...

torsdag 23. august 2012

Black and white in the livingroom

 
 
 


 
Har prøvd meg på fargar i interiøret før i år. Og eg har likt å ha ymse fargeklattar rundt omkring, i form av puter og bilder. Men no går det mot haust. For meg er haust og vinter kvitt, svart og grått. Sånn er det berre. Men nytt av året 2012, er også min fasinasjon for gull og gyldne innslag. Har eit interiørblad frå i fjor haust, som eg stadig har kika på. Lurte på om eg kom til å like denne nye trenden etter kvart? Og som eg tenkte; no er her some glitter & gold i huset.
 
Så skal eg også prøve å ha nokre grøne planter for å gjere interiøret litt meir fargerikt. Eg er ingen stor inneplante-fan, men prøver innimellom med meir eller mindre vellukka forsøk. Den planta som eg har hatt lengst, er ei corokia kjøpt for eitt år sidan. No ser den litt pjusk ut, men det er nok fordi eg har gløymt å vatne den nok. Den vil faktisk ha ein del vatn? Så når eg var innom den vakre butikken Mille Fleurs i Ålesund, og dyktige Susanne hadde ei flott, stor corokia igjen, slo eg til. Krukka kjøpte eg til halv pris hos Home&Cottage i sommar, og eg synes dei to kledde kvarandre?
 
Så skal eg fundere vidare på kva anna grønt som skal få sleppe inn i huset.
 
 
Forresten; eg har takka ja til ein flott GiveAway, skal kome tilbake med meir informasjon etter kvart. Reknar med at det er mange der ute som ynskjer seg nytt, lekkert sengetøy til mørke haustnetter? Det gjer i alle fall eg!
 
Tusen takk for alle fine tilbakemeldingar. Eg tenkte det før i dag; no har eg blitt ei slik sær bloggedame som aldri kjem seg til å skrive tilbake til andre. Ei sånn som irriterte meg før... Beklager, det ligg meir bak enn det eg har lyst til å dele her inne. Men i alle fall, som eg har sagt tusen gongar før; kommentarane held meg i gang! Tusen, tusen takk!
 
 
Elin
 
 


12 kommentarer:

 1. Fiiiint!!Fargene,stolen,rommet...i det hele tatt..!!
  Prøver også på litt farger av og til,men det er stort sett bare for en liten periode. Men det er vel forandringene vi liker så godt...greit med en ren og god basis!
  Corokiaen din var fin da. De har vært veldig store og flotte i det siste. Har solgt masse av de på jobben den siste tiden :)

  Ha en finfin kveld :)

  SvarSlett
 2. Vakkert min venn!

  stor klem din veg

  Og Gi bort er alltid kjekt ;-)

  SvarSlett
 3. Dejlige billeder og lige de farver jeg kan lide..:-)
  har selv holdt mig til sort og hvidt denne sommer, men har heller ikke haft helse til at prøve noget andet.
  Sølv bruger jeg også til...det er så flot til sort og gråt..og både blomsten og krukken er kjæmpefine.
  Må sige at jeg bedre liker dine billeder når de ikke er så lyse..hadde svært ved at se nogen gange..;-)

  knuz fra Lisbeth

  SvarSlett
 4. Svart og hvitt er alltid fint ♥
  Du har det kjempe koselig :)

  SvarSlett
 5. Så lekkert i stuen din Elin:)
  Jeg er og veldig sort og hvit nå mot høsten, og så blir det nok litt røfft natur etterhvert:)
  Grønt er og veldig kjekt og "myke" litt opp med, og Corokia er finfin, ønsker meg en stor, men finner det aldri;(

  Lekkert med litt gull og glam også, kanksje det er noe jeg skal prøve litt på etterhvert og:)

  Ha en fin fin kveld:)

  SvarSlett
 6. Hei skjønne deg:)
  Du har det såå fint og eg elsker stilen din,henter masse inspirasjon hos deg eg:)
  Kjempefin planta di oppi blomsterpotta,dei kledde kvarandre virkelig,eg har drept mi c dessverre,eg klarer visst kun holde liv i orkideer:)

  Fine kveld til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder som vanlig :) Jeg har fortsatt ikke kastet meg på den sorte bølgen, lurer på om jeg gjør det...her er det mest hvitt, grått og blått....
  Klem Tove

  SvarSlett
 8. Rett og slett nydelig! Jeg blir så inspirert av deg, elsker stilen din og bildene dine :)
  Håper du slenger deg med på både give away`en og utfordringen jeg har gående nå ;)
  Fortsatt fin kveld til deg :)
  Klem Camilla

  SvarSlett
 9. Den planten er kuuuul da, ønsker meg, til i morgen, for da blir jeg noe å tretti.... Har hatt en slik men den døde, å nå vet jeg den trenger mye vann, den levde ikke lenge her... eehh ikke akkurat grønne fingre nei!

  Kjempefin stue og det bordet ditt er superfint! Krukka passa jo perfekt sammen med den planten! Herlige intreiørparadiset ditt!

  SvarSlett
 10. Jeg trodde aldri jeg skulle like gull jeg Elin!
  Men nå har det skjedd noe...har en plan i hodet
  For hvordan jeg skal innrede stua i det nye huset.
  Gikk endel runder før jeg bestilte en taklampe i messing på nett. Har smaken endret seg, er jeg blitt påvirket av blogglesing eller er det sånn å tippe 40 mon tro...thihi.. ;)

  Ønske dæ så goe daga som du kain ha!

  Fin helg!
  Siw

  SvarSlett
 11. Jeg må si at dette e en av mine favoritt- interiørblogger for tiden! Kikker innom av og til, og ser ofte at du har de samme ideene som jeg selv har, både i farger og materialer.Jeg liker hvitt, grått,sort og treverk...og har i det siste tenkt på om gull hadde gjort seg på noen detaljer....og så ser jeg at du har hatt samme ideen:) her blir det ofte bare med tanken, siden jeg har to små gutter som krever sitt, men da er det jo desto mer inspirerende å se at du har det slik som jeg skulle ønske jeg hadde det:)takk for en flott blogg, ærlig og inspirerende:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kikk gjerne innom bloggen min også;)
   jaktenpadetegentlige.blogspot.com

   Slett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!