan ikke skjønne annet enn at du får bare positiv respons fra grisgrende strøk:)Har fått forespørsel fra et par, tre om hjemmereportasje...men det er jo alltid så mange ting her hos meg...så skjønner ikke hvordan det skal gå til he he he
  Fin helg til deg....
  klemklem

  SvarSlett
 5. Reportasje i Vakre hjem er da VIRKELIG annerkjennelse! Gleder meg:-)))))))))

  SvarSlett
 6. Janteloven eller misundelsesloven findes over alt..så glem det og vær super stolt af dig selv og din dygtige familie.
  Jeg forstår godt det har været spændende men udmattende.:-)
  men tænk på hvor mange af os der glæder sig med dig til at se dit smukke hjem i Vakre Hjem.
  Som jeg har købt i flere år.
  Heldigvis kan jeg købe det i kiosken her hvor jeg bor.
  Hals er en turistby hvor der hver sommer kommer masser af turister særlig fra Norge og derfor sælger de flere norske og svenske magasiner. Det er jo mit held..:-)

  Morsomt uttrykk...grisgrende strøk...:-)

  Stort velfortjent kram til dig Elin.

  Lisbeth

  SvarSlett
 7. Hei alle sammen! Tuuusen takk for så oppmuntrande ord og fine helsingar! Til anonym : sofaen er eine delen av ei skuvseng eg kjøpte brukt for 15 år sidan. Du finn nok liknande viss du leiter i brukthandlar?

  God helg!
  Elin :)

  SvarSlett
 8. Hej!
  Tusen tack för igår! Det var en helt fantastisk dag!

  Kram Anna

  SvarSlett
 9. Så spennende!

  Håper helgen din blir fin :)

  SvarSlett
 10. Ver stolt med god grunn! Gler meg til å sjå reportasjen :)

  SvarSlett
 11. Gleder meg veldig til å se reportasjen! Syns du har et spennende hjem, ikke helt som andres. Koser meg så med bloggen din! :)

  SvarSlett
 12. Syns Idun seier det godt. Vær stolt over kor flink du er og drit i janteloven. Det er garantert fleire som heier på deg enn vil deg vondt. God helg :-)

  SvarSlett
 13. Nydelige bilder fra et nydelig hjem! Herlig verandaen med fantastisk utsikt. Likte så goder det lune bildet med tent lykt. Magisk! :)

  Gratulerer med reportasje, det er virkelig anerkjennelse for ditt hjem, smak og sans for detaljer! Flinke du.

  God helg!
  Eli Kristin

  SvarSlett
 14. Det kommer til å gå kjempe fint.Jeg tenkte akkurat det samme som deg når vårt hjem ble med i vakre hjem og bonytt,vi bor også på et lite sted.Men jeg fikk bare positive tilbakemeldinger og hyggelige kommentarer av folk jeg møtte på gata og i butikken.
  Gleder meg til å se reportasjen, vakre hjem skal kjøpes inn i oktober.Ha en riktig fin helg og vil deg masse

  SvarSlett
 15. Det bladet skal kjøpast :-)
  Gi eit tips når du veit det er i butikken.

  Ha fin helg og kvil dokke alle 4 B-)

  SvarSlett
 16. Ingen tvil om at det er et blad jeg kommer til å kjøpe, altså!! Gleder meg til å se!

  Og så håper jeg at du slipper unna de dårlige sidene ved Janteloven, og kan være STOLT av det du har fått til!!! Er alltid innom deg og nyter de vakre bildene dine og det flotte interiøret du skaper!

  Nyt helga; håper den blir fin!

  :-)

  SvarSlett
 17. Så flott:))

  Du har et hjem jeg bare elsker, så må nok kjøpe det bladet ja:))

  Hadde det ikke vært for folk som åpnet hjemmene sine for oss lesere, så hadde det jo vært veldig trist.. Skulle gjerne hatt et sånt hjem jeg *drømme*

  Ha en fin helg<3

  SvarSlett
 18. Skjønner godt at dette var slitsomt for deg, har erfaringer med sånt... Flott at du klarte å gjennomføre det! Så spennende det skal bli å se reportasjen! Vakre Hjem er et av de beste interiørbladene, abonnerer selv på det, og gleder meg masse til neste nummer :o))
  Ha en god helg!

  Mona

  SvarSlett
 19. Så spennende! Gleder meg til å se og lese reportasjen! :)

  Ønsker deg en god helg!

  SvarSlett
 20. Gleder med til å få "være med hjem hos deg " ;-))) Synes du har en utrolig inspirende og fin blogg, som jeg må innom hver dag :-)))Begynte å lese interiør blogger for snart et år siden, og du er fortsatt favoritten min :-))) Fin lørdagskvled til deg :-))

  SvarSlett
 21. Gratulerer med første etappe utført! Jeg synes jo bloggen din er som et interiørmagasin i seg, så det blir spennende å se det på trykk på papir :) Gleder meg!

  Lykke til med neste etappe - publiseringen!

  Jeg vet at det er vanskelig å sortere hva som er hva av kommentarer i nærmiljøet, og ofte bruker vi mye tid på det som vi tror eller vet er andres tanker. Var det velment, men kom litt skjevt ut, eller var det ondsinnet?

  Du får ta med deg alle de gode kommentarene, og legge dem på ene vektskåla, og så får de negative ligge i den andre - da tror jeg vekta heller mot positivt, selv om de få negative kan kjennes som de veier minst like mye...

  Lykke til! Og, god helg!

  Stor klem!

  SvarSlett
 22. Wow....så spennende, dette har jeg ventet på lenge Elin. Håper virkelig noen kan sende meg den utgaven i posten hit til Frankrike. Venter i spenning på å se bildene......flinke deg!
  Varm klem fra meg

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!