...

tirsdag 11. september 2012

Elle inspiration in my office

 
 
 
 


 
 
Korleis finn du inspirasjon?
 
What inspires you?
 
 
Elin
 
 8 kommentarer:

 1. Jeg finner inspirasjon over alt. Blader, nettsider, bøker, blogger og butikker ikke minst. Kremmerhuset er en av de butikkene jeg elsker å tusle i. En ting er produktene som treffer meg midt i blinken, men ingen styler butikker som jentene på Kremmerhuset ♥

  Arbeidsplassen din er kjempelekker. Elsker kontrastene og at du henger opp det du finner av inspirasjon. Misunner folk som klarer å lage collager på egne vegger. Der er ikke jeg så flink igjen ;)

  Ha fin tirsdag :)

  T

  SvarSlett
 2. Akkurat nå? Her hos deg! Gult svart og hvitt er smashing! Takk!

  SvarSlett
 3. Eg finn inspirasjon rundt forbi, egentlig overalt... Sjølvsagt mykje i frå bloggar, men også filmar, interiørblad og hjå venner. I butikkar også... Stilen din får eg veldig inspirasjon frå, som det utålmodige mennesket eg er så vil eg ha endring, fort - kanskje helst i går og utan blodslit. Utålmodig og lat - dårlig kombinasjon! Men så har det seg slik at eg har ein mann, og han vil også bestemma og synsa - og då blir det rett og slett ikkje slik som eg vil alltid. Hater når det skjer ;-)

  Herlige bilete frå lillebror sitt rom, og i frå loftstova! Me har kjellestove, og der er det stort sett storebror som regjerer, men lillebror skal også få ha si tilmålte tid der nede. Og dette ber jo då kjellerstova preg av, rett og slett... Me har "åpent hus", dvs at det er hjå oss dei samlast med alt det fører med seg av tomgods (ikkje ølflasker enno heldigvis) og sjokolade i sofaen. Men veit du, det tar eg på strak arm. Eg veit i alle fall stort sett til ei kvar tid kvar gutane er, og det er sutalaust og herlig :-) Så då lurer eg på om eg skal kosta på ei lita og lett oppussing slik at dei fortsett å komma til oss. Ei lita skuffekake i ny og ne er visst ikkje å forakta det heller...

  Håper du har ein god dag, Elin!

  Klem Eli

  SvarSlett
 4. Sender klemmen tilbake til deg Elin ♥ Jeg finner masse inspirasjon ute i naturen, liker de dystre jordfargene så godt. Og ikke minst i blader, blogger og i barna mine! Mere kreativt enn det unger noen ganger finner på, finnes ikke:)

  SvarSlett
 5. Så fin arbeidsplass du har. Natuern er også min inspirasjonskilde:)

  SvarSlett
 6. Flott arb plassen din blitt.Finner vel inspirasjon overalt,og som du skriver en kjenner når noe treffer....
  ha en fin dag
  klemklem

  SvarSlett
 7. Så fine bilder!
  Inspirasjon finner jeg overalt..!
  Naturen, blader, blogger, hjemme hos andre på besøk.. u name it!

  FIN onsdag til deg! Klem

  SvarSlett
 8. Det er egentlig når som helst og av hva som helst jeg blir inspirert! gjerne veldig uventet og plutselig, uten at jeg kan sette fingeren på HVA :) Ganske gøy når du ser noe og vips en masse idèer og tanker som popper opp ;)
  Ha en fin kveld!

  Klemmer

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!