...

fredag 24. august 2012

Lovely?

 
 
 
 


 
 
Etter ei laber veke, er det fantastisk godt å ha klart å rydde kjøkken og stove før helga kjem. Blir faktisk friskare i kroppen når eg har ordna opp. Såg NIB hadde eige innlegg om rot her forleden, eg gidd ikkje å ta del i debatten lengre. Bloggarar har også rot. Ingen tvil om det. Men synes det er mykje kjekkare å blogge etter at eg har rydda.
 
 Eg fann ein kommentar langt nede her, trur den var frå juli. Ikkje alltid eg får med meg alle, spesielt viss det kjem kommentarar lenge etter at nye innlegg kjem til. I alle fall; det var ei koseleg dame som ville vite om eg har hatt same stilen i huset heile tida. Der kan eg svare eit absolutt nei! Var mykje meir shabby chic ein periode, men før det igjen ligna det nok litt på den stilen eg har no. Eg bloggar ikkje for å prøve å likne på andre, men eg plukkar ivrig inspirasjon frå andre! Eg innser at stilen min ikkje er slik at dei fleste gispar, og tenkjer at SLIK vil dei også ha det! Men; for meg handlar det om å vere seg sjølv, på godt og vondt. Det å kunne gjere ting med interiøret, fordi ein har friheit til å skape sine eigne uttrykk. Så får eg berre innsjå at eg aldri vil bli ein av dei bloggarane med flest følgjarar og mest treff. Eg prøver i alle fall å vere meg sjølv, og akseptere at eg er litt sær ;) 
 
Eg synes huset byrjar å få ein slags balanse, det har eg streva med. Det høyres nok latterleg ut for dei som ikkje er interiørfrelste, men eg drøymer stadig om ei slags heilheit i første og andre etasje. Uten å gå konkurs. Dei tinga vi styrar med no kostar ikkje all verda, men utgjer ein stor forskjell.
 
Kva råd eg vil gi? Eg er neimen ikkje sikker. Vi er alle så veldig forskjellege. Eg trur det handlar om å finne fram til ting som ein blir glad av å ha rundt seg? Om det er gjenstandar, fargar el.a. Og så vil eg understreke at eg likar SVÆRT mange ulike stilar. Trur eg har ein fordel der; eg let meg inspirere av det meste!
 
Vil ynskje alle ei flott helg,
om kroppen er på lag, skal eg få på plass ei fotoutstilling
der flinke barn har vore i aksjon!
 
Gleder meg!
 
 
Elin
 
 


20 kommentarer:

 1. Du har et helt fantastisk koselig hjem=) Veldig gjennomført. For å være helt ærlig hadde ikke jeg orket å bare lese om andres rot, så jeg er glad du viser hvor fint du har det=) Håper du får ei fin helg=) Vibeke

  SvarSlett
 2. Kjære Elin!

  Ja du har det LOVELY! ♥♥♥
  Er så glad for at du er det sjølv og tørr det!
  Min stil er litt gamalt, litt nytt,
  fått og kjøpt.. Ei blanding og ein miks som sikkert ikkje er dagens..
  Men kva gjer det? Så lenge ein trivst :-)

  Varm klem og god helg

  SvarSlett
 3. Synes du har det fint eg, personleg og kreativt. Alltid kjekt å kikka innom deg! Ei flott dame sa til meg at ein ikkje alltid treng å ha same stilen, men at det er kjekt å sjå kva andre får til, sjå fine bilete og bli inspirerte! Du klarer heilt klart å vera deg sjølv, står respekt av det Elin ☺ Håpar helga di blir go`, klem Kjersti

  SvarSlett
 4. Hei på deg kjære Elin.
  Jeg synes i alle fall at du har et LOVELY hjem ;)

  Et fantastisk eksemplar av en Corokia du har fått deg. Jeg har også erfart at de trenger litt vann, en dusj i ny og ne liker de også ;)

  Ønsker deg en riktig deilig helg (på lag med kroppen)
  Smil og klem fra Monica

  SvarSlett
 5. innom så snarest og ønsker deg og dine ei fine helg

  -- eg har best. sol, men eg veit ikkje om ho kommer ...

  uansett her er det fjøs og lite med ute tid ..
  monikaklemma

  SvarSlett
 6. eit lite ps...
  du har eit nydelig heim - skulle ønske eg var bitte litt bitt av den basillen ;)

  SvarSlett
 7. Absolutt LOVELY!!! Helt enig med deg i det du sier om både personlig stil, helhet og rot! Hadde ikke vert verken gøy eller inspirerende å se bilder av andres rot vel... hehe... ALLE har rot, men jeg trori ikke interiørbloggere gjemmer bort rotet og viser perfekte bilder fordi de later som de har det så perfekt, men heller fordi de vil inspirere og vise fine bilder! Så får de som tror noe annet bare tro det! Ha en riktig god helg i det LOVELY hjemmet ditt <3

  SvarSlett
 8. Heia Elin!

