...

mandag 3. september 2012

Utanfor dobledørene på soverommet

 
 
 
Får av og til koselige mailar frå lesarane mine. Mange lurer på fargekodar, andre lurer på kva butikkar eg handlar i osv. Eg har prøvd å skjerpe meg og skrive litt under bilda. Så leit der! Men eg elskar å få mailar, så det er berre å sende spørsmål viss det skulle vere noko. Eg svarar så godt eg kan. I går fekk eg imidlertid spørsmål om noko eg ikkje har fått før. -kva er utanfor dei doble dørene på soverommet ditt Elin? Godt spørsmål. Eg har vist bilder før, men fann dei ikkje i farta. Og sidan det er ein nydeleg dag med sol, tok eg nokre bilder i full fart. 
Der er ein fantastisk lufteveranda! :) Med ei utsikt som nok kan ta pusten frå dei fleste? Setter STOR pris på dette, så enkelt å hive ut sengekleda og lufte dei. Ikkje det at eg er den flinkaste i klassa til å huske på det, men eg har i alle fall inga unnskyldning for å la vere på fine dagar! Eg blir stadig meir forelska i mine nye dynetrekk og putevar frå BeachHouseCompany. Veldig mange var innom i går, men ikkje så mange melde seg på GiveAwayen? Eg veit ikkje kvifor, men av over 2000 sidevisningar, var det kun 40 som hadde lyst på nytt sengetøy? Eg er kanskje dårleg på å invitere til konkurransar? :) Eg veit neimen ikkje. Men uansett; eg trekkjer ikkje før neste søndag :) 

 
Gå til innlegget under, eller trykk
for å bli med du også!
 
NB! Det har ingen ting å seie for min del kor mange som er med! :)
 
 
Håper måndagskvelden er fin!
 
 
Elin
 
 
 


9 kommentarer:

 1. Så nydelig veranda og utsikt, Elin! :-)
  Bloggen din er virkelig et høydepunkt for meg, du tar så gode bilder, har et fantastisk øye for interiør og hele bloggen er bare så luftig og lekker :-)

  Har ikke fått med meg giveawayen før nå, men jeg melder meg selvfølgelig på nå! Vil jo mer enn gjerne ha muligheten til å vinne vakkert sengetøy :-)

  Klem Pernille

  SvarSlett
 2. Du tar så utrolig flotte bilder, det er en drøm å kikke innom bloggen din!

  De nye Day Home putene dine har jeg lett halve landet rundt etter, men har ikke hatt hellet med meg.. Favorittpute nr 1, og den står høyt på ønskelista! Du får hyle ut hvis du noen gang skulle ønske å selge en av dem ;o)

  Klem Kathrine

  SvarSlett
 3. Dei kvite med svart, eller dei svarte med kvitt? Kunne jo sjekka der eg kjøpte?

  E

  SvarSlett
 4. Wow! Av og til lurer jeg på hvorfor jeg flyttet fra utsikten over Jølstravatnet. Når jeg ser bildene dine her, melder tanken seg igjen.

  MEN jeg trives kjempegodt her jeg bor nå også:)

  SvarSlett
 5. De hvite med svart, de heter Day triple paisley. Det hadde vært helt supert hvis du ville sjekke!! Jeg har ringt rundt, og reist rundt til flere forhandlere..

  Kathrine

  SvarSlett
 6. Herlig utsikt! Vi bor også nær sjøen og har en deilig utsikt. Elsker å sitte på verandaen om sommeren og høre båtene tukke forbi.... magisk :)

  SvarSlett
 7. Så fint!! Utsikten var utrolig!! Og soverommet likeså:-) fantastiske bilder du tar! Stå på -Kat

  SvarSlett
 8. Er det lov å være så heldig med utsikten sin!?!
  Gah...så nydelig.. sengesettet likeså ;))

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!