...

onsdag 12. september 2012

The magic of Line Klein

 
 
 
 
Via ein bloggfavoritt, Daniella Witte, kom eg over desse bilda i dag. Eg er SÅ glad for å ha funne vegen inn i verda til Line Klein! Snakka om det å bli inspirert i går, og det vart eg i stort monn inne på bloggen til denne flinke fotografen. Vart sitjande lenge og berre nyte bilder og komposisjonar. Eg har fått lov av Line å dele nokre bilder her på Draumesidene.
 
 


 
 
Fasinasjonen for mørkare bilder har vore på gang i meg sidan i vår og sommar. Trur det har mykje med TineK sine publikasjonar å gjere? Likar det litt mørke, mystiske uttrykket i slike bilder. Eg trur nok ikkje eg hadde klart å skape slik stemning i mine bilder, i alle fall ikkje no. Men det hindrar meg ikkje i å nyte magien andre klarer å skape i sine bilder!
 
 
 
Elin 
 
 
 


8 kommentarer:

 1. du har så rett. Nydelige og flotte bilder.
  Men det har da du og da.
  Klem Tove

  SvarSlett
 2. Så herlige inspirasjonsbilder,like det eg ser i bilda:)
  Du er nå knallflinke du og:)
  Fin kveld til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. Lekkert!!! ♥ Jeg elsker Line Klein, hun er virkelig en mester og jeg skjønner godt hva du mener med litt mørkere/skarpere bilder. Tine K. er jo en mester i å vise frem sine produkter. Til og med ting man har sett i butikk og eeeegentlig ikke syntes var så fin blir en -må ha etter å ha sett bildene til Tine K ;)

  Håper du har hatt en flott onsdag :)

  SvarSlett
 4. Helt enig, nydelige bilder!
  Ha en fortsatt fin kveld =)

  SvarSlett
 5. mmm, ja, nydelige bilder. Jeg er som ole brumm, vil ha begge deler :-) mørke bilder/interiør og lyse bilder/interiør... og da er det så supert at en kan finne både dette og hint på nett :-)
  Så mye fint her hos deg også, Elin. Ble så rørt av innlegget ditt om din drøm og ditt håp... håper inderlig den blir virkelig en dag!
  Jeg skjønner ikke hvordan du holder motet oppe etter så lang tid...du er bare fantastisk! Skriv det på ei tavle til deg selv, hver dag :-)
  Ønsker deg ei strålende fremtid!
  Klem fra
  Lise

  SvarSlett
 6. Deilig å finne inspirasjonsblogger iblandt, noen som ikke viser en stil og ting som alle andre også har!Likte stemningen i alle bildene her.

  SvarSlett
 7. Helt nydelige inspirasjonsbilder. Enig med deg, vakre og litt mystiske :) Klem

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!