  Det er DIN heim!
  Det er DU som skal bu der!
  Nyt alt DITT rundt deg du kreative,flinke Elin!!

  Ha ei fin og god helg!

  -Randi-

  SvarSlett
 9. ...lovely!

  Herlige nydelige bilder som jeg lar meg inspirere av. Hadde sikkert tålt noen bilder med rot også; men selv er jeg som du, og viser helst fram ryddige rom i dette mediet... Noe annet er det jo for de som kommer på besøk; haha... ;-)

  Og Elin; vi er nok noen "her ute" som gisper av bildene dine, ja! De er bare så VAKRE! Sånn er det med den saken ;-)

  :-)

  SvarSlett
 10. Ikke så mye balanse i vår heim... Men nå har vi ihvertfall fått hengt opp noen få bilder på veggen, men vi har maaange igjen...
  Grattis med ny header - lovely!

  SvarSlett
 11. Lekkert du har det:):) digger de små detaljer... Skulle hatt litt av fantasien din:):) god helg.
  Klem:):)

  SvarSlett
 12. SÅ fint du har det!!
  Takk for at du deler :)

  God helg!!

  SvarSlett
 13. Hei Elin

  Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg.
  Så utrolig fint du har det. Jeg har kost meg lenge ved å skrolle nedover i bloggen din. Bildene du tar er nydelige!
  Masse fin inspirasjon å hente hos deg! Likte de svarte bilderammene som du har hengt opp på veggen bak eames-stolen! Tine-K lampen var også lekker med den naturlige fargen på foten! Har sett på lik i hvit:) Vi er på utkikk etter noen nye lamper til stue, soverom og kontor, så mye fint, men også så altfor vanskelig å bestemme seg for hva en liker best:)))

  Ønsker deg ei god helg
  Klem Tonje

  SvarSlett
 14. Heisann Elin! Først må jeg bare si - draumesidene er jammen rette navnet. Du har et nydelig og personlig hjem som du blogger om vel så gjennomført og vakkert. Fantastiske bilder og layout. Griselekkert, hehe! :)

  Jeg er ikke noe interiørfanatiker, men jeg leter etter "min stil". Har nytt hus og vil få det personlig og gjennomført. Problemet er at jeg vet veldig godt hva jeg ikke vil ha inn, men så blir jeg rådvill når det gjelder alle detaljene, møblene og ikke minst det som skal på veggene.. Huset er veldig hvitt ennå med lite ting. Jeg kan iallfall si at DIN stil digger jeg, elsker kontrastene med svart og innslag fra natur sammen med litt røffe detaljer. Sånn vil jeg ha det på min måte.

  Tusen hjertelig takk for inspirasjon - du har det vakkert både ute og inne og for en nydelig natur du har utenfor stuedøra!!! :D

  God helg!!
  Eli Kristin

  SvarSlett
 15. En ting som er sikkert din stil får meg til å gispe og ville ha :)
  Du må ikke tenke at du er kjip som ikke kommentere hos andre tilstadig, det har jeg innsett at nesten er umulig å rekke ( å det til tross for at jeg bare har blogget ett halv år)

  God helg til deg!

  Klem

  SvarSlett
 16. Jeg synes du har det kjempelekkert! Så gjennomført og fint! Det er viktig at vi finner vår stil - den stilen som passer oss og huset best. Godt innlegg!
  Håper du føler deg bedre slik at fotoutstillingen kommer på plass:-)

  Ønsker deg en riktig god helg, Elin!!

  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 17. Så kule potter med avispapir! Jeg elsker stilen din, skulle gjerne hatt det slik hjemme:)

  SvarSlett
 18. Hei.

  Har aldri besøkt bloggen din før, men det skal jeg jammen meg gjøre flere ganger.
  Likte den kjemprgodt og synes du har et superfin hjem.

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!