...

onsdag 4. januar 2012

Still winter...


 TIPS: lag dine eigne merkelappar av stivt papp,
og skriv på med DYMO!

 
Har eit mål om å like vinteren neste månedane... Blir alltid så hysterisk for at våren skal komme FORT, men det har ikkje slått til siste åra. Difor får ski og skinn vere her vidare. Det er januar. Her er det kuling, sludd og regn i dag, best å vere inne. Lyset glimrar med sitt fråvèr, men fekk tatt nokre bilder eit lyst kvarter likevel.

Tungsinnet frå i går har gått delvis over, og eg innser at dersom eg skal blogge, får eg gjere det på min måte. Skal prøve å finne styrke til å halde på den tanken. Det er berre ikkje så lett å halde på positiviteten heile tida. Sjølvtilliten sviktar fullstendig når kroppen kranglar slik som no.

Har fått ein del spørsmål om Photoshop siste dagane, men eg har funne ut at eg klarer meg lenge med Photoscape, det går an å bruke rammer og brushes som ein lastar ned også i dette redigeringsprogrammet. Photoscape er gratis, og mykje enklare å lære enn Photoshop. (men Photoshop er uten tvil eit betre verkty...) Har du lyst å leike deg litt med redigering, kan nok Photoscape vere morsomt. Eg oppfordrer alle som er interessert i temaet om å lese BEATE`S innlegg, som eg også linka til ein dag før. Ho har tips og råd til kvar du finn rammer og brushes også.

Eg skulle gjerne ha skrevet meir om emnet, men så var det denne nakken og ryggen... Sorry!

Beklager også viss eg ikkje har svart på andre spørsmål siste vekene, ver snill å sende ein mail viss nokon lurer på noko! Der prøver eg å svare etter kvart. Veit at nokon spurde om kvar eg hadde kjøpt skåpa i dagens innlegg? Den fann eg i eit hus i haust. Ganske øydelagd, men eg har fixa den og måla med svart, blank måling. Mitt råd må vere å ha augene meir enn godt åpne, og sjå mogelegheiter i ting andre ser på som ubrukeleg! Eg har fått masse slike ting, men det krever sjølvsagt ein stor makeover. I alle fall ofte.


 
Elin

6 kommentarer:

 1. Det frister å leite fram våren når jula skal ut, men jeg er enig med deg, det blir veldig lenge å vente på vår hvis jeg skal begynne med det alt nå. Så sparer nok vårfargene ei stund til :)

  SvarSlett
 2. Hi dear, thanks so much for your lovely comment! Your decoration is so beautiful, I love the flowers! All the best for 2012, highs Anja

  SvarSlett
 3. Hei Elin og GODT NYTT ÅR! Jeg finner alltid så mye fin inspirasjon i din kreativetet og flotte bilder. Leser bloggen din fast selv om jeg ikke alltid legger igjen så mange spor.
  Håper ryggen din vil være mer samarbeidsvillig snart og at formen din blir bedre.

  Med ønske om et godt 2012 for deg og dine, klem fra Karlotte.

  SvarSlett
 4. Heisann. Jeg følger bloggen din jevnt og trutt selv om jeg ikke alltid gir lyd fra meg. Du inspirerer både i ord og bilder.

  Skjønner godt at tungsinnet kan komme når kroppen streiker, likevel står du på. Det er så bra! Selv om det ikke alltid virker slik er det jo det som hjelper oss framover, viljen til ikke å gi opp.

  Vurderer sterkt om jeg skal satse på å bli NIB-medlem, må bare lage noen flere innlegg først. Der er du også en inspirator, selv om jeg prøver å finne min egen stil.

  God bedring til deg og ryggen og nakken din. Varm klem fra Ingeborg.

  SvarSlett
 5. Photoscape var det programmet jeg brukte mest. Helt til jeg fikk meg mac. Ps går ikke til mac desverre...
  God bedring Elin
  Klem Tove

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!