...

søndag 1. januar 2012

Dagen derpå i kjøkkenet


Godt nyttår! Happy New Year! :) Hadde store planar om eit blogginnlegg frå nyttårsbordet vårt, men eg hadde meir enn nok med å få dekka det... Einaste pynten var ein vakker vase med granbar, og to lys. Då sa ryggen min klart frå om at eg måtte inn igjen på sofaen... Likevel var det ein mykje kjekkare dag i går, enn julaften... Det går sakte framover, veldig sakte etter mi meining. Eg har aldri hatt så vondt så lenge før når slikt har skjedd. Det tærer på tolmod og humør, og eg er også redd for kva som kan vere gale. Men dagane går, og no er det nye året her, sjølv om eg ligg rett ut... Bilda mine er kanskje ikkje så spennande. Det er veldig begrensa kva eg får til, men eg synes det er kjekt å kunne blogge. Det kjennes som om eg er litt "normal" når eg klarer å ta bilder. Så får de tilgje at eg stadig held meg på kjøkkenet. Skal prøve å plukke vekk den lille julepynten som er her, blir ei enkel sak. Eg har alltid likt å få ut jula over nyttår, sjølv om vi ikkje pyntar treèt før lille julaften. Klipte forresten av litt granbar i går, for å ha noko på bordet ;) Man tager hva man haver...


Mange fine ord som er inngravert på denne vasen,
SMIL, HÅP, MOT, VENNSKAP, KJÆRLIGHET, LYKKE
Ord som eg tek imot og lagrar i hjertet mitt... Duken må vaskast, lysa er nedbrente, det er noko litt vemodig med 1.januar. Men eg håper at vi skal få orden på kjøkkenet, og at eg blir så frisk at eg kan få pynta litt i dagane som kjem. For det vil også gjere meg glad! Håper at alle der ute evnar å tenkje positivt, eg prøver i alle fall så godt som eg kan!


Ha ein flott januarmånad!Elin


12 kommentarer:

 1. Godt nytt åt til deg:) Og gooooood bedring. Håper du raskt er på bena igjen, og at det nye året gir gode dager. Veldig koselig å følge bloggen din, og jeg gleder meg til fortsettelsen:) klem fra Vibeke

  SvarSlett
 2. Godt nytt år ønsker jeg deg, og masse god bedring, aldri kjekt å være dårlig så håper du blir bedre fort !!!

  Her i nord gir det fantastiske vinterlyset forhåpninger til lysere tider,ååå som vi gleder oss… Det er noe med mørketida, den kan være både lang og tung, men vi vet at det engang snur og da blir det lysere :) Jeg tror kanskje man kan lære litt av det om man lytter og lever litt med naturen ;))
  Her starter arbeidsåret i morgen, så det blir vel tidlig kveld i kveld !!!

  Klem fra Maren.

  SvarSlett
 3. Pynten er vakker og bilda dine nydelege:)

  GODT NYTTÅR vennen! Så bra at det går framover då. Håper 2012 blir eit fint år for deg... berre bli god att no fyrst. Håper eg ser deg snart?

  Klem Marianne

  SvarSlett
 4. Dei beste ynskje for 2012 atter ein gong! Blir SÅ glad når eg ser eit innlegg frå deg, då veit eg at du er pittelitt betre..
  Eg hostar og harkar, har halde senga fram til at O serverte restemiddag frå i går. Godt karane stiller opp!

  trur eg leitar fram igjen senga, måtte berre innom deg ;-)
  Smittefri klem

  SvarSlett
 5. Godt nyttår, og god bedring til deg! Håper du kommer deg, sånn at du kan inspirere enda mer:) Ta vare på deg selv-klem fra meg

  SvarSlett
 6. Ønsker deg og dine alt godt for det nye året!! Kjekt å sjå at du er pittelitt bedre i alle fall. Klem Torill

  SvarSlett
 7. Hei, du gode Elin!
  Håper du og dine har hatt en fin julehøytid, til tross for smerter!
  Jeg takker for alle koselige hilsener i 2011 og håper vi kommer til å holde kontakten gjennom 2012 også! Du har en inspirerende og flott blogg, som jeg ser frem til å følge videre!

  GODT NYTT ÅR!

  Nyttårsklem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 8. Hei kjære Elin!! Innom for å ønske deg et godt nyttår!! Håper virkelig 2012 blir et mye bedre år sånn smertemessig både for deg og for meg!! Gleder meg å følge deg videre på din veg!!
  Klem Tove

  SvarSlett
 9. Godt nytt år til deg kjære Elin.
  Håper det ikke er lenge før du spretter rundt igjen.
  Klem Tove

  SvarSlett
 10. Den puta di altså! LEKKER!!!
  Godt nytt år til deg ;)

  SvarSlett
 11. Hei Elin:)
  Et riktig GODT NYTT ÅR til deg og dine kjære!:)

  Kjære deg som jeg føler med deg...ryggvondt er ikke til å spøke med, man blir helt satt ut - både fysisk og psykisk. Ønsker deg en riktig god bedring, og håper at dagene fremover er deg til hjelp. Uansett så er bildene dine knallfine som alltid, en fryd å titte innom bloggen din:) Gleder meg til å besøke deg i 2012 også:)

  Klem Marianne

  SvarSlett
 12. Ønsker deg et knakende godt nytt år og god bedring med ryggen :)

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!