...

onsdag 8. august 2012

Sweet summerfriend
Eit aldri så lite hallo frå meg!

Rakk å ta nokre bilder av ein skjønn, liten sommarven før i dag. Veldig kjekt å få ta portrett av barn for vener. Blir liksom ikkje nervøs heller, når det er sånn i farta. Ofte då bilda blir best?

 Er så heldig at eg har klart å jobbe litt i det siste, og er no midt i eit fotoprosjekt for ungdom. Frivilleg arbeid, men så kjekt! Angåande interiørinnlegg, måtte eg berre ha ein pause. Og den varer nok ei stund til. Litt lei av alt for tida? Vart mykje blogging i juli, og då kjem det som regel ein aldri så liten nedtur i etterkant. Men vi har spennende saker på gang i huset, så det blir nok fart i blogginga igjen? Men hovedfokuset etter endt fotoprosjekt, blir 7-års feiring på søndag, piratfest ved fjorden. Og jammen er det meldt sommarvèr også?


I`ll be back ;)


Elin

 


9 kommentarer:

 1. SÅ skjønn<3
  Lykke til med ulike prosjekt :-)
  Og sommar og sol kan vi like B-)

  God natt klem frå Sigrid

  SvarSlett
 2. Så herlige:)lykke til med 7 års feiring,høyrtes veldig spennandes ut med piratfest ved fjorden:)
  Håper dere får sol og varme for det er jo alltid godt:)
  Ein fin dag til deg!
  God klem fra lillian

  SvarSlett
 3. kor koselige bilde ;)

  og lykke til med formen, blogginga og feiringa ;)

  Vi drar til Bud i helga - har tromma sammen noen venner og familie og skal feire litt bursdager - kos

  morgenmonikaklemma

  SvarSlett
 4. Nydelig :) Så godt å høre at du har litt fotoprosjekter :) Gøy å ta bilder!!! Nyt dagene
  klem Tove

  SvarSlett
 5. Ja det er fint å ta bilder av barn, de er så naturlige som det går an å bli♥ man kan bli litt lei av og til, det er lov Elin, vi andre kan kose oss med dine eldre inlegg:) Det blir spennende å følge med på prosjektet innomhus, ønsker deg gode dager og takk for hyggelig meld for litt siden. Dagene mine er fine, uten smerter i kroppen som du kan ha. Så jeg synes på ingen måte at du klager:) Finfin onsdag til deg! Stor klem fra Veronica

  SvarSlett
 6. Søt gut og fint redigert :) Godt å høyra at andre også kjenner det er bra med litt avstand til blogginga ;) ha ein fin dag og kos deg med fotoprosjekt og piratselskap, så gøy!!! Klem Kjersti

  SvarSlett
 7. For en nydelig liten tass :) Vi er nok to som er i en noe mangelfull bloggemodus for tiden. Her kom hverdagen litt for kjapt etter ferien og så mye skulle blitt gjort men alt for lite energi. Vi får tro den kommer tilbake snart (med litt solskinn kanskje?) Det hadde gjort seg ;)

  Ha en flotters kveld :)

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!