...

fredag 4. februar 2011

Truseblogging gav mange treff? I dag er eg imidlertid prinsesse i himmelseng :)Hei verden! Skulle hatt webcamera på soverommet. Eller kanskje ikkje. Akkurat no har mannen stappa meg opp med dyner og puter, slik at eg faktisk ser tastaturet på pc`en. Så eit blogginnlegg er nok den beste kontakta ut mot universet! :) Tenkte ikkje over kva eg skreiv i overskrifta på innlegget mitt i går kveld, men hadde masse treff på Bridget Jones trusa. Det er kun ein ting som hjelp her eg ligg, og det er å halde humøret oppe. Ærleg tala, har eg besvimt nesten kvar gong eg har prøvd å gå ut til badet. Det har vore fæle dagar. Takk for alle herlege helsingar! Og gode råd. Eg vil ikkje bruke kiropraktor, p.g.a. at eg har to prolapsar nedst i korsryggen. Det er mistanke om at eg kan ha fått ein tredje... Kryssar alt for at det ikkje er tilfelle!!!

Men det er veldig ok å liggje på soverommet. Gråbloggaren som kritiserte bloggen min i haust, lurte på om eg drøymde om å drukne i ein tyllbrudekjole. Nei. Ikkje akkurat det. Men for ein flott ting å kunne liggje her og sjå opp i sengehimmelen min. Går fint an å fantasere om at eg er ei forskrekka prinsesse. For eksempel. Veit ikkje om Madeleine, Martha Louise, Askepott og gjengen har Bridget Jones truser, men det har eg jammen tid til å google etterpå. No har eg tatt bilder, liggjande i senga. Eg nektar å stoppe opp, sjølv om ryggen har gått ut i streik!


Den observante såg kanskje ullkjolen til lillemor som heng på skåpdøra. SÅ vakker! Designa av Gry og lillemor. Gleder meg slik til å bli så bra at vi får vist fram kreasjonen skikkeleg! Mine flunk nye krykker kom visst også med. Er jo eit visst inustrielt preg over dei? ;)


Så håper eg at fredagen der ute er god. Eg skal google litt og finne ut dette om prinsessetruser...
Og andre kjempeviktige ting. Så går nok denne dagen også?


Oppdatering: det var raskt gjort! :)
13 kommentarer:

 1. god bedring kjære Elin - med eller uten Truse ;)

  og håper du får gode dager i helga
  klemma fra monika

  SvarSlett
 2. så ligg vi og bloggar i kvar vår seng :-)
  fortsatt slapp og sløv, halsen følest som sandpapir.. :-(

  verre for deg enn meg..

  Måtte du snart bli god igjen!

  god helg til deg og dine, stor klem ♥

  SvarSlett
 3. Huffa! Ja nå ligger du fint i det gitt. Enda godt det å titte i taket er sp vakkert da. Prinsessetruser finnes det nok i fleng. hihi.
  Synes den der herremannen din skal dra til nærmeste narvesen og kjøpe en svær bunke blader til deg jeg. Noe godt å knakse på, ja det beste du vet og kanskje en kopp kakako med et lass krem på. :)
  Stor god bedrings klem!
  Line-Cathrin

  SvarSlett
 4. Ai ai ai! Det hørtes virkelig ikke godt ut! Riktig god bedring til deg!

  God klemmer fra Pink lady

  SvarSlett
 5. Du har ihvertfall en vakker utsikt der du ligger:)
  Ha en koselig kveld så best du kan snuppa...
  klemklem

  SvarSlett
 6. Hei.Så koselig du har det på såverommet.Kjempe fint.Ønsker deg riktig god bedring å en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 7. Jaja...nytter ikke stresse seg bra av det der;( Håper du ligger godt og gjengen rundt deg driver med litt oppvartning;) vet vel sånn omtrent hvordan du har det;) Kos deg som best du kan og vit at det snart kommer bedre dager:)

  Fine bilder fra der du ligger:)

  klem

  SvarSlett
 8. Hei du gode♥

  Det gjer meg vondt å lese at du har slike tøffe og smertefulle dagar..Og samtidig smilar eg over at du likavel klarer å sjå det vakre rundt deg!
  DU er flink♥

  Likte kjempe godt innlegget ditt!

  Eg er med på å krysse fingrane for at det ikkje er enda ein prolaps..

  Ønskar deg god bedring♥

  Klem frå Astrid

  SvarSlett
 9. Hei på deg berta. Å masse god bedring til deg, måtte du snart bli bra!

  Ha en fin fin helg da. :o)

  Klem Simone

  SvarSlett
 10. Hei Elin,sukk... jeg blir så lei meg av at du har så vondt å må ligge i senga di,men for en fin utsikt du har.Jeg krysser alt jeg har for at det vonde skal gå over og at du skal bli bra igjen. Masse,masse god bedring til deg. Så snill en mann da,som pleier deg. Det må være godt da.STOR klem fra meg til deg (bli bra igjen,du må du må bli bra igjen,nå må du bli bra igjeeeeen,sitat Jahn Teigen)

  SvarSlett
 11. He, he "down but not beaten" ser jeg;-) ... krykker med indutsrielt preg - herlig:o)
  Håper du holder gnisten og at det ikke tar for lang tid før du er på beina igjen uten å falle om. Klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 12. Flotte "ligge-i-senga-bilder", vennen;)) Masse god bedring til deg!! Heldige deg som har prinsesseseng!

  STØRSTE klemmen
  Anette:)

  SvarSlett
 13. Å kjære deg! Nei og nei. Ikke bra dette her! :(
  du har verdens herligste rom å ligge i da ivertfall. Prinsessehimmel og greier.

  Hohoho.. jeg må le av den trusa da. Husker så inderlig godt den filmen..OG den trusa! Ja, du vet.. det funker å selge sex, drugs and rock`n roll veit du. Huff. Folk er gærne.

  Masse god bedring til deg min venn. Jeg krysser fingre og tær for at dette bare er en liten kink i ryggen som går over umiddelbart etter at jeg har postet kommentaren min!!!
  God klem fra Line

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!