...

mandag 21. februar 2011

Gangen vår
Eg har utfordra meg sjølv i det siste til å ta bilder som viser litt meir av huset. Og i dag har eg leita etter motiv i gangen. For gamle lesarar er her ikkje så mykje nytt sidan februar i fjor. Då kom kassene og spegelen på plass. Den øverste kassa er frå EC Dahls bryggerier i Trondheim, med små bur oppi. Skulle ynskje at flaskene også stod der enno :) Veska er eit funn frå i vinter. Ikkje vakker, men det er noko med henne som eg likar? Noko som kanskje ikkje andre forstår. Men det får stå sin prøve. Eg ser av og til det vakre
i ting, som andre meiner er rot og søppel. Det fine her inne på bloggen, er at her er fleire som ser det same som meg ... Og veit du; det er stadig fleire som seier til meg at dei har fått opp augene for gjenbruk. Slikt gjer meg så glad! Vi har så uendeleg mykje rundt oss som kan brukast på nytt. Og eg er så glad kvar gong eg finn bloggar som gir inspirasjon til nytenking. Eg skal prøve å vere litt kreativ framover, og kanskje klare å dele av mine nyaste idèar. Men det går ikkje så fort her om dagen. Ting Tek Tid! Det er vel forresten ikkje så mange som har avispapirgardiner i gangen sin? Mine er tilogmed fora med gamle laken ;)


18 kommentarer:

 1. Ting med sjel er det vakreste, og det har ikke bestandig nye ting. Å være kreativ og skape er en gave, og det må du være glad for! Det blir også et særegent interiør og hjem av å gjenbruke, og dette gjenspeiler lettere hvem du er! Du har det nydelig:))
  Ps: Veska var herlig♥♥♥

  SvarSlett
 2. ..jeg er også glad i ting med sjel :)
  ..flott i gangen din Elin..og gardina er prikken over i`en ;))
  god klem til deg i fineværet..
  Anne♥

  PS..gleder meg til å høre om alternativ behandling ;))

  SvarSlett
 3. Jeg elsker genbrug. Gå på loppemarkeder og falde over en skat eller to..:-o)
  Din gang er spændende og sådan en stor kasse/kiste står på min ønskeliste.
  De gardiner er bare så godt fundet på...-)

  Og som altid er dine billeder så dejlige og talende.

  Ha en god ny uge Elin..:-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlett
 4. Koselige bilder fra gangen din...
  Klem Tove

  SvarSlett
 5. Kjære Elin,
  takk for at DU lyser opp på så mange sin himmel, og at du deler så mykje fint med oss. Håper at du snart kan sleppe dei leie smertene, og at livet vert enklare for deg. Du er superflink!

  Stor klem, Regina:)

  SvarSlett
 6. Det var orginale gardiner!! Du er flink til å ta bilder av ting og gjenstander!

  SvarSlett
 7. Hei! Flott gang og kreative bilder ;) Bildene av gangen gav meg inspirasjon til å fortsette å pusse opp vår!! Litt av og på for tiden. Må nesten ha ånda og kreativiteten på plass for at et prosjekt skal fullføres, men fikk litt ånda igjen nå ;) Camilla
  PS: Synes veska var kul jeg ;)

  SvarSlett
 8. Kjempefint i gangen hos deg Elin Elsker de tøffe kistene dine, og vesken var jo bare helt herlig!! Har selv opplevd noen ganger, at det har blitt ristet på hodet over "skattene" jeg har funnet hjemme i gardfjøs eller løe. Men, etter å ha pusset av litt "møkk". tror jeg min sant at til og med de som "uffa" seg, ser litt av det vakre de også...;o)

  Ønsker deg en god uke vennen!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 9. Du har det bare så lekkert elin..

  så råfine kister..og lekkert satt sammen...

  Kreativt..

  klemmer 0))

  SvarSlett
 10. Liker gangen din jeg og dine avisgardiner! Riktig lekkert og inspirerende. Ønsker deg en fin ny uke full av motivasjon:)

  SvarSlett
 11. Likte veldig godt bilda frå gangen din!!! Alltid kjekt å sjå noko nytt...Få nye idear;)
  Artig med avis i vinduet☺ Og veska di var knalltøff!!!!
  JA til gjenbruk♥ Berre fantasien som stopper her...

  Ha ein fin tirsdag Elin.
  Klem Mette.

  SvarSlett
 12. Hei på deg en tirsdagsmorgen. Jeg har alltid samlet på "rask" som det heter. Men det er som du sier en flott trend at folk begynner å ta vare på ting som ellers ville blitt kastet. Det er så bra. Nydelig gang og kul gammel veske.
  Kos kos

  SvarSlett
 13. Gjenbruk og gamle ting har så uendelig mye sjarm !! Er en go trend å mikse litt nytt og gammelt! Nydelig og koselig gang dere har :)) Ønsker deg en fiin tirsdag! Klem Linda

  SvarSlett
 14. Love this vignette! Your photography is gorgeous, the lighting is perfect.

  Leigha

  SvarSlett
 15. For en nydelig gang. Elsker de gamle kassene dine...

  SvarSlett
 16. For en nydelig gang. Elsker de gamle kassene dine...

  SvarSlett
 17. For en nydelig gang. Elsker de gamle kassene dine...

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!